galiba karıştırdım .kusura bakmaCanım ben kusmuyorum ki karıştırdın galiba
Anladım zaten canım ne kusurugaliba karıştırdım .kusura bakma
Ben hamileligimin basından beri hamile değil gibiydim normal devam ettim.hic sıkıntım olmadı ama bir iki haftadır dedigin gibi artık dogursam diyorum ağırlaştım ağrılarım cogaldı belim bacaklarım falan cok zorlanıyorum biraz iş yapsam hemen yoruluyorumBen hamilelik zorlastikca bir an once dogum yapmak istiyorum.Kaburga agrisi had safhada,sabaha kadar en az 5 kere lavaboya gidiyorum.Mide yanmasi,ellerimde ayaklarimda uyusmalar,kramplar,gaz sancisi,cok sukur bin kere bebegim de guclendi gece uyutmuyor kipir kipir.:))Ates basmasi,terleme,mide bulantisi,bas donmesi,ilk trimester a geri dondum sanki.Sikayetler bitmiyor.
Benim düzeltilmiş tarihe göre 38+1 ama asıl tarihe göre 39+6Ben de 37+2 oldum..Beklenen dogum tarihi 11 kasim deniliyor ama ben o kadar beklemez diye dusunuyorum:))Nedense hep icimde ekimin son gunleri dogum yapacagim diye bir his vardi.En son 5 kasim i falan bulur diyordum.Hayirli zamanda gelsinler ama benimki baya bir asagiya indi.Umutlaniyorum biraz.Haftaya olur belki diyorum:))Pazartesi çati kontrolum var..
benim kardeşimde bebeğini kaybedince doktor vermişti ilacı. ikincide sütü ilki gibi olmadı.biz fazla beslenemesine bağlamıştıkÇok erken ama şimdi aklimdayken sizinle paylaşmak istiyorum.
İlerde bebeleri sütten keserken süt bitsin diye bazı doktorlar ya da hemşireler ya da konu komşu ilaç önerecek. Eğer tekrar çocuk düşünüyorsanız KULLANMAYİN. zira o ilaçlar ne yazık ki sütü tamamen kesiyor ve bir sonraki bebekte de aut olmuyor. Yengemin iki bebe arası 9 yaş. Birinde foşur foşur olan süt ikincide damla damla bile olmadı. Çok uğraştı ama olmadı. Sebebini araştırırken bunu öğrendik. İlk çocukta yengeme doktor bir ilaç vermişti bunu iç sütün kesilir diye. Meğer o ilaçlar sonraki doğumu da etkiliyor ve süt üretimini durduruyormus
Canım benim hormanal bi takım sorunlarım vardı evlenmeden önce dahi göğüslerimden süt gelirdi evlenip bebek için tedavi görmeye başladığımda doktorum bana o sütü kesecek ilaç vermişti kesilmişti de ama ilacı bırakınca tekrar gelmeye başlamıştı belki benimki farklıdır.Çok erken ama şimdi aklimdayken sizinle paylaşmak istiyorum.
İlerde bebeleri sütten keserken süt bitsin diye bazı doktorlar ya da hemşireler ya da konu komşu ilaç önerecek. Eğer tekrar çocuk düşünüyorsanız KULLANMAYİN. zira o ilaçlar ne yazık ki sütü tamamen kesiyor ve bir sonraki bebekte de aut olmuyor. Yengemin iki bebe arası 9 yaş. Birinde foşur foşur olan süt ikincide damla damla bile olmadı. Çok uğraştı ama olmadı. Sebebini araştırırken bunu öğrendik. İlk çocukta yengeme doktor bir ilaç vermişti bunu iç sütün kesilir diye. Meğer o ilaçlar sonraki doğumu da etkiliyor ve süt üretimini durduruyormus
Canım benim hormanal bi takım sorunlarım vardı evlenmeden önce dahi göğüslerimden süt gelirdi evlenip bebek için tedavi görmeye başladığımda doktorum bana o sütü kesecek ilaç vermişti kesilmişti de ama ilacı bırakınca tekrar gelmeye başlamıştı belki benimki farklıdır.
Bide arkadaşlara tavsiyem bebişler doğduktan sonra bol rezene çayı içsinler (aktardan tohum şeklinde olanlar) hem süt yapıyor hem bebeklerde gazı önlüyormuş
Benim hormonlar çok fena dengesizliğimin sebepleriSenin durum farklıdır ya bu emmeyi bırakma aşamasında verilen bir ilaç. Senin maşallah prolaktanin ve oksitosin coşmuş
Canım rezene anne sütüyle dahi alındığında bebeğe zararliymis.
Ben hamilelik zorlastikca bir an once dogum yapmak istiyorum.Kaburga agrisi had safhada,sabaha kadar en az 5 kere lavaboya gidiyorum.Mide yanmasi,ellerimde ayaklarimda uyusmalar,kramplar,gaz sancisi,cok sukur bin kere bebegim de guclendi gece uyutmuyor kipir kipir.:))Ates basmasi,terleme,mide bulantisi,bas donmesi,ilk trimester a geri dondum sanki.Sikayetler bitmiyor.
selam canım hoş geldin, bildiğim kadarıyla 1 kişi doğum yaptı diğerleri beklemede :) sağlıkla gelsin inşallah senin bebişte.Selam kızlar nasılsınız?kaç haftadır giremiyorum. Doğuran varmı merak etdim. Ben kızımı doğurduğum haftadayım o yüzden sancım olunca korkuyorum geliyormu diye Bi de normal doğum inşallah onun da korkusu bi ayrı olacakları bildiyim için Ayaklarımda çok ağrı var bi de ayakta duramıyorum resmen
Hoş buldum canım amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin erkenmi oldu doğum?selam canım hoş geldin, bildiğim kadarıyla 1 kişi doğum yaptı diğerleri beklemede :) sağlıkla gelsin inşallah senin bebişte.
canım Benim yeni doğum yapmış arkadaşlarım rezene çayını kullandılar onlarda süt arttırdığını ve gazı aldığını söylediler ben kullanmayı düşünüyordum aslında ne gibi zararı varmış bebeğeSenin durum farklıdır ya bu emmeyi bırakma aşamasında verilen bir ilaç. Senin maşallah prolaktanin ve oksitosin coşmuş
Canım rezene anne sütüyle dahi alındığında bebeğe zararliymis.
Kız ben ev taşıdım eğil kalk eğil kalk ordan oraya koştur gelmedi demek alakası yok ki kasılmalarımda oluyor benim gelsin artık ya :))))Ev işi yaptım bugun belki geri gelir diye ama yok. Gelmesi vardı kaçtı bebenin
Canım normal aslında ama günde 10 kereden az atarsa sıkıntı olurkızlar bebeğin hareketlerinde yavaşlama olan var mı benim sürekli uyuyor mu napıyor gün içinde az hareket ediyor yeri daraldı hareket alanı kısıtlandı ama ne bileyim insan tedirgin oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?