Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı durumdayım inşallah geçer, zorla emziriyorum her emzirmede nerdeyse savasarak 1 saati buluyor yeterki iyi olsunlar geçtiği günleride konuşuruz inşallahAynı canım valla zayıf ve sarı çok üzülüyorum ama herkes geçer merak etme haftaya tanıyamazsın diyorlar boşuna üzmeyelim kendimizi inşallah düzelir canım benim bol bol emzirelim benimki bugün hiç uyanmadı diyebilirim ama ben her saat emziriyorum düzelsin diye
Birde ben bebeğin doyduğunu anlayamıyorum gazı çıkınca mı doymuş oluyorSarılık yaşayan arkadaşlar kusana kadar besleyin bebekleri anne sütü + mama korkmayın mamaya alışıp sizi bırakmaz şırınga ile azar azar verin ve mutlaka çok iyi gaz çıkartın her beslenmeden sonra. Gaz olduğu zaman doydu sanarsiniz. Mutlaka doktor kontrolünde olun en son çözüm 1 gece hastanede kalma ondan sonra düzeliyorlar. Geçecek bu günler az daha sabır.
Her hafta nst için 50 tl veriyoruzArkadaslar ilk defa nst ye giriceğim için ücret hakkında bir bilgim yok özele gidiyorum ortalama siz ne kadar verdiniz
Canım eğer gazı cikarmazsan mide gazla dolu oluyor normalde yemesi gerekenden daha az yiyor doymuş hissi geliyor bebeğe o yüzden gazı cikmaliki mide iyice bosalsin ve sütle dolsun.Birde ben bebeğin doyduğunu anlayamıyorum gazı çıkınca mı doymuş oluyor
Maşallah bebişe allah kucağına almayi nasip etsin canım1 Haziran Cumartesi Saat 4 buçukta doğumum var kızlar
Bebeğim 3400 olmuş 50 cm![]()
Burda 250 CAD civarı, yani 1200 TL imiş sanırım75 lira benim hastanede. diğer hastaneler daha uygun ama.
Allah bağışlasın canım. Gözün aydin. Sağlıkla büyüsün inşallah.Kızlar ben bugün doğum yaptım
Ikimiz de iyiyiz cok şükür.
Darısı gun sayanların başına inşallah
Gozun aydin canimm Allah anali babali buyutsunKızlar ben bugün doğum yaptım
Allah analı babalı buyutsun canımKızlar ben bugün doğum yaptım
teşekkür ederim. bitti bitecek ama hamileyken taşınmak tam bir deli işi kimseye önermem :) size de allah kolaylık versinGüle güle otur bitirdin mi işlerini
Allah kolaylık versin güle güle kavuş bebeğine
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsn canm.Müsait olunca yazarsan doğum hikâyeni biz de seve seve oluruzKızlar ben bugün doğum yaptım
Gözün aydın sağlıkla büyüt bebişiniKızlar ben bugün doğum yaptım
buraya fazla bakamıyorum oyuzden yeni gördüm... Mınnos hayırlı olsunnn bebeğine kavuşmussunHastaneden günaydın arkadaşlar. Takip edemedim sizleri umarım hepiniz iyisinizdir.
Cuma günü doğum yaptım. Bebeğimi yanıma getirdiler ama gecesi küveze koydular hala küvezde. Ben de çıkamadım anne oteli var hastanede oradayım. 3 saate bir emziriyorum. 2400 demişti doktor ultrasonda 2300 gr doğdu. Durumu iyi ama 1 sefer şekeri düştüğünden ve düşük doğum ağırlıklı olduğundan araştırmalara devam.eve Gideceğimiz günü iple çekiyorum. Bebeğimi çok özlüyorum 3 saate bir görsem de..
Ben artık hamile değilim, hamilenin duası kabul olur derler bize de dua edin![]()
Canim ben iki bardak kayısı kompostasi suyu ictim.Kızlar sezaryen olup gaz çıkaramayan var mı ?
Aynıyız vallaha ben gaz sanıyordum bu savaşmanın nedenini ama diğer göğsümde bunu yapmıyo sadece solda sorunu var. Sanırım meme ucum küçük geliyor yarın silikon meme ucu alıcam inşallah faydasını görürüm çünkü solu alana kadar canımız çıkıyorBende aynı durumdayım inşallah geçer, zorla emziriyorum her emzirmede nerdeyse savasarak 1 saati buluyor yeterki iyi olsunlar geçtiği günleride konuşuruz inşallah![]()