• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
mylittlemiracle_ mylittlemiracle_ @havvaku @sıbelak @Efe2014 @DenizZkabugu @freckles @minnos26 @sassygirll @west2606 @Gamzelikiziniz @Furha63 @Mah-i nev @aslii91 @ParteMoralll Jazzquell Jazzquell aysegul34 aysegul34 arkadaslar tek tek alıntılayamadım.hepınıze cok tesekkur ederım.sıze guzel poz vermedı cunku bana trıplı.kan verdım bugun dualarınıza ekleyın bızıde ıyı sonuclar gelsın

Jazzquell Jazzquell 2 doktorda erkek dedı.bugun kızım doktor amca cınsıyettı bellı mı bıze soyleme yaz balondan ogrenecegız dedı sonra vajınal usg sırasında onlar cıkınca doktora kesınse yazın ayda 1 balon patlatmayalım dedım:KK49:o da gosterdo bak kesın erkek dıye.dunde dıger doktor erkek ıhtımalı yuksek demıstı
Gözün aydın o halde , ben çok sevindim bilmiyorum gönlünüzden geçen neydi ama :nazar::KK200:
Ablası da çok çok sevinecektir :KK68:
İnsallah kan sonuçlarınız da temiz çıkar , çifte mutluluk olur :dua:

mylittlemiracle_ mylittlemiracle_ @havvaku @sıbelak @Efe2014 @DenizZkabugu @freckles @minnos26 @sassygirll @west2606 @Gamzelikiziniz @Furha63 @Mah-i nev @aslii91 @ParteMoralll Jazzquell Jazzquell aysegul34 aysegul34 arkadaslar tek tek alıntılayamadım.hepınıze cok tesekkur ederım.sıze guzel poz vermedı cunku bana trıplı.kan verdım bugun dualarınıza ekleyın bızıde ıyı sonuclar gelsın

Jazzquell Jazzquell 2 doktorda erkek dedı.bugun kızım doktor amca cınsıyettı bellı mı bıze soyleme yaz balondan ogrenecegız dedı sonra vajınal usg sırasında onlar cıkınca doktora kesınse yazın ayda 1 balon patlatmayalım dedım:KK49:o da gosterdo bak kesın erkek dıye.dunde dıger doktor erkek ıhtımalı yuksek demıstı
Canım içini ferah tut çok güzel gelecek sonuçların.
Yerim ben onu oğlan geliyor kesin demek :))
Benim doktor bakmadı bile yaa cinsiyet belli oluyo mu dedim direk hayır dedi :) 4 hafta beklicem şimdi 16.haftada kesin belli olur mu?

Gözün aydın o halde , ben çok sevindim bilmiyorum gönlünüzden geçen neydi ama :nazar::KK200:
Ablası da çok çok sevinecektir :KK68:
İnsallah kan sonuçlarınız da temiz çıkar , çifte mutluluk olur :dua:
amınnnn arkadasım sonuclar ıyı gelsınde baska hıc 1 sey umrumda degıl suan..ablası nasıl dırayetlı acmadı zarfı yahu cocuk gıt gızlı bak yok beraber balondan ogrenecegız dıye acmıyır :KK49:ıcım kız ıstıyordu hafıften erkek hıssedıyordum kızım kıskanır dıyede erkek olsa dıyordum saglıklı olsunda yeter

Canım içini ferah tut çok güzel gelecek sonuçların.
Yerim ben onu oğlan geliyor kesin demek :))
Benim doktor bakmadı bile yaa cinsiyet belli oluyo mu dedim direk hayır dedi :) 4 hafta beklicem şimdi 16.haftada kesin belli olur mu?
bılmem olur sanırım bebegın durusuna kordonun yerıne gore bıle degısebılıyor .allaah saglıkla gonlune gore olanı nasıp etsın

Benim de 0.040 çıktı endişelenecek bir şey Yok diyorlar ama
Elimde değil benim de. İnsallah sizin de korkmak bir şeyiniz yoktur. Allah yardımcımız olsun.
ben de kaç gundur kendimi yedim rüyalarıma bile girdi ilk olunca mi böyle oluyor anlamadim:) sürekli ya bir şey olursa normalde rahat da bir insanım. Amin inşallah ilaçsız atlatiriz2 sunu

Kızlar ben bugün bir yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Cinsiyeti 16.hafta da bilerek söylüyormus doktorlar aslinda daha erken belli olmasina rağmen çünkü daha erken söylediklerinde genelde kız çocuklarda kürtaj yaptıran çoğunluk oluşmuş.
Ve bu kararı almışlar topluca..
Ne diyecegimi bilemedim şaşkınlığımi sizinle paylaşmak istedim..

Minicik eli kolu bacagi var ama minicik muhtac sana bir sekilde hissi uyandiriyor dimi : )ins hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza
Evet ya aslında bir yandan kocaman Bi bebek gibi ama bir yandan da minicik Bi beden.. İçinde böyle bir mucizenin olduğu bilmek görmek çok ama çok güzel..

Eklentiler

• E183A962-D6AE-4567-A720-EB80ADBF14EE.webp
    E183A962-D6AE-4567-A720-EB80ADBF14EE.webp
    49 KB · Görüntüleme: 78
  • B22CE980-E1A1-4F63-A8BE-08F29DC9F06C.webp
    B22CE980-E1A1-4F63-A8BE-08F29DC9F06C.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 78
  • BBBB807A-1C32-47CE-BF49-20C00FBA3A9F.webp
    BBBB807A-1C32-47CE-BF49-20C00FBA3A9F.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar ben bugün bir yazı okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Cinsiyeti 16.hafta da bilerek söylüyormus doktorlar aslinda daha erken belli olmasina rağmen çünkü daha erken söylediklerinde genelde kız çocuklarda kürtaj yaptıran çoğunluk oluşmuş.
Ve bu kararı almışlar topluca..
Ne diyecegimi bilemedim şaşkınlığımi sizinle paylaşmak istedim..
Malesef canım :( bu en baştan beri olan bişey yani diğer ülkelerde cinsiyet tahmini dahi yasak kürtajın önüne geçmek adına güney afrika da hindistanda doğumda öğrenilir hep cinsiyet

Oyy yerim ben onu ağlıyor gibi çıkmış sanki :)) demek belli oldu cinsiyeti benimki göstermedi cuma günü tekrar gidicez bakalım göstericekmii.
evet üzülmüş trip atmış bana:KK200: ben cıkolata yıyorum gıderken beklerken falan bı dene bakalım daha hareketlı oluyor her yanı gorunuyor:KK49:

Back
X