- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 408
- 34
Masallah kuzuyaEki Görüntüle 2209532
Minik oğlum tanıştırayım teyzeleri : )ben test tahlil uzulup agladim diye biraz küsmüs bana burada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kuzuyaEki Görüntüle 2209532
Minik oğlum tanıştırayım teyzeleri : )ben test tahlil uzulup agladim diye biraz küsmüs bana burada
Amin cnm hepimizin insallahAllah bagislasin canim. Nasil bu kadar sabrettin![]()
Maşallah nasıl güzel kucağıma alıp sevmek istedim resmen :)) Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımEki Görüntüle 2209532
maşallah ya bu ne tatlılık. Sağlıkla gelsin annesi.Eki Görüntüle 2209532
Aynen oluyor bende de bazen acayip yanıyor bazen hiç hissetmiyorum benim çok şükür eşim yapıyor iğneleri sağlıkçı kendisiKizlar bisey sorcam size kan sulandirici igne kullananlar cevaplarsa sevinirim. Bazen igneyi vurduktan sonra yanma oluyor bazen hic hissetmiyorum yanlis biseyler yapmiyorum dimi? Sizde de oluyor mu?
Ayyy Maşallah ne tatlı olmuşEki Görüntüle 2209532
ya senin ellerini ayaklarını sevsinlerEki Görüntüle 2209532
Bende hiç morarma olmadı canım benle bir kullananların hep oldu hatta göbekten vazgeçip bacaktan vurmaya falan başladılar ben baştan beri göbekten vuruyorumInsallah normaldir her yerim mosmor oldu
Yahu sen büyüdün de trip mi atıyorsun anneyeEki Görüntüle 2209532
Canım senin ikinci çocuğun mu ,neye göre o ilacı verdi aynı doktora gidiyoduk yanlış hatırlamıyorsamAynen oluyor bende de bazen acayip yanıyor bazen hiç hissetmiyorum benim çok şükür eşim yapıyor iğneleri sağlıkçı kendisi
Aynen canım bende clexane 0.4 kullanıyorum bazen çok yakıyor dayanılmayacak gibi bazen daha hafif göbeğimde hep bezeler oluştu bi kaç gündür bacaktan yapıyorum daha kolay oluyor
Bizim tüp bebek canımTurkuazvesari arkadaşımız embriyolarına ngs yaptırmış o arkadaşımızın ki ikiz benim tek :)
anladım canım benim dr ikiliye bile gerek yok demişti ama ben yaptırırım belki birde biliyosun memorial topiğinde 12. Haftada arkadaşlar hep Prof. Dr. Recep Has'a gittiler bende kararsız kaldım
OlmusturSenin fındık kurdu da bu kadar olmuştur demi
Benimde cuma kontrokum vardı erteledim ayın 10 unasırf 13 haftalık olsunda böyle göreyim diye
![]()
Allah bagışlasın yavrularını canım.Amin cnm hepimizin insallah
Sırf vajinal bakmasın diye sabrettimbirde 3. Çocuk olunca aşırı heveslenmiyorsun ondandir
Gözün aydın canım.Kızlar ikili test sonucum gayet güzel çıktı.
Ense kalınlığı 2.3 çıktığı için çok korkmuştum günlerdir.
Benim durumumda olanlara örnek olsun diye yazıyorum :) Bir tek ense kalınlığına takılıp da hayatı kendinize zehir etmeyin.
Hepimizden çok güzel sonuçlar gelsin inşallah
Amin canım Allah hepimizi güldürsün bebişlerimizden yanaGözün aydın canım.
Insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Evet ben bugün yaptırdım, max 12 güne sonuç gelirmiş. İkiz olduğu için yaptırdı doktorum. Almanya’ya gitti.Fetal dna istedi mi doktorunuz sizden?
Evet ben bugün yaptırdım, max 12 güne sonuç gelirmiş. İkiz olduğu için yaptırdı doktorum. Almanya’ya gitti.
Hayırlı sonuçlarla İnşâAllahPerinataloğa 1 kere de olsa gitmek lazım bence. Ben de atıl bey’e gideceğim. Recep Has’in hocasi kendisi, o da çok iyidir.