- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
Erkek bebeği olacak arkadaşlar Yenidoğan sünnetini araştırın ben 25 günlükken yaptırmıştım bence çok iyi oldu en fazla 2. 3 ay içinde yaptırmanız daha erken de oluyor tabi
Bugun 35. Hafta kontrolumuz vardi 2.636 gram 47 cm koca yanakli bi tosbik olmus oglumartik her hafta gidecegim hastaneye, 37-38 haftalarda çatı muayenesi yapip dogum sekline karar verecekmisiz
Aynen bende almıştım önce önermişti aöa yani ona güvenerek aldım. Bende içeriğine bi bakayımkızlar instagramda mühendisinoğlunu mutlaka takip eden vardır, unıbaby yenidoğan ıslak mendili içeriği paylaşmış yeni gördünüz mü? bende geçen hafta 2 paket 18li almıştım akşam içeriğine bakıp olmadı iade edicem.
Ben de uni nin ıslak mendilinden aldım ablam önerdi bana iki bebesinde de kullandı ama ilk haftalarda su geçirerek kullandım dedi bende öyle yapacağım sizde öyle yapabilirsinizkızlar instagramda mühendisinoğlunu mutlaka takip eden vardır, unıbaby yenidoğan ıslak mendili içeriği paylaşmış yeni gördünüz mü? bende geçen hafta 2 paket 18li almıştım akşam içeriğine bakıp olmadı iade edicem.
ıkı gundur sancıyla gezıyorum bende saga sola soruyordum karnında top gıbı toplanma oluyor belınden vuruyor dıyorlardı ... dr sordum adet sancısı gıbı olur belıne vurur dedı . bır kere basıma geldı nst de cıktı kasılma serum yedım duruduruldu ama ıkı gundur fena sancı cekıyorum dızlerıme vuruyor bu seferde ama nstlerde bısey cıkmıyor usutmus olabılırsın dedı dr parol kullanmaya basladım ama takıp edıyorumKızlar hamileliğimin başından beri doktorum, ebem, doğum yapmış çevremde ki herkese soruyorum doğum sancısı nasıl oluyor nasıl anlarım hep anlarsın ya farklı bi acı diyolar hep sanki geçiştiriliyor gibi geliyodu belden vuruyor işte karnına gibi şeyler söyleniyordu iyi de nasıl bi acı kimse tam bi açık ( ben anlamamış da olabilirim) hiç bir zaman o acıyı anlayamadım istediğim gibi tarif de edilmedi ve hep korkum vardı açıkcası ama bu sabah tesadüfen bi kadın doğum uzmanının (üstelik erkek) acıyı tarif eden videosuyla aylardır kafamı kurcalayan o ağrıyı, sancıyı veya kasılmayı nasıl diğer ağrılardan ayırt edeceğimi anladım ve çokk rahatladım sizinlede paylaşmak istedim linki bırakıyorum aşşağıya
Geçmiş olsun canım kaç haftalıksınıkı gundur sancıyla gezıyorum bende saga sola soruyordum karnında top gıbı toplanma oluyor belınden vuruyor dıyorlardı ... dr sordum adet sancısı gıbı olur belıne vurur dedı . bır kere basıma geldı nst de cıktı kasılma serum yedım duruduruldu ama ıkı gundur fena sancı cekıyorum dızlerıme vuruyor bu seferde ama nstlerde bısey cıkmıyor usutmus olabılırsın dedı dr parol kullanmaya basladım ama takıp edıyorum
Ben hazırladım ama sanki hep bi eksik var gibi bütün evi götürmek istiyorum ya lazım olursa diyekızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor. cantasını hazırlayan varmı bende korku basladı elım nedense canta hazırlamaya gıtmıyor sankı hazır olunca erken gelecekmıs gıbı ama hazırlamak lazım heralde
saol cnm 34 haftalıgım ... ama benım hamıle kaldıgımı ogrendıgım gunden berı mantar ve ıdrar yolu enfeksıyonum hıc gecmedı okadar cok ılac kullandıgım halde hep tekrarladıGeçmiş olsun canım kaç haftalıksın
Aa üzüldüm peki dr sezeryan mı diyor yoksa normal doğum mu genelde mantar ve enfeksiyon durumlarında vajinal doğumu önermiyorlarsaol cnm 34 haftalıgım ... ama benım hamıle kaldıgımı ogrendıgım gunden berı mantar ve ıdrar yolu enfeksıyonum hıc gecmedı okadar cok ılac kullandıgım halde hep tekrarladı
benım ıkıncı gebelıgımden dolayı sezeryan ılkı de sezeryandı...Aa üzüldüm peki dr sezeryan mı diyor yoksa normal doğum mu genelde mantar ve enfeksiyon durumlarında vajinal doğumu önermiyorlar
Hm anladım hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla al yavrunu kucağına inşallahbenım ıkıncı gebelıgımden dolayı sezeryan ılkı de sezeryandı...
