Evet canım ameliyathane cidden çok soğuk oluyo ilk doğumumda çıktıktan sonra tir tir titriyordum üşümekten boynum omuzlarım tutulmuştu ama damar yolu hiç aklıma gelmemişti haklısın uzun kollu olmaz sıkıntı olurCanım öncelikle hayırlı bir doğumun olsun inşallah. Ameliyathane çok soğuk oluyor ama kalacağın odanın sıcaklığını kendin belirleyebiliyorsun. Tabi tek odada kalacaksan. Ben çok sıcak seven biri olmadığım için kısa kollu aldım. Bir de pijama takımı veya gecelik alacaklara tavsiyem kısa kollu almaları, damar yolu takılacağı için uzun kolluyla çok rahat olmuyor insan. Üşüme durumlarında sırtınıza hırka yelek tarzı bir şey örtebilirsiniz.
Selam kızlar acil birşey sorcam. Az önce ayaktaydım yemek yapıyordum mutfakta biranda birşey aktı gitti benden bacaklarımın arasından anlamadım bu neydi su mu gitti altıma mı kaçırdım ben zaten baştan beri idrar tutamam sorunum vardı ama hani böyle durduk ywre olmazdı öksürünce gülünce felan tutamazdım. Az önce durduk yere aktı gittş idrar mıydı su muydu çözemiyorum kızlar ilk gebeliğim. Sancım felan yok herley hwrgün ki gibi normal seyrinde bir değişiklik yok
Ya canım çok teşekkür ederim bilgi için. Birdaha gelmedi hiç birşey. Çok ilginçti ama asla tutamadım birşeydi dediğin gibi müdahale edemedim aktı gitti. Yarın doktora gidcem bakalım neymiş. Enfeksiyon da olabilir dedi doktorNasıl oldun canım, yazdığın saatten epey geçmiş. Benim ilk gebeliğimde suyum gelmişti, sancı vs hiç yoktu. Adet kanının akıp gittiği gibi hiç kaslarınla müdahale edemedğin bi akış oluyor. Bir de akıntımız gibi beyaz veya sarımtırak leke bırakmıyor çamaşırda, sanki sadece suyla ıslanmış gibi oluyor. Ama 5 buçuktan beri tekrar gelmediyse suyun değildir muhtemelen..
ben yarın hazirliycam cnm çünkü 14 günüm var nasipse 29 ekimde dogum yapcam doktorum o güne gün verdikızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor. cantasını hazırlayan varmı bende korku basladı elım nedense canta hazırlamaya gıtmıyor sankı hazır olunca erken gelecekmıs gıbı ama hazırlamak lazım heralde
Ben hazırladım ama sanki hep bi eksik var gibi bütün evi götürmek istiyorum ya lazım olursa d
kızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor. cantasını hazırlayan varmı bende korku basladı elım nedense canta hazırlamaya gıtmıyor sankı hazır olunca erken gelecekmıs gıbı ama hazırlamak lazım heralde
Ben hazırladım ama sanki hep bi eksik var gibi bütün evi götürmek istiyorum ya lazım olursa diye
Ben de hazırlamadım daha.erken doğum riskim var birde.bugun de kontrolüm vardı.eve gelir gelmez bebeğin kıyafetlerini yıkadım hemen akşam eşim ütüleyecek.eksikleri tamamlayıp çantamı hazırlamaya başlıcam
Ben hazirladim.Bebegin cantasi hazir.Benimki kaldi..Ben 34 de hazirlamaya basladim listelere bakip..Simdi daha rahatim.Cantam hazir degilken cok tedirgindim.Hazirlamaya basla bence.Ne olur ne olmaz..
Ben taa 32'de çocuğun tüm kıyafetleri yıkayıp ütüleyip koydum dolaba ince bir örtüye sarıp. Geçen hafta da benimkileri. Annem şehir dışındaydı.ben yarın hazirliycam cnm çünkü 14 günüm var nasipse 29 ekimde dogum yapcam doktorum o güne gün verdi
Oh oh iyi maşallah çok sevindim. Tam bir hafta var aramızda. Bakalimmben de yarın gidiyorum kontroleBen de bugun kontrole gittim.Nst ye girdim.Sanci yok.Kalp atislari,hareketleri normal dedi. 36 bitti.37 ye bugun girdik.2 kilo 750 gram olmus kizim:))Artik haftalik gidecegim.:)
Ben de pazar gününe kadar bitirmeyi düşünüyorum. Benim pijama takımım ve geceliğim eksik bir tek. Bebek için her şey tamam. Geç kaldım sanırım ama bazı günler çok yoruldum hiç bir şey yapmadım böyle sarktı.kızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor. cantasını hazırlayan varmı bende korku basladı elım nedense canta hazırlamaya gıtmıyor sankı hazır olunca erken gelecekmıs gıbı ama hazırlamak lazım heralde
Ne guzel:)))Sen de kontrolden sonra yazmayi unutma:)Insallah guzel haberlerle gelirsin:)Oh oh iyi maşallah çok sevindim. Tam bir hafta var aramızda. Bakalimmben de yarın gidiyorum kontrole
bende yasiyorum aynilarini canim hep yorgunluk halsizlik var sen calisiyormussun bide seninki ondan dolayi olabilir ne zaman izne ayrilacaksin ? Bende kendiminkini vitamin eksikligine bagliyorum dun gece aynilarini yasadim sicak basmasindan uzun sure uyuyamadim sonra dalmisim uykuyaKizlar ben de asiri bir yorgunluk var.Hicbir sey yapmasam evin icinde biraz dolassam,ya da en basitinden sofrayi toplasam bile cok yoruluyorum nefes nefese kaliyorum.Sizde de oluyor mu?Yoksa ben de hareketsizlikten mi oluyor ama hareketsiz de degilim.Evimin temizligini,hazirligimi falan kendim yapiyorum.Hâlâ calisiyorum.Bir de arada kasiklarima sanci giriyor ama duzenli degil.Dun gece hic uyuyamadim.Asiri bir sicak basmasi var.Dun cok yogundu.Bogulacak gibi oldum.Nefes alamadim.Surekli lavabodaydim.Sizde de oluyor mu bunlar??Normal seyler degil mi??
