2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktor kontrolü ne zaman? Bir danışın hafif bulantı neyse de bu kadarını beklemezdim ben

kaşıntı tansiyon ödem var mı

Off çok zormuş mide bulantısı hamilelikte. Başlarda bulantım hiç olmuyordu şimdi akşam yemek yemeye korkuyorum çıkarırım diye zaten de çıkarıyorum bebek kesin hiç kilo almıyor besin gitmiyor
Uzulme, bebegin kilosunun senin yediklerinle ilgisi yok. Son haftalarda mide bulantisi oluyor bilhassa reflu kaynakli.

Kızlar kontrolden çıktım şimdi 36+1 deyiz 2700 gram 49 cm olmuş oğluşum dr herşeyi çok güzel dedi nts de sancı göründü haftaya çatı kontrolüm var

ikiniz için de hayırlısı olsun, hele günü belli olunca ayrı bir heyecan olur :) benim tosbik 34+3 te 2500 dü kilosu , sanırım biz biraz iri olucaz

Selamlar kızlar
Bu forumu geçmişte ilk gebelikte çok kullanmıştım.
2.gebeliğimin sonlarına geldim buraya yeni gelebildim Herkes iyi mi sonlara yaklaştığımız şu günlerde nasılsınız

Ödem var biraz şişkinlik ama yeni oldu oda bir iki haftadır önceden yoktu tansiyon hep normal cıkıyor kasıntı da yok
canım korkutmuyayımda yine de doktora git istersen. son dönem de bu kadar kusma normal gözük müyor. belki karaciğer degerlerin yükselmiştir

Selamlar kızlar
Bu forumu geçmişte ilk gebelikte çok kullanmıştım.
2.gebeliğimin sonlarına geldim buraya yeni gelebildim Herkes iyi mi sonlara yaklaştığımız şu günlerde nasılsınız
doguma ne kaldı bizde doguranlar dogumu bekleyenler. genelde sessiz takip edenler çogunlukta.inş. sağlıklı alırız kucağımıza.sende hoşgeldin aramıza

Bende aynı şekilde canim şancı falan yok. Bebiş kaç kg olmuş senin
3,400 dedi doktor. Gelmeye de niyeti yok. Vay başıma gelenler... Dedim hocam bu bebe 4'ü geçer mi? Hayırlısı dedi
Senin ne kadar olmuş?

doguma ne kaldı bizde doguranlar dogumu bekleyenler. genelde sessiz takip edenler çogunlukta.inş. sağlıklı alırız kucağımıza.sende hoşgeldin aramıza
Gerçekten bizim kasım anneleri daha sessiz.yazanlarin sayisi bile az.ayrica bebeklerimiz kasım ayına sadık kalacak gibi gününden önce doğmaya niyetleri de yok

3,400 dedi doktor. Gelmeye de niyeti yok. Vay başıma gelenler... Dedim hocam bu bebe 4'ü geçer mi? Hayırlısı dedi
Senin ne kadar olmuş?
Ben de En Son cuma günü gittiğim de bebeğimin kilosuna 3 kilo.demisti.acikcasi bende korkmadım değil 4 kilo.ve üzeri olmasından dolayı

Gerçekten bizim kasım anneleri daha sessiz.yazanlarin sayisi bile az.ayrica bebeklerimiz kasım ayına sadık kalacak gibi gününden önce doğmaya niyetleri de yok
Ooo ama senin taaaa 15 Kasım diyor. Seninki bekler Kasımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…