Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saglıklaaaaAy bende bende çok merak ediyorum mutlaka yazıcam çok teşekkür ederimmmkız olduğunu nasıl anladın canımmm
Aaaaa oyleeee mıYok canım üye olunca otomatik olarak çekilişe katılıyormuşsun zaten. Bak aşağıya bırakıyorum ekran görüntülerini
Eki Görüntüle 2210820
Eki Görüntüle 2210821
Ben de şimdi sipariş ettim üye olduktan sonra yukarda solda kuponlar kampanyalar yazıyor oraya girip seçip sipariş et cnm
Sağolun kızlar öyle yaptım ama gelmedi henüzTatlım üye olduktan sonra kampanyalar kısmına girip, deneme ürünümü gönder diye seçmen gerekiyor. Yoksa göndermiyorlar diye biliyorum.![]()
Ya çıkarsaAaaaa oyleeee mıozaman ıyı cıkmaz ama olsun :)))
Anladım canım yazıcam ama bu hafta inşallah öğrenirsemsaglıklaaaa
Nub a gore cıkıntıdan ama tabı sadece tahmın![]()
Yok otomatik oluyormuş zaten, herhangi bir işlem yapılmıyormuş.birkaç mesaj yukarıda ekran görüntüsü atmıştım ordan bakabilirsin :)bende de olmadı şu 1 yıllık mevzusu
Hahaha evet ya sans ben ondan uye oldum ama hazır oldum dıgerını de ıstedım :))Ya çıkarsaşu anda o bebek bezinin yapışkan bandı kadar bile olmayan minik bebeğimin şansına artık
![]()
Merhaba ;ben de 10.hafta da sol tarafımda hissetmiştim ,hatta annemler erkek bebek canlanır ,olur öyle demişlerdi.Dün de hem gündüz Hem gece hissettim,hatta gece olan hareketini eşime de dinlettim ama o anlamadıMerhabalar herkese, sayfalar birikmiş yine, bir sorum var benim karnımın alt tarafında seyirme hissediyorum dünden beri, çok erken olmasa bebeğin hareketi dicem ama daha çok çok erken , var mı böyle bi durum sizde de?
Ben de hissettim ama afedersin gazdır dedim canım erken diyprlar bu dönemdeMerhabalar herkese, sayfalar birikmiş yine, bir sorum var benim karnımın alt tarafında seyirme hissediyorum dünden beri, çok erken olmasa bebeğin hareketi dicem ama daha çok çok erken , var mı böyle bi durum sizde de?
3 günden beri akşam saatlerinde yarım saat arayla oluyor yatana kadar sağ alt kasığımda sürekli aynı noktada da oluyor ama bildiğin seğirme biraz tekme tarzı bebeğin harekleri olmadığı kesin ama belki genişlediği için kaslar felan seğiriyordurMerhabalar herkese, sayfalar birikmiş yine, bir sorum var benim karnımın alt tarafında seyirme hissediyorum dünden beri, çok erken olmasa bebeğin hareketi dicem ama daha çok çok erken , var mı böyle bi durum sizde de?
Benim geçen hafta karnımın içi çok ağrımıştı,o da Bebek kendisine yer açıyormuş,ondan olurmuş3 günden beri akşam saatlerinde yarım saat arayla oluyor yatana kadar sağ alt kasığımda sürekli aynı noktada da oluyor ama bildiğin seğirme biraz tekme tarzı bebeğin harekleri olmadığı kesin ama belki genişlediği için kaslar felan seğiriyordur
Ewet canım yer açtıkça seğirme oluo heraldeBenim geçen hafta karnımın içi çok ağrımıştı,o da Bebek kendisine yer açıyormuş,ondan olurmuş
Benim de bu hafta öyle ağrıdı sanırım bağlar geriliyor :)Benim geçen hafta karnımın içi çok ağrımıştı,o da Bebek kendisine yer açıyormuş,ondan olurmuş
Kızlar sizin bebeğinizin boyu burda yazılan kadar mı canlarım
Geç döllenme falan var mı canım seninkini burda ne diyor yaklaşık 74 mm di mi :) oyy minnoşlarımız limon kadar yahuBenimki 58 mm idi çarşamba günü kontrole gittiğimde![]()