- 23 Ekim 2018
- 16.183
- 37.411
- 598
Allah bağışlasın cnmKızlar doğum yaptım çok şükürİkimiz de iyiyiz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın cnmKızlar doğum yaptım çok şükürİkimiz de iyiyiz...
Fırsat bulunca Doğum hikayeni okumak isterizEvet normal oldu canım teşekkür ederim![]()
gunumuz ayni canim benimde dun 3000 gram cikti ve 10 sonra sezaryen olcam az degil bence kilosuBenim de bugün kontrolüm vardı boyu yaklaşık 50 cm kilosu 3200 dedi. Kilosu az sanki 2 haftada 300 gram almış 10 gün önde gidiyodu şimdi tam haftasıyla uyumlu çıktı
Artık sona gelmişsin doğum da olmuşYaklaşık 50 sn sürüyodu :)
Kilosu gayet iyi merak etmeBenim de bugün kontrolüm vardı boyu yaklaşık 50 cm kilosu 3200 dedi. Kilosu az sanki 2 haftada 300 gram almış 10 gün önde gidiyodu şimdi tam haftasıyla uyumlu çıktı
Çok geçmiş olsun canım , hametan al mavi olanindan çok etkilidir hemen etkisini göreceksinKızlar bebeğim pişik oldu ciğer gibi kızarık poposu ne kullanmalıyım
Son adet tarihine göre baz alnyor hamilelik canm geç döllenme olsa bile eğer bebeğn gelişimi iyyse fazla beklemesn bebiş içerde doktoruna uy benceKızlar benim kafam çok karıştı bana bi akıl verin benim sat 26 ağustos ama ben gebeligimi 2 ekimde öğrendim daha degerim 17 falandi ilk gittiğim doktor da ultrasonda 38+5 haftalık gorunuyordum doktorum raporlu olduğu için başka doktora gitmek zorunda kaldım onda da 36+5 görünüyor bugün doktor sat a göre 7 haziranda gel doğumu başlatalım dedi 40 i geçecek çünkü dedi bende korkuyorum herhangi bi sorun çıkar diye kendi sancimi beklesem diyorum ne yapmalıyım sizce
Benimkide 2300 civarı 14 günümüz kaldı doğuma büyğr inşaAllah biraz dahagunumuz ayni canim benimde dun 3000 gram cikti ve 10 sonra sezaryen olcam az degil bence kilosu
Kızlar bebeğim pişik oldu ciğer gibi kızarık poposu ne kullanmalıyım
Canım daha bugün gittik hastaneye12 sarılığı hala aynı. Kilosuda 100 gram artmış 2 günde ona sevindim biraz. Almasaydı heralde ağlardım sinirimden. Siz naptınız? Benimki memeye çok düşkünleşti yarım saat en az emmek istiyorFeeling07 Nasıl oldunuz sarılığınız ne durumda merak ettim sizi inşallah daha iyisinizdir
Sudacrem kullanıyorum ben çok iyi valla hemen ufacık bi kızarıklığı geçiriyo. Bez olarak ne kullanıyosun?Kızlar bebeğim pişik oldu ciğer gibi kızarık poposu ne kullanmalıyım
Nst girdim az önce sancı falan hiç yok canım gittiği yere kadar bekleyelim dedi bayram tatili bitince tekrar gidicem bakalım o zamana kadar gelmezse başlatalım dicem 7 sinde baslatalim demisti 10 unda giderim kontroleSon adet tarihine göre baz alnyor hamilelik canm geç döllenme olsa bile eğer bebeğn gelişimi iyyse fazla beklemesn bebiş içerde doktoruna uy bence
Yarın mecburi sezaryen ile kızım dünyaya gelecek inşallah.
Hep normal doğuma hazırladıydım kendimi, bugün kontrolümüz vardı ve yarın alma taraftarı oldu doktorum. Korku, heyecan, endişe karışık duygular içerisindeyim.
Bu mübarek kadir gecesinde bizim için de dua edermisiniz![]()