2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
gecen gun hep sagıp verdim 2 saat uyudu ama aksam cok kustu fıskırtırcasına öyle sızıntı şeklinde değil
Bende bugun hep göğsümden veriyorum saat bası istiyor
Cenesi guclendikce daha kuvvetli emecek daha iyi doyacak. Simdi hemen yoruluyorlar emme zamani da kisa olunca doymuyorlar daha sık emmek istiyorlarmış.
Ben arandıkça veriyorum memeyi. 3 saate yakin uyanmazsa uyandiriyorum bir şekilde yine veriyorum
Mamayi iyice azalttim. Mamadan once de meme veriyorum. Sonra mama. Asla direk mama vermedim.
Kolaya alismasin diye

Arkadaşlar elimde avent in elektrikli süt sağma makinası var kuzenimden aldım bıkac kişi kullandı aileden benden önce bu makinenin performansını etkilemiş olabilir mi fikriniz var mı malum sütüm yok diye günlerdir yazıyorum acaba makine de iyi çekmiyor olabilir mi diye düşünmeye başladım o yüzden de hastane tipi makinelerden kiralamaya karar verdim fikri olan var mı hangi marka iyidir falan

Canım ben 6 ay bebeğimi sadece anne sütüyle sayarak aventle besledim.ama çekiş gücü düşüyor.valfi var y açılıp kapanan sütun damladigi yer onu degistirmende fayda var.bende kullanınca bı bakicam düşmüşse ihtiyacım olursa nette baktım 80₺ civarı sanırım alicam.

Muhakkak artacak sabirli ol.
Bol su iç
Ben 4 litreye yakin su iciyorum
Bi de agladikca emziriyorum
Emzirdikten hemen sonra su iciyorum. Aliskanlik ettim
Asla moralini bozma. Uzulme pozitif olmaya calis. Eskiler daha iyi bilir. Annem surekli beni emzirirken iyi seyler dusun diye uyariyor.
Bana da hep öyle diyorlar ama insan ister istemez üzülüyor işte:/ Allah yardımcımız olsun hepimizin bol sütü olsun inşallah 🙏 burdan da destek alıyorum o da iyi geliyor sağolun ☺️

Canım ben 6 ay bebeğimi sadece anne sütüyle sayarak aventle besledim.ama çekiş gücü düşüyor.valfi var y açılıp kapanan sütun damladigi yer onu degistirmende fayda var.bende kullanınca bı bakicam düşmüşse ihtiyacım olursa nette baktım 80₺ civarı sanırım alicam.
Sütün biberona damladığı parçadan mı bahsediyorsun canım gerekirse değiştiririm tabi sanki makine iyi çekmiyor gibi geliyor sanki daha iyi çekebilirmiş ama çekemiyormuş gibi gerçi daha önce kullanmadım nerden böyle bi kanıya vardın diyebilirsin ama öyle hissettim bilmiyorum.

Sütün biberona damladığı parçadan mı bahsediyorsun canım gerekirse değiştiririm tabi sanki makine iyi çekmiyor gibi geliyor sanki daha iyi çekebilirmiş ama çekemiyormuş gibi gerçi daha önce kullanmadım nerden böyle bi kanıya vardın diyebilirsin ama öyle hissettim bilmiyorum.

Hastane pompalarinin yanından geçmez tabiki,ayrıca bı yandan göğsünü de sıkman gerekiyor koltuk altından doğru ama iş görüyor ben günde onunla 1000ml den fazla sagdigimi bilirim tabi dediğim gibi sıkarak

39+5 benm de yarın hastaneye gitmeyi düşünyorm içime kurt düşüyor bekledkçe ne bilimmm

Bende yarın gidicem kontrolüm var, perşembe günü beklenen doğum tarihiydi ve doktorum artık üzülerek sezaryene doğru gidiyoruz hiçbi gelişme yok bu durumda suni sancı sadece seni yorar dedi. Yarın ne diyecek merak ediyorum ama yine açılma yok biliyorum, hayırlısı olsun artık nasibimde yokmuş demek ki diyeceğim:KK43: Sende git mutlaka canım, bi sorun yoktur ama artık sık sık görünmemiz şart, bebişlerin yeri kalmadı içerde, durumları ne baktırmak lazım

Bende yarın gidicem kontrolüm var, perşembe günü beklenen doğum tarihiydi ve doktorum artık üzülerek sezaryene doğru gidiyoruz hiçbi gelişme yok bu durumda suni sancı sadece seni yorar dedi. Yarın ne diyecek merak ediyorum ama yine açılma yok biliyorum, hayırlısı olsun artık nasibimde yokmuş demek ki diyeceğim:KK43: Sende git mutlaka canım, bi sorun yoktur ama artık sık sık görünmemiz şart, bebişlerin yeri kalmadı içerde, durumları ne baktırmak lazım
Sezeryan ya da normal hakkında hayrlısı canm inşallah sağlıkla kucağına alırsn bebeğini önemli olan bu.Vardır bi hayr her şeyde

Sezeryan ya da normal hakkında hayrlısı canm inşallah sağlıkla kucağına alırsn bebeğini önemli olan bu.Vardır bi hayr her şeyde

Öyle tabiki canım hiç sorun yok ama sonrasında ağrım sızım çok olurda bebeğimle ilgilenemezsem diye bi tedirginim sadece. O da kişiden kişiye göre değişir tabii

Valla benim de açıklığım yokmuş..
Çatın 4 kg ya kadar rahat bebek doğurur çok güzel dedi
İlk kızım da normaldi, günebakan olarak doğmuştu..
Kanala kafayı koymuş şimdi ilerleme bekleyeceğiz dedi
Bol yürü dedi
Sabahtır durmadım yerimde
Var olan ağrılarım da yok oldu :)))

Ah ah zor dönemler canim ama merak etme geciyo sonra daha zorlari geliyo emin ol kucukken cok daha kolaymis diceksin 😉😉😉😉
Hadi ya
Beni en çok yoran uykusuzluk
Zaten uykuyu çok severim
Ama günde 2 saat anca uyuyorum sindi
Bunun dışındaki herseye katlanırım gbi geliyor

Turkuazvesari Turkuazvesari iki Bebişlenasıl hayat?
Biri benim canımı okudu😁
Çok uykusuz kalıyorum çünkü yemek gaz bez uyutma iki bebek olunca 1 bazen 2 saat alıyor, 3-3,5 saatte bir tekrarlıyorum. Her gün daha düzene giriyor, bebekler şimdilik çok huysuz değil, gaz sızlanmaları zorluyor biraz.. annem hep benimle yardım ediyor.. seninkinde en çok ne zorluyor?

Gece emzirme yatırma olayı kabus
Yatırdığım an ağlıyor
4-5 kere uykuya dalınca memede koyuyorum yerine
Yöne uyanıyor basa sarıyoruz
Uyursa en az 1 saat en çok 3 saat uyuyor
Gündüz bıraksak uyur 4-5 saat
Geceler işkence bizgunduz daha ıyıyız
O uyuyunca ben de uyuyorum gündüz
Yoksa ayakta kalamam
Aynı biz de böyleyiz sürekli memenin üstünde olursa uyuyor yatağına koyarsam on dakika içinde uyanıyor. Dün gece yatağına koydum allahım nolur bi mucize olsun ve uyanmasın diye dua ettim 😂 ve uyanmadı... ilk defa gece bikaç saat uyuyabildim resmen

Back
X