• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben cok cıddıyım yasın cok cok ıyı benım cok sevdıgım bırı 36yasındaaa dogurdu mıs gıbıı ohhhh suan 40yasında valla herseyıne yetısıyor... benım burda kı arkadas cevremde genelı 34 33 hepsının ılk cocugu ve kızımdan kucukler onlardan duymadım boyle seyler. Aaaa lütfen
Evet ben de 39 da doğurucam :)

Ben kullanıyorum canım damar titıkanıklı ni önler kan akışını duzenli sağlar ve kalp durmalarina engel olurmuş inan size yararindan başka hiç bir zararı yok dedi doktor ben bile kullanıyorum 34. Haftaya kadar kullanacaksin dedi
Bana da ayni şekilde söyledi canım gebelikte faydalı olduğundan bahsetti

ıcıne mı dogdu ya herkesss erkek dıyor herkess annemle ben harıc ben hc kg almadım annem bugun bıraz degısım olmus kalcalarında dedı gobek yokta herkesınnnnn ruyalarında oglum oluyomussss mıllet taktı kaç kısı soyledı ınan sayamadım.( ben daha ruyamda goremedım pf)
Bende kızım olcak dıye hıssedıyorum neden bılmıyorum ama belkıde ben yanılıyorum herkes dogruyu soyluyor :)
Doktor ılk daha erken dedı sonra bısey gosterdı bak deıd ama bu kesın degıl oyuzden sen bunu cıddıye alma cok ufak cunku dedı:) bende almıyorum :KK70:
Neyse artık saglıklı olsun nasipppp

Bulunuyo erkekse soyler ama bence sorma cunku bu haftalarda ogrenıp sonradan kız dıyen cok
vaaay ama bazen anlamıyoruz kı :KK70: aha arada kaldık
Bana da herkes erkek diyor rüyasında falan görüyor, hamile olan benim hisseden sizsiniz diyorum, bi oğluş var bi tane de kız olsun ikisini tadayım istiyorum ama tabiki önce sağlık oğlum olursa da mutlu olurum :)

Bayanlar merhaba benim doktor vajinal muayene de kalp atımını bebeği keseyi gördü karından göremedi bidahaki randevu için ikili tarama testine çağırdı çok geç değilmi bana saçma gelsi

:KK49::KK49:
Tabii senin bebisin 1 gun gec gelirse ikizlerden siyrilip gelecek:emir_bebek:
Yok kuzum o mümkün değil:halay: benim oğlanı sezaryenle doğurdum. Şimdi 38. Haftada alırız dedi dr. Her türlü ikizler olacak:KK48: iki kız kardeşim var. İkiside ikizler. Çok çektik ikisinden de :KK45:
Sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş misali. Kova burçlarını da sevmezdim. Eşimde oğlumda kova burcu :-)

Hahahaha nıyeee kızz
Bayramda doğana bayram ramazan da doğana ramazan:KK70:

Günaydın... benimde tahmini 6 haziran dio bakalim ikizler olcak gibi hayirlisi.. bu arada ben bayadir takip ediyorum ama hic yazmamistim. Simdilerde bi bogazimda gıcıklık bi balgam var sanki soğuk mu aldim bilemedim bole bisey yasayan varmi nasil geçirebiliriz diye sormak istedim. Kontrolüm cuma günü o zamana kadar hasta olmak istemiyorum oyuzden nasıl onlemler alabiliriz bilen varmi?

Günaydın kızlar
Bu sabah kendimi çok hafif çok rshat kuş gibi hissediyotum sanki hamile olmadan önce ki rahatlık varmiş şişkinlik yok gibi normal mi acaba bu beni korkutuyor buğün 11 haftalık oldum bu arada kanamam yok

Günaydın kızlar;
Biz dün doktordaydık. Rutin muayene, malum 12. haftaya da girdiğimiz için ikili test te yapıldı. Doktorumuz pek konuşan bir doktor olmadığından ense kalınlığını söylemedi. Ben de bişi olsa söylerdi, boşuna panikletmeyeyim kendimi 10 gün diye ses etmedim. Kan da verdim 10 gün sonra çıkacak.
Bebişim artık elleri ayakları belli minyatür oyuncak bir bebek gibi. Üstelik kıpır kıpır.. hareket ettiğini bile gördüm. Sanıyorum o büyüdükçe ben daha çok "anne" gibi hissediyorum kendimi. :anneadayı::KK200:

Back
X