2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebekler büyüdü artık eskisi gibi hareketli olmalarını bekleyemeyiz. Yerleri azaldı, doğum pozisyonu almaya başladılar.
Doğumu başlatmak ve hızlandırmak için hurma tavsiye ederler. Tek sayıda yemek gerekirmiş. Benim bugün düzeltilmiş tarihe göre 37. hafta doldu. Birkaç güne yemeğe başlarım sanırım. Bir de ilişki öneriyorlar tetikliyormuş doğumu ama benim hiç gücüm yok şu anda öyle bir şeye pelvis kemiklerinde yoğun ağrı hissediyorum.

Günde 10 geçiyor hareketleri ama yemekten sonra Daha çok hareket ederdi bu aralar sakin hep uyuyor heralde yarın kontrol var Hurma yemeğe izinde başlıcam 37 haftaya başladım haftaya izne çıkıyorum benim bu aralar kasıklarımda ağrı başladı 38+4 tam 9 aylık oluyormuş bebekler 39 uncu haftada gelsin diye dua ediyorum

Rezene çok yaygın kullanılıyor. Ama bebeğin bağırsak florasini bozduğu iddiası var. Bir de içindeki hormonların da hormonal yapıyı bozduğu iddiası. İlgili yazıyı bulamadım bulsam daha net yazacaktim ama

Kız ben ev taşıdım eğil kalk eğil kalk ordan oraya koştur gelmedi demek alakası yok ki kasılmalarımda oluyor benim gelsin artık ya :))))
Dün doktora gittim ooo bu adamin keyfi yerinde daha gelmeye niyeti yok, diyor.
Eşim squat mi başlasan diyor. Ekim annelerinde biri yazmıştı günde 40 squat bilmem kaç kat merdiven pilates topunda hareket hurma vs... 40+ lardaydi buna rağmen

Ben gecikir korkusuyla dans ediyorum müzik açıp 36+2 deyim daha ama 40 lara kadar gitsin istemiyorum

Ben gecikir korkusuyla dans ediyorum müzik açıp 36+2 deyim daha ama 40 lara kadar gitsin istemiyorum
Bebek ne zaman gelecekse o zaman geliyor bunu anladım. İlki de ben ilaç falan kullandım sürekli yattim erken doğum için ondan gecikti diyordum
Şimdi oturamiyorum bir oyuncak toplamak 25 30squat zaten. Bu da yatış da yok ilaç da ama bu da bekleyecek gibi.

Sağlıkla gelsin inşallah canım çocukla zordur senin işin Allah kolaylık versin

Evet kızlar hurma doğum zamanını erkenleştiriyor ben kızımda 34 haftada başladım yemeye ve 36 tamam olduğunda kızım doğdu bir de ayıptır söylemesi doğumun gecesi ilişki olmuştu tavsiye ederim yani

Kaç kilo çıktı kız benimde kontrolüm yarın geçen Cuma 3 buçuktu acayip korkuyorum kilo aldıkça

Ben de günde bin kez eğil kalk yapıyorum kızla oynarken. Düne kadar çalışıyordum zaten okulda üç kat merdiven in çık. Bugün kontrolüm vardı ne sancı çıktı ne bir şey :)

benim kardeşimde bebeğini kaybedince doktor vermişti ilacı. ikincide sütü ilki gibi olmadı.biz fazla beslenemesine bağlamıştık
Başınız sağ olsun. Allah sağlık versin evlatlarımıza.
Maalesef öyleymiş. Hatta burada doktor bir arkadaş vardı o da söylemişti.

Kızlar birşey soracağım size.ellerinizde uyuşukluk özellikle parmak uçlarında (hani kar tutarsinizda parmak uçları hissizlesir ya öyle)birşey yaşadınız mi?neden oluyor ki bu?

Bende kendimi akşam olunca çok depresyonda hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…