2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynı canım valla zayıf ve sarı çok üzülüyorum ama herkes geçer merak etme haftaya tanıyamazsın diyorlar boşuna üzmeyelim kendimizi inşallah düzelir canım benim bol bol emzirelim benimki bugün hiç uyanmadı diyebilirim ama ben her saat emziriyorum düzelsin diye
Bende aynı durumdayım inşallah geçer, zorla emziriyorum her emzirmede nerdeyse savasarak 1 saati buluyor yeterki iyi olsunlar geçtiği günleride konuşuruz inşallah🤲🏻

Sarılık yaşayan arkadaşlar kusana kadar besleyin bebekleri anne sütü + mama korkmayın mamaya alışıp sizi bırakmaz şırınga ile azar azar verin ve mutlaka çok iyi gaz çıkartın her beslenmeden sonra. Gaz olduğu zaman doydu sanarsiniz. Mutlaka doktor kontrolünde olun en son çözüm 1 gece hastanede kalma ondan sonra düzeliyorlar. Geçecek bu günler az daha sabır.
Birde ben bebeğin doyduğunu anlayamıyorum gazı çıkınca mı doymuş oluyor

kızlar çatı muayenesi oldum. okuduğum şeylerden dolayı biraz stres yapmıştım ama boşaymış valla. ne canım yandı ne bi şey. benim doktorum mu çok nazikti bilmiyorum. eldivenini giyip kayganlaştırıcı bir jel sürdü ve iki parmağıyla yavaş yavaş ilerleyerek muayene etti. bir buçuk dakika anca sürmüştür. yaptıracak olanlar hiç korkmasın bence. çatım normal doğuma uygunmuş bu arada. çok sevindim. bebeğim de geçen haftaya kadar hep tersti o da döndü. nasip olursa normal doğumu bekleyeceğiz. bizde haberler böyle işte.

Hastaneden günaydın arkadaşlar. Takip edemedim sizleri umarım hepiniz iyisinizdir.
Cuma günü doğum yaptım. Bebeğimi yanıma getirdiler ama gecesi küveze koydular hala küvezde. Ben de çıkamadım anne oteli var hastanede oradayım. 3 saate bir emziriyorum. 2400 demişti doktor ultrasonda 2300 gr doğdu. Durumu iyi ama 1 sefer şekeri düştüğünden ve düşük doğum ağırlıklı olduğundan araştırmalara devam.eve Gideceğimiz günü iple çekiyorum. Bebeğimi çok özlüyorum 3 saate bir görsem de..
Ben artık hamile değilim, hamilenin duası kabul olur derler bize de dua edin 😂
buraya fazla bakamıyorum oyuzden yeni gördüm... Mınnos hayırlı olsunnn bebeğine kavuşmussun🙏🏻❤️ Insallah bır an öncede hastaneden cıkarsınızz 🙏🏻

Bende aynı durumdayım inşallah geçer, zorla emziriyorum her emzirmede nerdeyse savasarak 1 saati buluyor yeterki iyi olsunlar geçtiği günleride konuşuruz inşallah🤲🏻
Aynıyız vallaha ben gaz sanıyordum bu savaşmanın nedenini ama diğer göğsümde bunu yapmıyo sadece solda sorunu var. Sanırım meme ucum küçük geliyor yarın silikon meme ucu alıcam inşallah faydasını görürüm çünkü solu alana kadar canımız çıkıyor

Back
X