İyi geceler kızlar bir haftadır başımı yastığa koyduğum an midem bulanıyo ve istifra ediyorum ne yediysem çıkarıyorum çok kötü haldeyim neden olur bulantı son haftalarda sizinde böyle mi mide yanması ve bulantısından mafoldum her akşam çıkarıyorum(
Aminn valla bende öyleyim bi kaç adım atınca düzeliyorum ama yataktan kalkması bi zulüm çok zor geliyo bir de iki üc kere tuvalete kalkıyorum hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alsaydıkta bi rahatlasaydık valla son zamanlar zor geçiyo önceleri cok rahattım hic hamile gibi değildim
Off çok zormuş mide bulantısı hamilelikte. Başlarda bulantım hiç olmuyordu şimdi akşam yemek yemeye korkuyorum çıkarırım diye zaten de çıkarıyorum bebek kesin hiç kilo almıyor besin gitmiyor
Arkadaşlar merhaba şimdi kontrolden çıktım 36+0 ım bebek 2900 47 cm olmuş mide bulantısı için bu haftalardq normal dedi yemekten sonra yürüyüş önerdi nst de sancı çıkmadı 11.11.19 a gün verdi heyecan dorukta
Arkadaşlar merhaba şimdi kontrolden çıktım 36+0 ım bebek 2900 47 cm olmuş mide bulantısı için bu haftalardq normal dedi yemekten sonra yürüyüş önerdi nst de sancı çıkmadı 11.11.19 a gün verdi heyecan dorukta
Selamlar kızlar
Bu forumu geçmişte ilk gebelikte çok kullanmıştım.
2.gebeliğimin sonlarına geldim buraya yeni gelebildim Herkes iyi mi sonlara yaklaştığımız şu günlerde nasılsınız
Selamlar kızlar
Bu forumu geçmişte ilk gebelikte çok kullanmıştım.
2.gebeliğimin sonlarına geldim buraya yeni gelebildim Herkes iyi mi sonlara yaklaştığımız şu günlerde nasılsınız
Gerçekten bizim kasım anneleri daha sessiz.yazanlarin sayisi bile az.ayrica bebeklerimiz kasım ayına sadık kalacak gibi gününden önce doğmaya niyetleri de yok
Gerçekten bizim kasım anneleri daha sessiz.yazanlarin sayisi bile az.ayrica bebeklerimiz kasım ayına sadık kalacak gibi gününden önce doğmaya niyetleri de yok