Herşey yolunda görünüyor gözün aydın canım :)
Nasıl içim rahatladı çok teşekkür ederim Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey yolunda görünüyor gözün aydın canım :)
bır arkadasıma doktor tanıdıgı erkek bebeklerı bazen erken soylesekte kız bebeklerı 16 17 den once soylemıyoruz demıs duydugumda delırmıstım uzulmustum ıcım acımıstıMalesef canımbu en baştan beri olan bişey yani diğer ülkelerde cinsiyet tahmini dahi yasak kürtajın önüne geçmek adına güney afrika da hindistanda doğumda öğrenilir hep cinsiyet
Eki Görüntüle 2209532
Minik oğlum tanıştırayım teyzeleri : )ben test tahlil uzulup agladim diye biraz küsmüs bana burada
Ben aspirinle birlikte kullaniyorum ondan morariyormus doktor soyledi..
Sonuçların cok güzel maşallahCanım çok teşekkür ederim![]()
Bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzum inşallah gösterir bakalım hayırlı olsun tekrardan inşallah sonuçlarınızda güzel gelir :)evet üzülmüş trip atmış banaben cıkolata yıyorum gıderken beklerken falan bı dene bakalım daha hareketlı oluyor her yanı gorunuyor
![]()
Tesekkur ederim arkadaşımmSenin o totonu yesinler
Maşallah sana minik adam
Gözün aydın canım benim![]()
Bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzum inşallah gösterir bakalım hayırlı olsun tekrardan inşallah sonuçlarınızda güzel gelir :)
canım doğumun nasıl olucak peki 9 ay kan sulandırıcı kullandigin için çok kan kaybı olmaması adına sezeryan mı deniliyo. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama 12. Haftanın sonunda kesicem kullanmayıBen de kan sulandirici igne yapiyorum doguma kadar da yapicam ama aspirin kullanmıyorum yine de heryerim morardiaspirin kullanmak gerekmiyor yani
Damara denk gelince ve deri altina ilac birikince morariyor malesef. Aspirinde kanama yaptigi icin ekstra morarma oluyor. Bunlarda tecrube artik napalim bebekler buyuyunce biz sizi ne zorluklarla dunyaya getirdik derizBen de kan sulandirici igne yapiyorum doguma kadar da yapicam ama aspirin kullanmıyorum yine de heryerim morardiaspirin kullanmak gerekmiyor yani
Malesef canımbu en baştan beri olan bişey yani diğer ülkelerde cinsiyet tahmini dahi yasak kürtajın önüne geçmek adına güney afrika da hindistanda doğumda öğrenilir hep cinsiyet
Ya benim eltim 9 ay kullandı normal doğum yaptı ve bir sorun olmadı dedi. Ertesi gün hastaneden çıktı. Bende kullanıyorum ve kullanıcam da .Eki Görüntüle 2209615
canım doğumun nasıl olucak peki 9 ay kan sulandırıcı kullandigin için çok kan kaybı olmaması adına sezeryan mı deniliyo. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama 12. Haftanın sonunda kesicem kullanmayı
Biogen, 2900 tl, 3 taksitNerde ne kadara yaptirdinzi acaba
Ben de yarın yaptıracağım canımEvet ben bugün yaptırdım, max 12 güne sonuç gelirmiş. İkiz olduğu için yaptırdı doktorum. Almanya’ya gitti.
İnşallah canımHayırlı sonuçlarla İnşâAllah![]()
Yasın kacbugun yaptırdım 1 haftaya gelecek ıns guzel gelecek sonuclar
Ben de yarın yaptıracağım canım
Sadece koldan kan alıyorlar DEĞİL mi
İnsallah sonuçlarımız güzel olur
Bu kadar emeklerimizin sonucunda somumuz mutlu olsun