- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Bı ıhtımal demedı %80 dedı (ıkıli tarama, detaylı usg yapan doktor) ama yıne de ben garantı demıyorum zor dayanıyorum kımseye soylememk ıcınNet konuşmadıysa değişeblir sana da diyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı ıhtımal demedı %80 dedı (ıkıli tarama, detaylı usg yapan doktor) ama yıne de ben garantı demıyorum zor dayanıyorum kımseye soylememk ıcınNet konuşmadıysa değişeblir sana da diyim![]()
Çok güzeller canım güle güle kullanTeyzelerim bugün annem dayanamadı gitti bana ciciler aldı..
Eki Görüntüle 2210874 Eki Görüntüle 2210875 Eki Görüntüle 2210876
Canım sen tasıyorsun daha ıyı bılırsın belkıde hıssedıyorsun zaten bebek olmada bıle onların etkısıyle olan bısey :))))Ay eğer hissettğim kuzumsa nasıl mutlu oldum şimdi:) damar atması gibi tık tıktı. Bi de bazı zamanlarda sanki yerleştiği yerde baskı hissediyorum bilmem normal mi :))
Kızlar ikili tarama için ne kadar ödediniz
Yaaaaaaaaa yerımmmmm heleeee ATATÜRKTeyzelerim bugün annem dayanamadı gitti bana ciciler aldı..
Yaaaaaaaaa yerımmmmm heleeee ATATÜRKcanımsınn
Hayırlısı olsun canımHer duyduğumu deniyorum bakalım ne iyi gelecek. Bilmiyorum ki canım büyük ihtimalle kız dedi sağlıklı olsun da
Çok şükür canım gözün aydınKizlar kontrolden geldim.
Ense kalınlığı 1.2 cm çıktı. Boyumuz da 7cm olmus teyzeleri. 2 gun onden gidiyoruz. 12+6 yız normalde ama ultrasonda 13+1 cıktı.
Cok iyi beslenemedigimi düşünüyordum bulantı ve yanmadan dolayi ama 2kg almışım . Şok oldum
Uyuyormus kuzum. Ben niye hareket etmiyo deyince dr karnıma bastirdi biraz ultrason aletini uyandi yavrum. Minik minik kolunu bacagini cekti döndü. Ilk kez hareketli gördüm. Cok mutlu oldum.
Dr ben büyük risk görmüyorum ama kan testi de yapalim dedi. Kan sonuclarım yarin ve ikili test sonuçları haftaya çıkacak.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Hıı baya net konuşmuş :)Bı ıhtımal demedı %80 dedı (ıkıli tarama, detaylı usg yapan doktor) ama yıne de ben garantı demıyorum zor dayanıyorum kımseye soylememk ıcın![]()
Amin hep beraber inşallah canımTahmin icin cok erken dedi. Ama kıza benziyor dedi. Kesin olarak bir ay sonra soylerim dedi.
Gerçekten hareket edince çok mutlu oldum. Inanamadim. Harika bir duygu...
Çok duygulandım çok ...
Tüp bebek benim bebeğim ben onu yıllarca bekledim neler yaşadım neler çektim size anlatamam. Anlatıp canınızı sıkmak da istemiyorum. Inanın gözlerim doluyor su an. Sağlıkla kucagimiza alalim büyütelim insallah
Güzel günlerde giysin inşallahTeyzelerim bugün annem dayanamadı gitti bana ciciler aldı..
Öyle diyorlar burdakiler ,2.gebelik daha cabuk hissediliyormuş :) ya ne güzel annelikCanım sen tasıyorsun daha ıyı bılırsın belkıde hıssedıyorsun zaten bebek olmada bıle onların etkısıyle olan bısey :))))
Bende oldugu yer agır top gıbı :) ellıyorummm seslenıyorummm :))) annesi yesın totosunu
Kızımda harekete kadar tam hamılelıgımı derınden hıssedemıyordum ama bunda sımdıden deliriyorumm yaaa :)) acaba annelıgı yasadıgım ıcın mı bılmıyorum
Önce kadın doğıma git canım eğer baika bir dr a gitmen gerekirse zatrn yonlendirirKızlar benim grip de faranjitte geçmedi,şimdi eşimi bekliyorum,acile gideceğiz,kadın Doğuma mı gidiyim ?
Hayır kbb gıt benceKızlar benim grip de faranjitte geçmedi,şimdi eşimi bekliyorum,acile gideceğiz,kadın Doğuma mı gidiyim ?
Sende benim canımsin ama![]()
Ama yıne de net gormem ınsanoglu uzman bıle olsa olur yanılabılır bebekler yerınde durmuyor:) kendı doktoruma gıdeyım oda derse ehh barı yaymaya baslarımHıı baya net konuşmuş :)
evet yaaa evlatÖyle diyorlar burdakiler ,2.gebelik daha cabuk hissediliyormuş :) ya ne güzel annelik
Önce kadın doğıma git canım eğer baika bir dr a gitmen gerekirse zatrn yonlendirir
Tamam kızlarHayır kbb gıt bence
Sonucta kendı uzmanı olan bolum kbb ona gıt o sana uygun ılacı verecektır. Benım kulagım fena oldugunda kbb gıttım uygun ılacı kullandım. Gecmıs olsunTamam kızlar