Masallah..Gozunaydin.Cok sevindim.Saglikla gelsin insallah..Ben de cok sabirsizlaniyorum gelse bebegim artik diye:))Benim nst baya gergin gecti ilk di.Kipir kipir olan bebek hic kipirdamadi.Kalp atislari dusuk cikti.2.kere nst ye baglandim.Bagladiklari yer kaymis kalp atislari 90 a dustu.Cihaz uyari verdi.Yasadigim korku ve bebegin sitrese girmesi cabasi:))Ilk nst maceram kotu gecti.Haftaya boyle olmaz dediler ama bakalim:)Benim de 37+1 bugün. Su kalp atışı hareket her şey yolunda maşallah kilosu 3'un üstünde,boy kilo vs gelişim güzel, dedi. . Bebek iri kesinlikle epizyo olacak dedikanama su gelmesi sancı olursa çık gel yoksa haftaya gorusuruz, dedi. Nst gerek görmüyor şu an sancı manci olmadığı için. Çocuğun rahatını bozmayalım şu an gerek yok, dedi. Benim de işime geliyir zira bebekler nst'yi sevmiyor.
Hocam 40'i görur muyuz dedim, kırkı bilmem ama keyfi yerinde adamın şimdilik gelmeye niyeti yok, dedi.
Sağol canım benim ama zaten günde iki yumurta yiyorum süt içiyorum et yiyorum kaşar yağlı olduğu için yasak yoğurt yiyorum bebek iri olmasın diye verdiler diyeti verdiler diyeti şimdi de kilosu azCanım yumurta beyazı kaşar et ve süt bebeğe kilo yapıyor. Şeker var meyve diyemiyorum
Ben de dün gittim 33+2ydim.2100 dedi kilosuna aynıymış senin bıdıkla:) benim de bebeğim çok aşağıda ama benimki riskli şu anda maalesef.2 hafta full yatış dedi.şimdi dikkat ediyorum.kızımda da böyleydim.tek güzel yanı doğum hızlı oluyorCanım hayırlı uğurlu olsun kolay doğum nasip etsin Allah. Ben 33. Haftadayım dün kontrolde başı biraz aşağıda dedi dr diğer herşey iyimiş 2100 kilosu 2 gündür bikini bölge üstü baskı var sancı yok bebekte çok hareketli böyle birşey Oldumu sende birde sabah açlık şekerim son haftalar 108 civarı tokluklar iyi huzursuz oldum cevaplarsanız sevinirim
Canım bugün öğlen ayaklarımı biraz yukarı diktim 10 dakika bekledim bir takla attı ayakla vurdu ne oluyor dedim. Kalkınca o bölgeden uzaklaştığını hissettim rahatladım iki büklüm yürüyordum sanki bütün ağırlık aşağı baskı yapıyordu şuan rahatım 24 ü kontrol var inşallah iyi der. Sancın varmı yat demiş Dr. Bende ara sıra kasıkta gerilme oluyorBen de dün gittim 33+2ydim.2100 dedi kilosuna aynıymış senin bıdıkla:) benim de bebeğim çok aşağıda ama benimki riskli şu anda maalesef.2 hafta full yatış dedi.şimdi dikkat ediyorum.kızımda da böyleydim.tek güzel yanı doğum hızlı oluyor
Saol canim biraz onde mi gidiyoruz ben anlamadim haftasina gore normal dedi amaOh maşallah canım sağlıkla al kucağına inşallah
Ben de öyle hatta canımı o kadar acıtıyor kiYürüdükçe aşağı iniyor sanki ve çıkicakmis gibi hissediyorum ve canım yanıyor çığlık atasım geliyor çantalarımı hazırladım canım hazır duruyor
Sancım yok ama inanılmaz alt kemiklerim ağırıyor.doğum kanalına girmek üzere nerdeyse çok baskı yapıyormuş.ağrılarında bundan oluyor dedi.zaten ben de sancı falan gelmiyor kızımda da 36.haftalarda açılmam başladı idare ede ede 38i gördük en son 4 cm ulaşınca açılmam mecbur yatışım yapıldı suni sancı verildiCanım bugün öğlen ayaklarımı biraz yukarı diktim 10 dakika bekledim bir takla attı ayakla vurdu ne oluyor dedim. Kalkınca o bölgeden uzaklaştığını hissettim rahatladım iki büklüm yürüyordum sanki bütün ağırlık aşağı baskı yapıyordu şuan rahatım 24 ü kontrol var inşallah iyi der. Sancın varmı yat demiş Dr. Bende ara sıra kasıkta gerilme oluyor
Oh oh iyi maşallah çok sevindim. Tam bir hafta var aramızda. Bakalimmben de yarın gidiyorum kontrole
eksikler bitmiyor cnm tamamlarsın artikBen de pazar gününe kadar bitirmeyi düşünüyorum. Benim pijama takımım ve geceliğim eksik bir tek. Bebek için her şey tamam. Geç kaldım sanırım ama bazı günler çok yoruldum hiç bir şey yapmadım böyle sarktı.
