Ben bugüne kadar korkmuyordum her an doğar artık diye. Ama Nst'de sancı yok. Kanala inmemiş.Ben de En Son cuma günü gittiğim de bebeğimin kilosuna 3 kilo.demisti.acikcasi bende korkmadım değil 4 kilo.ve üzeri olmasından dolayı
Bence 4 e banko dayanacaklar3,400 dedi doktor. Gelmeye de niyeti yok. Vay başıma gelenler... Dedim hocam bu bebe 4'ü geçer mi? Hayırlısı dedi
Senin ne kadar olmuş?
Canım ben kusmuyorum ki karıştırdın galibacanım korkutmuyayımda yine de doktora git istersen. son dönem de bu kadar kusma normal gözük müyor. belki karaciğer degerlerin yükselmiştir
Benimde gecen hafta 3.300 dedi3,400 dedi doktor. Gelmeye de niyeti yok. Vay başıma gelenler... Dedim hocam bu bebe 4'ü geçer mi? Hayırlısı dedi
Senin ne kadar olmuş?
Ben de günün de olsun istiyorum.acikcasi sadece kilosu fazla olursa normal.dogum zorlaşacak korkusu oluşmaya başladı.Ooo ama senin taaaa 15 Kasım diyor. Seninki bekler Kasımı :)
38 haftadan sonra hurma yemeyi düşünüyorum ama rezeneyi bilmiyordum.Ben de dün gittim kızlar. 35+4 ama bir hafta önde çıktı. 49 cm ve 2950 gr. İlk defa nst baktı. Sancı yok hareketler ve kalp atışı iyi dedi. Benim bebek de biraz iri olacakmış sanırım. 1 kasımda gidicem tekrar. Benim ilk gebeliğim ama miyomlarımdan ötürü sezaryen olma ihtimalim vardı. Doğum şeklini de konuştuk. Olur da sorunsuz normal gelirse eyvallah yok olmaz da sezaryen yaparsa miyomları da alacak.
Bu arada ben artık sıkıldım hamilelikten. Doğsa bir an önce diyorum. Sağlıkla gelsin tabi tüm bebişler
Bir de doktor göğüs ucu için krem sürmeye başlayabilirsin dedi. Lansinoh almıştım olur mu dedim. Olur dedi.
Doğuma az kala rezene çayı için hurma yiyin diyorlar. Siz yapıyor musunuz bir şeyler???
Benimde 34 te 3kilo 8 gramdı 4 ü geçer dedi doktor bendrçe korkuyorum ya normal istiyordum ama bu gidişle çook zorBen de En Son cuma günü gittiğim de bebeğimin kilosuna 3 kilo.demisti.acikcasi bende korkmadım değil 4 kilo.ve üzeri olmasından dolayı
3.800'u geçmeyeceğini düşünüyorum benBence 4 e banko dayanacaklarinsallah gecmezler 4 kg yu. Belki normal doğurma fırsatımız olur ben en son geçen hafta gittim 3.300 kg idi. Bu cuma tekrar gideceğim. Haftada 250 gr banko aliyo. Umarım durur yağ deposu dolunca kilo alması. bende de hic sanci falan yok haftaya dogursak ne güzel olur hayırlı zamanda gelsinler sağlıkla
Hakkımızda hayiisiBenimde gecen hafta 3.300 dedi
3 kilonun üstünde bebek iyidir. Kolay doğar. Kendi gücü olur.Ben de günün de olsun istiyorum.acikcasi sadece kilosu fazla olursa normal.dogum zorlaşacak korkusu oluşmaya başladı.
Benim hiic acelem yok akrep burcu olmasin dieBence 4 e banko dayanacaklarinsallah gecmezler 4 kg yu. Belki normal doğurma fırsatımız olur ben en son geçen hafta gittim 3.300 kg idi. Bu cuma tekrar gideceğim. Haftada 250 gr banko aliyo. Umarım durur yağ deposu dolunca kilo alması. bende de hic sanci falan yok haftaya dogursak ne güzel olur hayırlı zamanda gelsinler sağlıkla
Her hafta aynı almiyorlarBenimde 34 te 3kilo 8 gramdı 4 ü geçer dedi doktor bendrçe korkuyorum ya normal istiyordum ama bu gidişle çook zor
39 da misin sen3.800'u geçmeyeceğini düşünüyorum benultrason yanılma payı da var. Ama 4u geçmez.
Baba doğum kilosu 4.000 anne doğum kilosu 3.500 ikisinin arasında oluyor genelde zamanında doğan bebekler. Baba 4 ya, o yüzden geçmez bence benimki.
Hakkımızda hayiisi
3 kilonun üstünde bebek iyidir. Kolay doğar. Kendi gücü olur.
Allah bir hal yoluna koymuştur ya... Hakkımızda hayırlısı. :))
38+1 idi bugün. :))39 da misin sen
Amin canım hepimizinki sağlıkla gelsin.Sağlıkla gelsin canım
Önceden buralar daha hareketliydi ama WhatsApp grubu kurdular herkes oraya gitti buralarda sessiz kaldı.Gerçekten bizim kasım anneleri daha sessiz.yazanlarin sayisi bile az.ayrica bebeklerimiz kasım ayına sadık kalacak gibi gününden önce doğmaya niyetleri de yok
İnşallah canımSağlıkla gelsinler inşallah❤
Aynen hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinlerde. Sanki Kasım çocukları biraz inatçı çıkacak gibi erken gelirler mi bilmiyorum:)Ben de 37+2 oldum..Beklenen dogum tarihi 11 kasim deniliyor ama ben o kadar beklemez diye dusunuyorum:))Nedense hep icimde ekimin son gunleri dogum yapacagim diye bir his vardi.En son 5 kasim i falan bulur diyordum.Hayirli zamanda gelsinler ama benimki baya bir asagiya indi.Umutlaniyorum biraz.Haftaya olur belki diyorum:))Pazartesi çati kontrolum var..
Ben hamilelik zorlastikca bir an once dogum yapmak istiyorum.Kaburga agrisi had safhada,sabaha kadar en az 5 kere lavaboya gidiyorum.Mide yanmasi,ellerimde ayaklarimda uyusmalar,kramplar,gaz sancisi,cok sukur bin kere bebegim de guclendi gece uyutmuyor kipir kipir.:))Ates basmasi,terleme,mide bulantisi,bas donmesi,ilk trimester a geri dondum sanki.Sikayetler bitmiyor.Aynen hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinlerde. Sanki Kasım çocukları biraz inatçı çıkacak gibi erken gelirler mi bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?