- 23 Ekim 2018
- 16.168
- 37.376
- 598
Canim giremiyorum malum son hazirliklar falandogurmadim henüz bekliyoruz 1 cm acilmayla
sen naptin ?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim giremiyorum malum son hazirliklar falandogurmadim henüz bekliyoruz 1 cm acilmayla
sen naptin ?
![]()
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün, sana da geçmiş olsun hemen toparlarsın inşallahBende bugün spinal sezeryan oldum, oğlum nstde hareketsizdi, günüde geçti sıkıntıya girmiş olabilir diye doktorumun önerisiyle sabah acil alındı. Sezeryandan 2 saat sonra rahim de sancılarım başladı, ağrı kesici ile biraz geçti. Sonra ilk yürüyüş çok zordu. Gayret ettim ama yine kalktım yine yürüdüm şimdi daha iyiyim. Oğlumla çok ilgilenebiliyormuyum hayır çünkü oturup kalkmam bile çok zor ama geçecek inşallah. Sezeryan dolayısıyla sütümde az, 1-2 güne çoğalır dedi hemşire. İnşallah daha iyi olurum oğlumla daha çok sarılıp, daha çok emzirebilirim![]()
Memenin tamamını ağzına sokuştur sadece ucunu alınca çok fena oluyor berbat bi ağrıSağolun kızlarbenimde bebişim bugun daha iyi emdi sanki daha güçlü emmeye başladı ve canımı çok yaknaya başladı lansinoh sürüyorum umarım işe yarar
Bebeğin hayırlı sağlıklı olsunAllaha çok şükür doğum yaptım kızlar dokuz buçukta normal oldu minnak bi kızım var 2680 doğdu çok şükür sağlıklı yanımda tez zamanda toparlar insallah Rabbim bekleyenlerin de yardimcisi olsun insallah
Sağlıkla almışsın ya kucağına gerisi halloluyor canımBende bugün spinal sezeryan oldum, oğlum nstde hareketsizdi, günüde geçti sıkıntıya girmiş olabilir diye doktorumun önerisiyle sabah acil alındı. Sezeryandan 2 saat sonra rahim de sancılarım başladı, ağrı kesici ile biraz geçti. Sonra ilk yürüyüş çok zordu. Gayret ettim ama yine kalktım yine yürüdüm şimdi daha iyiyim. Oğlumla çok ilgilenebiliyormuyum hayır çünkü oturup kalkmam bile çok zor ama geçecek inşallah. Sezeryan dolayısıyla sütümde az, 1-2 güne çoğalır dedi hemşire. İnşallah daha iyi olurum oğlumla daha çok sarılıp, daha çok emzirebilirim![]()
Uykuya geçiş anında emzik mi versen acaba canımKıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu![]()
Çok olmuş bence canım buçuk çocuk doktoru 24 derece olmalı ev çocuk da bi kat olmalı dedi ama bizim ev daha sıcak diye ben kısa kol mu giydirsem diyorum bilemedimBizim ev de 28 derece ben içine kısa kollu cıtcıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdim altına da uzun alt. Çok mu olmuş acaba yaa bilemedim yenidoğan bebek çok üşür diyorlar. Bere ve eldiven takmıyorum
Canım sadece uykuya geçişlerde emzik kullansan.. yada gece bebeğini uyuturken kullansan belki rahat edersin..KıZlar
Gecelerim kabus oldu
Memede uyuyan bir bebeğim var
Yatağa yatırınca uyanıp basıyor çığlığı
Sürekli emzir uyusun yatır anında uyansın
Geri al emzir yeniden dene modundayım
Karnı doyuyor ek mama da veriyorum ama aklı hep memede
Uykuda bile ağzı ile aranıyor
Çözümü YÖK mu![]()
Canim bereyi biz de biraktik ama eldiven takBizim ev de 28 derece ben içine kısa kollu cıtcıtlı badi üstüne uzun kollu giydirdim altına da uzun alt. Çok mu olmuş acaba yaa bilemedim yenidoğan bebek çok üşür diyorlar. Bere ve eldiven takmıyorum
Yok bizde bekleyenlerdeniz oglum henüz gelmek istemiyor sanirimiyi olmana sevindim, kesin doğurmuştur diye düşünmüştüm
ben de hala beklemedeyim, benimki minikmiş baya biraz daha dursun bakalım
arada yaz ama
37+3 üz bugün, dün kontrolde doktor kilosu 2700 dedi minik bir bebeğin olacak dedi. Gelişim geriliği değil muhtemelen yapısal dedi. Ben de minyon değilim ama ilk oğlumda 2 buçuk doğmuştu bu haftada deyince, o zaman kesin genetiktir dedi. Öyle bi 3 olur inşallah diyorum, hayırlısı bakalımYok bizde bekleyenlerdeniz oglum henüz gelmek istemiyor sanirimseninki kucuk derken nasil.kilosu boyu ? Kac haftalik oldun
![]()
Allah analı babalı büyütsünCanım 40+3 de spinal sezeryanla doğum yaptım dün, yoksa geleceği yoktu paşamın☺
O Doğana kadar 3'ü bulur fıstık, 40'lari görürsen. Kanala inmiş mi, belirti var mı?37+3 üz bugün, dün kontrolde doktor kilosu 2700 dedi minik bir bebeğin olacak dedi. Gelişim geriliği değil muhtemelen yapısal dedi. Ben de minyon değilim ama ilk oğlumda 2 buçuk doğmuştu bu haftada deyince, o zaman kesin genetiktir dedi. Öyle bi 3 olur inşallah diyorum, hayırlısı bakalım![]()
Hepsini deniyorumCanım gece yattığı yer karanlık değil loş ışık olsun birde çok sessiz olmasın hafif kundak yapabilirsin memeden aldıktan sonra hafif sallamayi deneyebilirsin. Hiç olmazsa anne karnındaki sesleri çıkaran uyku oyuncakları var onlardan alabilirsin bebek uykuya geçene kadar dinletirsin benim oğlum senin bebeğin gibiydi.
Almıyor emzikBen de cekim yaptim ama zordu hem dikisler hem de elim yuzum asiri şiş çıkmış.
Allah bagislasn cnm gecmis olsn, 9. Gundeyz yeni yeni bebegimi kendim alabiliyorum
Emzik versen canim?
Gecmis olsn canim Allah anali babali buyutsun
1 gece kaldim ben
Almıyor emzik kaç tane denedim öğürüyorUykuya geçiş anında emzik mi versen acaba canım
Herkes ayni şeyi demiş ama emzik almadı benimkiCanım sadece uykuya geçişlerde emzik kullansan.. yada gece bebeğini uyuturken kullansan belki rahat edersin..