Ben de hazırlamadım daha.erken doğum riskim var birde.bugun de kontrolüm vardı.eve gelir gelmez bebeğin kıyafetlerini yıkadım hemen akşam eşim ütüleyecek.eksikleri tamamlayıp çantamı hazırlamaya başlıcamkızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor. cantasını hazırlayan varmı bende korku basladı elım nedense canta hazırlamaya gıtmıyor sankı hazır olunca erken gelecekmıs gıbı ama hazırlamak lazım heralde
Canım benimde ilk gebeliğim nasıl olduğunu bilmiyorum camasir suyu gibi kokuyor demişlerdi bence zaman kaybetmeden bi kontrole git icin rahat ederSelam kızlar acil birşey sorcam. Az önce ayaktaydım yemek yapıyordum mutfakta biranda birşey aktı gitti benden bacaklarımın arasından anlamadım bu neydi su mu gitti altıma mı kaçırdım ben zaten baştan beri idrar tutamam sorunum vardı ama hani böyle durduk ywre olmazdı öksürünce gülünce felan tutamazdım. Az önce durduk yere aktı gittş idrar mıydı su muydu çözemiyorum kızlar ilk gebeliğim. Sancım felan yok herley hwrgün ki gibi normal seyrinde bir değişiklik yok
Ben hazirladim.Bebegin cantasi hazir.Benimki kaldi..Ben 34 de hazirlamaya basladim listelere bakip..Simdi daha rahatim.Cantam hazir degilken cok tedirgindim.Hazirlamaya basla bence.Ne olur ne olmaz..kızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor. cantasını hazırlayan varmı bende korku basladı elım nedense canta hazırlamaya gıtmıyor sankı hazır olunca erken gelecekmıs gıbı ama hazırlamak lazım heralde
Selam kızlar acil birşey sorcam. Az önce ayaktaydım yemek yapıyordum mutfakta biranda birşey aktı gitti benden bacaklarımın arasından anlamadım bu neydi su mu gitti altıma mı kaçırdım ben zaten baştan beri idrar tutamam sorunum vardı ama hani böyle durduk ywre olmazdı öksürünce gülünce felan tutamazdım. Az önce durduk yere aktı gittş idrar mıydı su muydu çözemiyorum kızlar ilk gebeliğim. Sancım felan yok herley hwrgün ki gibi normal seyrinde bir değişiklik yok
Aminncanımgözün aysın Allah analı babalı büyütsün kuzucukları
Aradım doktorumu dedi tekrar olursa mutlaka gel. Enfeksiyondan olmuş olabilir yarın gel bakaljm dedi senin dediğin givi bir test varmıl onu yaparız ve alttan muayene ederiz açıklık var mı diye dediIlık mıydı? Bence hemen git. Turnusol testi yapıyorlar. Su mu idrar mı anlarlar. Sancı olmasa bile su gelebilir bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?