2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım daha 2 gune kadar benım bebegımde öyle idi. Hatta bu yuzden kılo kaybımız oldu. Su an emzirme sonrası gazını cıkarıp reflü yatagına koyuyorum. Kusmasında buyuk oranda azalma oldu. Carsamba kontrolumz var inşallah kılomuzda iyidir🤲🏻
Çok üzülüyorum yedikten sonra yüzünü ekşitiyor acı su gelir gibi oluyor bakalım bizde yarın götürücez tekrar kilosu nasıl 😢

Kızlar selam
Bebeğim hep ağlıyo
3 haftalık olduk
Emme ve uyku dışında hep ağlıuo
Çok zorlanıyorum
Alt açmak üst değişmek işkence:KK43:

Sırtını sıvazlıyorumgaz çıkmıyor
Napıcam bilmiyorum çok çaresizim
Ağzı da pamukcuk oldu
Pamukçuk için göğsünü karbonatlı su ile silebilirsin oemzirmeden önce bebişin ağzınıda karbonatlı su ile silebilirsin serçe parmağını duya batırıp ağzında gezdir
Araştırabilirsin bir zararı yok başka türlü geçmiyor 😢

Çok üzülüyorum yedikten sonra yüzünü ekşitiyor acı su gelir gibi oluyor bakalım bizde yarın götürücez tekrar kilosu nasıl 😢
Canım bizde kusma vardı sadece, yuzunu ekşitme yoktu. Ama yedikten hemen snra agız dolusu cıkarıyordu hemen. Dogum kılosu 3490 dı Su an 3323 oldu😥 Kılosunu bizde tekrar carsamba ogrenecegız inşallah.Kızım 17 günlük bu arada. Sizde nasıl kılo durumu?

Son düzenleme:
Kızlar bebişlerinize kıyafet ne giydiriyor sunuz
Dr bize haziran sonunakadar kısa kol ve kısa alt giydirme dedi
Hava çok sıcak ama

Benim kız hep böyle
Hep uğraştırıyor
Doysa da mızıklanıyor ağlıyor
Bazen 3-4 saat uğraşıyorum uyutmak için
benim ki de uyusa bile sürekli dizlerini karnına çekip sesler çıkarıyor gaz yüzünden. Uykusu varsada bazen dalamıyor uykuya . N3 gazmış ya:KK43: üzülüyorum öyle inleyip durunca . Senin işin de zor Allah yardımcın olsun düzelir uykuları inşallah.
Hiç anı anlarına tutmuyor valla benimkide bu gece huysuzdu 6 gibi uyandı bu saat oldu hala tam anlamıyla derin uyuyamadı en fazla yarım saat bazı günler o kadar uslu ve uyumluki annemle maşallah ne kadar uslu diyoruz bazende inan bizi çıldırtıyo🤷‍♀️
bizim ki de bugün normal:) emdi uyudu inşallah gece dr böyle devam eder
Buraya da güncelleme yapayim hala dogurmadim😂😂🙋‍♀️
canim Allah yardımcın olsun sağlıkla doğurursun inşallah. Ya şimdiden hamileliğimi özledim söylerlerdi de inanmazdım:)
Hava çok sıcak ama
canim ben 2 gündür uzun kollu zıbın altı çıplak ayağına sadece çorap . Şapkayı da bıraktık. Tırnaklarını kestim eldiven de takmiyorum . Çocuk baya ter içinde kalıyor. Böyle daha rahat etti

Hava çok sıcak ama

Patikli alt, içine çıt çıtlı 0 kol body onun üzerine uzun kol penye üst giydiriyorum tatlım. İnce giydirirsen daha çok gaz olur. Sıcak ama bize sıcak onlar kendini daha ısıtamaz. Arada altını açtığımda havalandırıyorum biraz

Kızlar spinal sezeryan sonrası sırt ağrısı kalan var mi? 10. Gün bugün sırtım ağrıdan kopuyor :kızgın:

Bende böyle giydiriyorum. Sana dönemedim bu arada tatlım. Balıkesir’e taşındığım için doğumu burda yaptım. Sen ne yaptın nasıl geçti doğumun? Normal doğum mu oldu
Yok canım benim sezaryen oldu. Ama başka bir hastanede. İlk 3 gün zordu ama 1 haftada toparladım. Senin nasıldı

Back
X