• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Malesef canım :KK43: bu en baştan beri olan bişey yani diğer ülkelerde cinsiyet tahmini dahi yasak kürtajın önüne geçmek adına güney afrika da hindistanda doğumda öğrenilir hep cinsiyet
bır arkadasıma doktor tanıdıgı erkek bebeklerı bazen erken soylesekte kız bebeklerı 16 17 den once soylemıyoruz demıs duydugumda delırmıstım uzulmustum ıcım acımıstı

evet üzülmüş trip atmış bana:KK200: ben cıkolata yıyorum gıderken beklerken falan bı dene bakalım daha hareketlı oluyor her yanı gorunuyor:KK49:
Bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzum inşallah gösterir bakalım hayırlı olsun tekrardan inşallah sonuçlarınızda güzel gelir :)

Doktor paylaşmış daha erken ama doktordan tavsiye iyi olur hepimiz için diye düşündüm paylaşmak istedim

Eklentiler

• 08B37D90-ECEF-4D12-B1D5-B851D1202820.webp
    08B37D90-ECEF-4D12-B1D5-B851D1202820.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 173
Amin ins
Bir suru hamile teyzemiz bize dua ediyor iyi dileklerde bulunuyor ya guzel olacak ins:KK200:
Hadi bakalim gosterir umarim bebisin kendini bu defa:nazar:
Bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzum inşallah gösterir bakalım hayırlı olsun tekrardan inşallah sonuçlarınızda güzel gelir :)

Eki Görüntüle 2209615
Ben de kan sulandirici igne yapiyorum doguma kadar da yapicam ama aspirin kullanmıyorum yine de heryerim morardi:KK61: aspirin kullanmak gerekmiyor yani
canım doğumun nasıl olucak peki 9 ay kan sulandırıcı kullandigin için çok kan kaybı olmaması adına sezeryan mı deniliyo. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama 12. Haftanın sonunda kesicem kullanmayı

Ben de kan sulandirici igne yapiyorum doguma kadar da yapicam ama aspirin kullanmıyorum yine de heryerim morardi:KK61: aspirin kullanmak gerekmiyor yani
Damara denk gelince ve deri altina ilac birikince morariyor malesef. Aspirinde kanama yaptigi icin ekstra morarma oluyor. Bunlarda tecrube artik napalim bebekler buyuyunce biz sizi ne zorluklarla dunyaya getirdik deriz

Malesef canım :KK43: bu en baştan beri olan bişey yani diğer ülkelerde cinsiyet tahmini dahi yasak kürtajın önüne geçmek adına güney afrika da hindistanda doğumda öğrenilir hep cinsiyet

Ne kadar üzücü böyle şeyler oluyor olması..

Eki Görüntüle 2209615
canım doğumun nasıl olucak peki 9 ay kan sulandırıcı kullandigin için çok kan kaybı olmaması adına sezeryan mı deniliyo. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum ama 12. Haftanın sonunda kesicem kullanmayı
Ya benim eltim 9 ay kullandı normal doğum yaptı ve bir sorun olmadı dedi. Ertesi gün hastaneden çıktı. Bende kullanıyorum ve kullanıcam da .
Az önce baktım 83 iğne olmuş. Ama ben severek vuruyorum bebeğime can veriyor o iğneler. Çok şükür bin şükür tedavisi olan bir durum. Morarma da yanlış yere vurunca oluyor. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşaallah. Ben mayıs annesi olucam inşaallah bu sayfada Feeling07 Feeling07 için uğruyorum :)

Evet ben bugün yaptırdım, max 12 güne sonuç gelirmiş. İkiz olduğu için yaptırdı doktorum. Almanya’ya gitti.
Ben de yarın yaptıracağım canım
Sadece koldan kan alıyorlar DEĞİL mi
İnsallah sonuçlarımız güzel olur
Bu kadar emeklerimizin sonucunda somumuz mutlu olsun

Back
X