Bire bir aynılarını yaşıyorum yoruluyorum uyku halindeyim ama uyuyamıyorum nefes alamıyorum sanki aldığım oksijen yetmiyor karnım sertleşiyor çatım ağrıyor 15 dk da bir wc ye gidiyorum çok nazlı bir insan değilimdir ama cidden sıkıntılıyım bu aralarKizlar ben de asiri bir yorgunluk var.Hicbir sey yapmasam evin icinde biraz dolassam,ya da en basitinden sofrayi toplasam bile cok yoruluyorum nefes nefese kaliyorum.Sizde de oluyor mu?Yoksa ben de hareketsizlikten mi oluyor ama hareketsiz de degilim.Evimin temizligini,hazirligimi falan kendim yapiyorum.Hâlâ calisiyorum.Bir de arada kasiklarima sanci giriyor ama duzenli degil.Dun gece hic uyuyamadim.Asiri bir sicak basmasi var.Dun cok yogundu.Bogulacak gibi oldum.Nefes alamadim.Surekli lavabodaydim.Sizde de oluyor mu bunlar??Normal seyler degil mi??
Aynen bende almıştım önce önermişti aöa yani ona güvenerek aldım. Bende içeriğine bi bakayım
Ya gercekten ben de oyle..Bir de insanlarin nazlandigimi dusunmesini istemiyorum.Surekli soyleyim boyleyim demek istemiyorum ama gercekten bu hafta baya zorlaniyorum.Bire bir aynılarını yaşıyorum yoruluyorum uyku halindeyim ama uyuyamıyorum nefes alamıyorum sanki aldığım oksijen yetmiyor karnım sertleşiyor çatım ağrıyor 15 dk da bir wc ye gidiyorum çok nazlı bir insan değilimdir ama cidden sıkıntılıyım bu aralar
Cuma ayriliyorum insallah canim. Dogumdan sonra kullanayim diye erteledim hepsini ama bu haftayi erteledigime pisman oldum gercekten.Cuma ayrilsaydim dedim.bende yasiyorum aynilarini canim hep yorgunluk halsizlik var sen calisiyormussun bide seninki ondan dolayi olabilir ne zaman izne ayrilacaksin ? Bende kendiminkini vitamin eksikligine bagliyorum dun gece aynilarini yasadim sicak basmasindan uzun sure uyuyamadim sonra dalmisim uykuya
Ya canım çok teşekkür ederim bilgi için. Birdaha gelmedi hiç birşey. Çok ilginçti ama asla tutamadım birşeydi dediğin gibi müdahale edemedim aktı gitti. Yarın doktora gidcem bakalım neymiş. Enfeksiyon da olabilir dedi doktor
Canım hayırlı uğurlu olsun kolay doğum nasip etsin Allah. Ben 33. Haftadayım dün kontrolde başı biraz aşağıda dedi dr diğer herşey iyimiş 2100 kilosu 2 gündür bikini bölge üstü baskı var sancı yok bebekte çok hareketli böyle birşey Oldumu sende birde sabah açlık şekerim son haftalar 108 civarı tokluklar iyi huzursuz oldum cevaplarsanız sevinirimKızlar doktora gittim ben bugün. Vir sıkıntı yok enfeksiyon varmış antibyotik başladı. Buarada bebiş 34 artı 3 ve 3kilo 80 gram boyu da 49 cm olmuş. Önde gidiyor bayağı böyle giderse normal doğum çok zor dedi
Benimde öyleydi canım sancı yok bebek de çok hareketli akıntım da fazla ama çok şükğr birşey çıkmadı enfeksiyon çıktı yani enazından doğum başlamadı. Sende rahat etmek iatersen bir kan ve idrar baktır canıöCanım hayırlı uğurlu olsun kolay doğum nasip etsin Allah. Ben 33. Haftadayım dün kontrolde başı biraz aşağıda dedi dr diğer herşey iyimiş 2100 kilosu 2 gündür bikini bölge üstü baskı var sancı yok bebekte çok hareketli böyle birşey Oldumu sende birde sabah açlık şekerim son haftalar 108 civarı tokluklar iyi huzursuz oldum cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?