2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar bacağı uyuşan ağrıyan tutulan vs var mı benden başka? Böyle sanki sinir sıkışması gibi..
Umarım yoktur tabi de, işte insan her belirtiyi aha doğuruyorummm diye yorumluyor :)))
Aşağı bastırıyor sanırım artık iyice.. Ondan mı acabası??

Hayırlı kandiller bu arada herkese
Magnezyum eksikliğinde oluşan kramp gibi mi?

Fırsat bulunca Doğum hikayeni okumak isteriz 😊
Bir hafta önce çatı muayenesinde 3cm açılmam vardı ama sancım yoktu. Geçen perşembe kontrolde açılma 4-5 cm e çıkmış olduğunu gördü doktor. Eve git ama fazla uzaklaşma geri geleceksin dedi 😊
Hastaneden çıkınca 4 dk da bir kasılmaya başladım ama can yakıcı değildi.
Birkaç saat sonra içime sinmedi hastaneye gideyim bir nst yapar en azından diye evden çıktım. Hastaneye gittiğimde açılma 8cm olmuş 😳 hemen yatışım yapıldı neredeyse evde doğuracakmışım 😂
Ebeler su kesemi patlatınca şiddetli sancılar başladı. Bu kısımla ilgili çok detay anlatmayayım hiçbir doğum çok kolay değil hepimiz biliyoruz. Benim şansım hastaneye yatıp sancı başladıktan iki saat sonra bebeğimin dünyaya gelmesi oldu 👼🏻 Yani şiddetli sancıları sadece iki saat çektim.
Ebeler benimle birlikte odamdalardı sancılar boyunca. En sonlarda sancıyla beraber inanılmaz bir ıkınma gelmeye başladı. Doğumhaneye zor yetiştik 😂
Bebek çıktıktan sonra herşey bir anda bitiyormuş gerçekten. O andan beri gözümü ayıramıyorum. İki gündür toplamda 3 saat uyuyamadım belki ama Allah insana bir güç veriyor gerçekten. Bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum ❤️ Doğan bebişlere de hayırlı mutlu sağlıklı ömürler olsun... 😍

Arkadaşlar bacağı uyuşan ağrıyan tutulan vs var mı benden başka? Böyle sanki sinir sıkışması gibi..
Umarım yoktur tabi de, işte insan her belirtiyi aha doğuruyorummm diye yorumluyor :)))
Aşağı bastırıyor sanırım artık iyice.. Ondan mı acabası??

Hayırlı kandiller bu arada herkese
Nundanolmadi ama omceki geneligimde 7
Aydan dogum gunune kadar nacagimin ist kismi uyusuk gezdim baskı yaptigi icin omurilige olabiliyo sogum yapinca hemen gecti

Gunaydinnnn benim icin coktan aydi gerci 3 saat uyudum 5ten beri uyuyamiyorum temizlikci gelicek bugun aksama kadar uyuma sansimda yok offff yorucu birgun ve dinlenemeden son 9 :-)

Canım daha bugün gittik hastaneye12 sarılığı hala aynı. Kilosuda 100 gram artmış 2 günde ona sevindim biraz. Almasaydı heralde ağlardım sinirimden. Siz naptınız? Benimki memeye çok düşkünleşti yarım saat en az emmek istiyor
Benimki pek yakalayamıyor memeyi bende sağıp veriyorum
Ben sarılık değerine baktırmadım kan alıyorlar diye kıyamadım.
Ama gözlerinin rengi falan daha iyi ilk zamana göre

Cumartesi bidaha NST için çağırdı ve sıkı takip etmeliyim hareketlerini saymalıyım.
Bebekler hamilelik boyunca doluyor kordonu bunu biliyordum ama sıkışma olup bebeğin kalp atışını etkilemesinden korkuyordum hep inşallah cumartesiye düzelir yada doğsun artık çok gerildim
Ben de yaşadım aynısını hem de doğum sancısı çekerken yani doğum başladı ama bebek ilerleyemedi bu nedenle kalp atışlarını da düşmeye başladı endişelenme doktorlar hiç bı riski atlamaz takipte kalırsın gerisini doktorun biliyordur sadece bu durumda normal doğum olamıyor yani çok dolanıp ilerleyemiyorsa yoksa çok dolanmamışsa normal de olur benim spinal oldu o gün çok ağladım neden normal olmadı diye şimdi çok anlamsız geliyor sağlıkla geldi ya gerisi boş

Bir hafta önce çatı muayenesinde 3cm açılmam vardı ama sancım yoktu. Geçen perşembe kontrolde açılma 4-5 cm e çıkmış olduğunu gördü doktor. Eve git ama fazla uzaklaşma geri geleceksin dedi 😊
Hastaneden çıkınca 4 dk da bir kasılmaya başladım ama can yakıcı değildi.
Birkaç saat sonra içime sinmedi hastaneye gideyim bir nst yapar en azından diye evden çıktım. Hastaneye gittiğimde açılma 8cm olmuş 😳 hemen yatışım yapıldı neredeyse evde doğuracakmışım 😂
Ebeler su kesemi patlatınca şiddetli sancılar başladı. Bu kısımla ilgili çok detay anlatmayayım hiçbir doğum çok kolay değil hepimiz biliyoruz. Benim şansım hastaneye yatıp sancı başladıktan iki saat sonra bebeğimin dünyaya gelmesi oldu 👼🏻 Yani şiddetli sancıları sadece iki saat çektim.
Ebeler benimle birlikte odamdalardı sancılar boyunca. En sonlarda sancıyla beraber inanılmaz bir ıkınma gelmeye başladı. Doğumhaneye zor yetiştik 😂
Bebek çıktıktan sonra herşey bir anda bitiyormuş gerçekten. O andan beri gözümü ayıramıyorum. İki gündür toplamda 3 saat uyuyamadım belki ama Allah insana bir güç veriyor gerçekten. Bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum ❤ Doğan bebişlere de hayırlı mutlu sağlıklı ömürler olsun... 😍
Çok güzel bir doğum hikayesi, Allah bağışlasın 🧿🙏 darısı bize olsun

Kuzumm, coook sevindim. Düşük kilo konusu seni düşündürüyordu, bak zaman olarak da 37'yi geçti, kilosu da normal sınırlarda ne güzel,Allah sağlıkla bakmayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler canım. Gerçekten doktorların dediği kadar olumsuz bir durum yok şükür. Ufak tefek ama güçlü maşallah.. Darısı size olsun hayırlısıyla :)

Back
X