2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende bugün spinal sezeryan oldum, oğlum nstde hareketsizdi, günüde geçti sıkıntıya girmiş olabilir diye doktorumun önerisiyle sabah acil alındı. Sezeryandan 2 saat sonra rahim de sancılarım başladı, ağrı kesici ile biraz geçti. Sonra ilk yürüyüş çok zordu. Gayret ettim ama yine kalktım yine yürüdüm şimdi daha iyiyim. Oğlumla çok ilgilenebiliyormuyum hayır çünkü oturup kalkmam bile çok zor ama geçecek inşallah. Sezeryan dolayısıyla sütümde az, 1-2 güne çoğalır dedi hemşire. İnşallah daha iyi olurum oğlumla daha çok sarılıp, daha çok emzirebilirim🙏
Hayırlı evlat olsun sağlıcakla büyüsün inşallah canim

Amin inşallah canım sizler böyle konuştukça bende hevesleniyorum ❤ biraz panik bi insanım belden uyuşmalı da orda yapılanları bilmek huzursuz eder beni bide ne kadar acı hissetmesem de yapılanları hissedicem kendimi biliyorum o yüzden genel istedim 😊
Allah yardimcin olsun saglikli kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲

Bende bugün spinal sezeryan oldum, oğlum nstde hareketsizdi, günüde geçti sıkıntıya girmiş olabilir diye doktorumun önerisiyle sabah acil alındı. Sezeryandan 2 saat sonra rahim de sancılarım başladı, ağrı kesici ile biraz geçti. Sonra ilk yürüyüş çok zordu. Gayret ettim ama yine kalktım yine yürüdüm şimdi daha iyiyim. Oğlumla çok ilgilenebiliyormuyum hayır çünkü oturup kalkmam bile çok zor ama geçecek inşallah. Sezeryan dolayısıyla sütümde az, 1-2 güne çoğalır dedi hemşire. İnşallah daha iyi olurum oğlumla daha çok sarılıp, daha çok emzirebilirim🙏
Gözünuz aydın Allah hayirli evlat etsin 😊

Bizim ev de 28 derece ben içine kısa kollu cıtcıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdim altına da uzun alt. Çok mu olmuş acaba yaa bilemedim yenidoğan bebek çok üşür diyorlar. Bere ve eldiven takmıyorum
İçine zıbın giydir badi çok gelir
Elleri de üşür

victoryvivi victoryvivi gece için uyku rutini denesen nasil olur acaba her gece ayni saatte emzirme banyo masaj vs gibi

Cnm sen fotoğtafçı tutmuştun anladığım kadarıyla bnde anlaştım ama değecek mi acaba ertesi gün asıl pozların verileceğini söylediler hali oluyor mu insanın sezaryenden sonra bu arada güle güle büyüt bebişini

İlk gun önemli o ani ceksin güzel ani oldu biE iyki çektirmişim

KıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu😐
Canım gece yattığı yer karanlık değil loş ışık olsun birde çok sessiz olmasın hafif kundak yapabilirsin memeden aldıktan sonra hafif sallamayi deneyebilirsin. Hiç olmazsa anne karnındaki sesleri çıkaran uyku oyuncakları var onlardan alabilirsin bebek uykuya geçene kadar dinletirsin benim oğlum senin bebeğin gibiydi.

Cnm sen fotoğtafçı tutmuştun anladığım kadarıyla bnde anlaştım ama değecek mi acaba ertesi gün asıl pozların verileceğini söylediler hali oluyor mu insanın sezaryenden sonra bu arada güle güle büyüt bebişini
Ben de cekim yaptim ama zordu hem dikisler hem de elim yuzum asiri şiş çıkmış.
Allah bagislasn cnm gecmis olsn, 9. Gundeyz yeni yeni bebegimi kendim alabiliyorum
KıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu😐
Emzik versen canim?
Allaha çok şükür doğum yaptım kızlar dokuz buçukta normal oldu minnak bi kızım var 2680 doğdu çok şükür sağlıklı yanımda tez zamanda toparlar insallah Rabbim bekleyenlerin de yardimcisi olsun insallah
Gecmis olsn canim Allah anali babali buyutsun
Kızlar sezeryan dan sonra kaç gece hastanede kaldınız?
1 gece kaldim ben

Back
X