2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bir kisa kollu spor takim.Bir de suslu uzun kollu takim aldim.Bir de sabahlik aldim.Hem kisa kollunun uzerine giyerim diye.Bazi hastaneler sicak bazilari.soguk oluyormus ondan hem kisa hem uzun aldim.Terlik daha almadim.

Seninki de bir tuhafmis..işi neymişki musait olamiyormus.Cok garip.Ben artik sorularimi gitmeden hazirliyorum onlari soruyorum.Arka arkaya..:)
Tuhaf valla.cok rağbet olunca böyle oluyor demekki.ama ben ebelere daha çok güveniyorum normal doğum konusunda gelmezse gelmesin bir tane ebe ablam var o gelsin yeter.ben sormadan herşeyi söylüyorda bununda böyle tuhaflığı var işte:)

Selam kızlar zaman daralıyor:) Bebeklerinizin hareketleri nasıl? Benim bebeğim öyle fazla hareketli deyil bebeğimin bi sorunumu var diye korkuyorum bazen.

Selam kızlar zaman daralıyor:) Bebeklerinizin hareketleri nasıl? Benim bebeğim öyle fazla hareketli deyil bebeğimin bi sorunumu var diye korkuyorum bazen.
Benim bebeğim sabah ve akşamları hareketli özellikle. Ve tatlı birşeyler yediğim zaman coşuyor mesela.suan uyuyor kıpırtı yok.2gun önce dogruduzgun harektini hissedemedim ölüyordum meğerse o gün çok yorulmuşum ondan olabilirmiş ama sende telas etme uyuyordur annesi

Ben bir kisa kollu spor takim.Bir de suslu uzun kollu takim aldim.Bir de sabahlik aldim.Hem kisa kollunun uzerine giyerim diye.Bazi hastaneler sicak bazilari.soguk oluyormus ondan hem kisa hem uzun aldim.Terlik daha almadim.
Spor olan takımın markası ne acaba bende uxun kollu spor bi takım istiyorum evdeki kısa kollu süslü gerçi üzerine uzun kollu sabahlığı var ama süslü giymek istemiyorum bu sefer

Yazınızı az önce okudum ben de haziran 2016 annesiyim yine de bir acemilik var üstümde özellikle bebek için alacağım şeylerde.yazın zıbınla büyüdüler şimdi kasım bebekleri olacaklar az mı aldım yeterli mi değil mi diye düşünüp duruyorum

ben çarşodan herhangi bir yerden aldım yarıya kadar düğmeli 85 tlydi

İnşallah bi sorun yoktur yeni kontrolde oldum normaldi her şey ama bazen düşünüyorum belki görünmeyen sorunlar vardır inşallah ki yoktur kuruntu yapıyorum Rabbim hepimizü sağlıklı hayırlı evlatlar versin

hırka alırsın cnm hasteneler cok sıcak

amin. bende sürekli tedirgin haldeyim. kendimi ömrü varsa yaşar. yoksa dogsada uzun yaşamaz diye teselli ediyorum. Allah sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

ben raporu hastaneden aldım kendi doktorumun SGK anlaşması olmadığından farklı bir doktordan rapor aldım, bebeğime karpuz muamelesi yaptı doğru düzgün yüzünü göremedim bile. ctesi kendi doktoruma gidicem 34 hafta oluyorum artık birşeyler belli olmuş olur diye düşünüyorum.

canım ben Suwenden bir gecelik birde önden fermuarlı pijama takımı aldım emzirirken kolay olsun diye kısa kollu bu arada evler sıcak oluyor diye kısa kollu aldım.

O kuruntular bende de var malesef.aslında herşey normal ama işte.amin canım sağlıkla sihhatle kolay bir doğumla alalım kucagimiza hepimiz insaALLAH

Spor olan takımın markası ne acaba bende uxun kollu spor bi takım istiyorum evdeki kısa kollu süslü gerçi üzerine uzun kollu sabahlığı var ama süslü giymek istemiyorum bu sefer
Şu an pierre cardin in takimlarinda neredeyse %50 indirim var.Pierre cardin.Internetten siparis ettim ben.

Bende 2016 haziran annesiyimaynen canım bende de acemilik var sanki her şeyi unutmuş gibiyim hastane çantasına bile neler konur internetten araştırıyorumyaz bebekleri olduğu için bez çıtçıtlı bady yetiyodu şimdi çıtçıtlı bady üzerine ayaklı pijama yandan çıtçıtlı üst bide pikeye sararız diye düşünüyorum

Bi bakayım canım suwene çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…