Kızlar ilk doğumum yazın olduğu için lohusa takımım inceydi şimdi kasım dq olacqk ya acaba o takımımla üşür müyüm diye düşünüyorum herkes üşümezsin hastaneler sıcqk oluyo diyo ama ne biliyim kısa kollu olduğu için tedirginim yeniden almak istiyorum şöyle süslü dantelli olmayan sportif bi takım ama bulamadım sizin tavsiye edebileceğiniz varmı birde terlik almadım siz nasıl bişey aldınız çanta hazırlığınız bittimi?
Ben siyah inci nin aldım 74 liraydı trendyolda ve bazı sitelerde bulunuyor önden düğmeli pamuklu desenli pijama takımı. Polar sabahlık.isterseniz yine aynı markanın uzun sabahligi da var ben ondan almadım ama onlar da güzel. Ben AliExpress ten aldim sabahligi da henüz gelmedi
Bende lohusa takimini tuba pelinden aldim kisa kollu pijama takimi ustune uzun kollu sabahlik, birde lcw den bi takim aldim ustu gomlek tarzi tam dugmeli ince uzun kollu bi takim bir tane de geceligim var tam boy uzun kollu
Bugun 35. Hafta kontrolumuz vardi 2.636 gram 47 cm koca yanakli bi tosbik olmus oglum artik her hafta gidecegim hastaneye, 37-38 haftalarda çatı muayenesi yapip dogum sekline karar verecekmisiz
Bugun 35. Hafta kontrolumuz vardi 2.636 gram 47 cm koca yanakli bi tosbik olmus oglum artik her hafta gidecegim hastaneye, 37-38 haftalarda çatı muayenesi yapip dogum sekline karar verecekmisiz
Kızlar ilk doğumum yazın olduğu için lohusa takımım inceydi şimdi kasım dq olacqk ya acaba o takımımla üşür müyüm diye düşünüyorum herkes üşümezsin hastaneler sıcqk oluyo diyo ama ne biliyim kısa kollu olduğu için tedirginim yeniden almak istiyorum şöyle süslü dantelli olmayan sportif bi takım ama bulamadım sizin tavsiye edebileceğiniz varmı birde terlik almadım siz nasıl bişey aldınız çanta hazırlığınız bittimi?
Bugun lohusa sepertnden sipars verdim cok suslu sifir kollu takim, bi de normal pijama takimi alicam da gobek kismi dogumdan sonra sıkar mi acaba nasil bi sey alsam bilemedim
[/bmde iik digumum yqzdi hersey yazliktii.simdiki kisa geliyo uuzn kollu aldim bi tik daha kalin yazin kine goree
Ben spinal arti epidural oldum yine oyle olacagim.insallah kombine deniyormus ismine ve son zamanlarda tercih edilen bu demisti doktorum..
Sezeryan agrim olmadi ayni gun ayaga kalkmistim, baya normal dogum gibiydi halim gorenler sasirmisti. Bunyeden mi kaynakli simdi de oyle olur mu bilmem ama sezeryan korkum yok cok sukur
Çok teşekkür ederim. Bu hafta alışverişi tamamlamayı düşünüyordum da. Gecelik de bakayım onzaman. Ameliyataneden sonra üşürüm sanmıştım gecelikle.
Bu depend külotlar nasıl sence? Kullandın mı hiç?
Diğer doğumlarımda depend kullanmadım canım, yoktu sanırım hiç hatırlamıyorum. Ama bu sefer aldım, ilk gün baya işe yarar heralde, çamaşır kullanmayıp direk onu kullanmak. Eğer bedeni dar veya bol gelmezse rahat olur.
Canım öncelikle hayırlı bir doğumun olsun inşallah. Ameliyathane çok soğuk oluyor ama kalacağın odanın sıcaklığını kendin belirleyebiliyorsun. Tabi tek odada kalacaksan. Ben çok sıcak seven biri olmadığım için kısa kollu aldım. Bir de pijama takımı veya gecelik alacaklara tavsiyem kısa kollu almaları, damar yolu takılacağı için uzun kolluyla çok rahat olmuyor insan. Üşüme durumlarında sırtınıza hırka yelek tarzı bir şey örtebilirsiniz.
Erkek bebeği olacak arkadaşlar Yenidoğan sünnetini araştırın ben 25 günlükken yaptırmıştım bence çok iyi oldu en fazla 2. 3 ay içinde yaptırmanız daha erken de oluyor tabi
Hayırlı mübarek olsun canım Ben de eğer sarılık veya herhangi bir küvez durumu vs olmazsa ilk hafta kontrolünde yaptırmayı düşünüyorum. Zaten sünnet olan, tavsiye edilen de o. Ne kadar küçük olursa o kadar çabuk iyileşiyormuş. Rabbim o günleri göstersin hepimize..
amin. bende sürekli tedirgin haldeyim. kendimi ömrü varsa yaşar. yoksa dogsada uzun yaşamaz diye teselli ediyorum. Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.