- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.262
- 28
Ayy nerden anlıyosunuz canım ya ben hiç anlayamıyorum doktoru sıkıştırdım hiç yorum yapmak istemediiibu bir oğluş sankiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy nerden anlıyosunuz canım ya ben hiç anlayamıyorum doktoru sıkıştırdım hiç yorum yapmak istemediiibu bir oğluş sankiiii![]()
seninkine de kocaman maaşAllah canımMaşallah bebeğine canım 8+2 de 1.23 cm di 12.30 mm yazıyo
emin değilim uzman da değilim ama orda bir çıkıntı görüyorum:)Ayy nerden anlıyosunuz canım ya ben hiç anlayamıyorum doktoru sıkıştırdım hiç yorum yapmak istemediii
Bak bu da başka açıdan canımmmbu bir oğluş sankiiii![]()
burda sırtını dönmüş canım :)Bak bu da başka açıdan canımmm
Ben de arkadaşımı götürmüştüm yanımda emin olursanı ona söyleyin dedim. Zaten bebiş çok göstermedi dediğim gibi sakin duruyordu. Doktor bu kdr çikolataya tembeliz biraz dediBen de bugün doktora gittim.cinsiyeti kağıda yazmasını istedim. %95 dedi değişmez dedi bakalım. Cumartesi balon patlatacaz bakalım :) :)
Canım bizde eşimle aynı boylardayiz kız erkek farkedermi bilmem erkekler daha iri daha boylu olur derler buseferki erkektir belki gonlunden geçen olsun canimseninkine de kocaman maaşAllah canım
normalde her gün 1 mm büyürlermiş öyle dedi doktorum
benim kızım da küçük doğmuştu 48 cm
bu bebiş belki bir atak haftasında filan dediğim gibi
ben 1.63 cm eşim 1.72
uzun değiliz :))
saol canım yatarken içeyim o zaman en iyisiDemir ilacı yemekle 1,2 saat olması gerekır
oladabilir ..Canım bizde eşimle aynı boylardayiz kız erkek farkedermi bilmem erkekler daha iri daha boylu olur derler buseferki erkektir belki gonlunden geçen olsun canim
ben ilk gebeliğimde 5 e tamamladım...Arkadaşlar biraz araştırdım tetanoz aşısı hakkında ama olumsuz bi şey görmedim yine de olumsuz birşey duyarsanız bilgilemdirirseniz sevinirim
Hayırlısı olsun canım :)) Ben zaten kız olsun istiyorum bakalım değişicek mi ilerleyen zamanlarda. Seninde gönlündeki nasip olsun inşallah :)) Yarın bitecek merakın sonra bol bol ciciler alırsınız :))Benimde 1.3 mm çıktı oğluşa benziyor dedi yarın belli olcak bakalım hayırlısı olsun inşallah:)
Kağıdı ablam aldı direkt canım biz hiç görmedik.. 2 gece bekleyecez artık :)nasıl dayanıp bakmıyorsuunn![]()
1 hafta ilerlemişti öyle kaldı canım. Ama zaten ovülasyon testi kullanıyordum oradaki yumurtlama gününe göre normal şu an. 12+0 bugünBen de arkadaşımı götürmüştüm yanımda emin olursanı ona söyleyin dedim. Zaten bebiş çok göstermedi dediğim gibi sakin duruyordu. Doktor bu kdr çikolataya tembeliz biraz deditahminim var ama madem parti yapacaksınız haftaya bidaha bakalım kesin olsun dedi. Senin aradaki farkı kpattı mı biraz daha peki kaç haftalıksın şuan
![]()
İnşallah canım çok sağol :)hayırlı olsuuun , güzel haberler gel inşaAllah![]()
Benim minişim erkekmisCinsiyeti öğrenen var mı acaba?
Aslında yarın arkadaşıma söylicek doktor Cumarteside balon patlatıcaz yani cumartesi öğrenicem :) benim gönlümden geçende kız ama hayırsız beni üzücek bi kız olmasındanda hayırlı uslu bi erkek olsun diyorum. Herşeyin hayırlısı hayırlı evlat olsunlarda cinsiyetin ne önemi var:)Hayırlısı olsun canım :)) Ben zaten kız olsun istiyorum bakalım değişicek mi ilerleyen zamanlarda. Seninde gönlündeki nasip olsun inşallah :)) Yarın bitecek merakın sonra bol bol ciciler alırsınız :))
Ne guzel soyledin en onemlisi hayirli evlat olmalari ins.Aslında yarın arkadaşıma söylicek doktor Cumarteside balon patlatıcaz yani cumartesi öğrenicem :) benim gönlümden geçende kız ama hayırsız beni üzücek bi kız olmasındanda hayırlı uslu bi erkek olsun diyorum. Herşeyin hayırlısı hayırlı evlat olsunlarda cinsiyetin ne önemi var:)