Olsun canım kilosu az olsun sağlığı yerinde olsun da gerisi bos. Benim oğlan 3700 doğdu yeğenim 2.500 şu.di yeğenim oğlumun iki katı. Doğum kilosu falan belli sınırın altında kalmadıkça sorun değil dünyaya gelen büyüyor. Allah'ın izniyle gününü doldursan 6 hafta kaldı.Sağol canım benim ama zaten günde iki yumurta yiyorum süt içiyorum et yiyorum kaşar yağlı olduğu için yasak yoğurt yiyorum bebek iri olmasın diye verdiler diyeti verdiler diyeti şimdi de kilosu az
Gayet güzel bence kilosu.maşallahBende kontrole gittim bugün kızlar nst ye de girdim her şeyi normal suyu plesantası falan gayet iyi. Kilosu 2500 çıktı bana az gibi geliyo ama doktor gaydt iyi diyor yememe içmeme de dikkat ediyorum ama az kilo alıyor anlamadım. Boyu ise geriden geliyor her seferinde umarım doktorun dediği gibi gayet sağlıklı bir bebektir
İnşallah cNım sağlıkla gelsinler tüm yavrucaklar dediğin gibi doğan büyüyor Allahın izniyleOlsun canım kilosu az olsun sağlığı yerinde olsun da gerisi bos. Benim oğlan 3700 doğdu yeğenim 2.500 şu.di yeğenim oğlumun iki katı. Doğum kilosu falan belli sınırın altında kalmadıkça sorun değil dünyaya gelen büyüyor. Allah'ın izniyle gününü doldursan 6 hafta kaldı.
Doktor normal dediyse normaldir canım bebekten bebeğe fark ediyomuş yapısal olurmuş genellikleSaol canim biraz onde mi gidiyoruz ben anlamadim haftasina gore normal dedi ama
Ben bebegin cantasina;Kızlar benim hastane çantam hala hazır değil.ilk doğumum hazirandaydı.ince şeyler yeterli olmuştu.şimdi hem bebek için hem kendinize neler koydunuz siz?
Canım ilk bebeğin normal doğum ozaman öle anladım. İnşallah bu seferde kolaylıkla Allah yavruna kavuştursun. Benim ilk bebeğim ve erkek. Herşeyi merak ediyorum nasıl olacak diyeSancım yok ama inanılmaz alt kemiklerim ağırıyor.doğum kanalına girmek üzere nerdeyse çok baskı yapıyormuş.ağrılarında bundan oluyor dedi.zaten ben de sancı falan gelmiyor kızımda da 36.haftalarda açılmam başladı idare ede ede 38i gördük en son 4 cm ulaşınca açılmam mecbur yatışım yapıldı suni sancı verildi
Kızlar benim hastane çantam hala hazır değil.ilk doğumum hazirandaydı.ince şeyler yeterli olmuştu.şimdi hem bebek için hem kendinize neler koydunuz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?