2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yine akşam oldu yine yediklerim boğazımda her an çıkaracam gibiçok kötüyüm yaa offfffffffff
Bende de oyle..Ayni his.Son zamanlarda basladi. Gece yarisindan sonra midem cayir cayir yaniyor.Su an yediklerim agzima geliyor gibi oluyor.Ben de bu his gecsin diye su iciyorum surekli bu seferde lavaboya gidiyorum sabaha kadar..

Bence Kivanç çok daha guzel..

Bende kıvanç çok güzel bende düşünmüştüm bir ara eşim istemedi yiğit düşünüyoruz bende yiğit mirza diyordum mirzayi eşim istemedi sadece yiğit olacak galiba.mirza nasıl sizce?
Mirza cok guzel. Benim de begendigim bir isimdi.Bizimki kiz olunca dusunmeye gerek kalmadi.

Ödem çayı nedir ilaç magnezyummu
İlaç magnezyum değil, ufak minik organik bir hap. magnezyum genelde kas ve kramplarla ilgili problemler için veriliyor olmalı?
ödem çayım kırkkilitotu çayı diye bir çay ama bence doktora sormadan içme. Herkesin bünyesi kullandığı ilaçlar farklı oluyor.

Bende kıvanç çok güzel bende düşünmüştüm bir ara eşim istemedi yiğit düşünüyoruz bende yiğit mirza diyordum mirzayi eşim istemedi sadece yiğit olacak galiba.mirza nasıl sizce?
Mirza ismini çok seviyorum ben. Ama Yiğit'ler cidden aşırı haylaz oluyor.

Yarın kontrol var bir sorayim bakalım ne diyecek doktorumuz

Mirza ismini çok seviyorum ben. Ama Yiğit'ler cidden aşırı haylaz oluyor.
Ciddimisin eyvah eyvah bende seviyorum mirza ismini ama babası istemiyor ben 2 isimli diyordum yiğit mirza ama bilemedim hala kararsizim

Bende de oyle..Ayni his.Son zamanlarda basladi. Gece yarisindan sonra midem cayir cayir yaniyor.Su an yediklerim agzima geliyor gibi oluyor.Ben de bu his gecsin diye su iciyorum surekli bu seferde lavaboya gidiyorum sabaha kadar..
Gece 2 buçukta kalktım oturdum dolandım soda içtim zombi gibiydim evin içinde neyse ki az kaldı diyorum doğumdan sonra hepsi geçecek inşallah. Bugün okulda da son günüm bol bol dinlenirim artık

Kızlar birşey soracağım size.ellerinizde uyuşukluk özellikle parmak uçlarında (hani kar tutarsinizda parmak uçları hissizlesir ya öyle)birşey yaşadınız mi?neden oluyor ki bu?
Ay evet saba uyanınca oluyor ellerimde uyuşukluk. Bir de kızlar dün geceye kadar sağ kasığımda adet ağrısı gibi ağrım vardı ben artık geliyor dedim şükr olsun ki bi şey olmadı

Ay evet saba uyanınca oluyor ellerimde uyuşukluk. Bir de kızlar dün geceye kadar sağ kasığımda adet ağrısı gibi ağrım vardı ben artık geliyor dedim şükr olsun ki bi şey olmadı
Evet çok rahatsız edici.bugun kontrol var soracağım bakalım.buaarda seninle doğumlarımız aynı olabilir ultrasonda 23.11 cıktı benimde 1 hafta önde gidiyor bebeğim

Kizlar kasiklarda adet agrisi gibi agri olmasi ve ayni anda buyuk.bir baski hissediyorum.Karnimdaki kasilmalarda baya artti.Karnim taş gibi oluyor.Nefesimi kesiyor.Akintim da cogaldi.Dogumum yakin mi acaba diyorum:))

Kizlar kasiklarda adet agrisi gibi agri olmasi ve ayni anda buyuk.bir baski hissediyorum.Karnimdaki kasilmalarda baya artti.Karnim taş gibi oluyor.Nefesimi kesiyor.Akintim da cogaldi.Dogumum yakin mi acaba diyorum:))
Onde mi gidiyordu bebeğinin gelişimi? Dinlenince geçmeyen bir ağrımı? Benim 10gun önce cıktı ultrasonda doğumum ama sata göre 4 aralık

Kızlar şimdi çıktık kontrolden bebeğim 9gun önde normalde 34+2 deyiz 35+3 haftalik cıktı 2830gr olmuşuz gelişimi ve herşeyi iyiymiş çok şükür.ellerimdeki uyuşukluk ve hissizlik içinde ilaç yok ellerinizi kalpten yukarda tutun kan akışı için dedi dr

canım bi doktora görün istersen benimde 2gündür kasıklarımda ağrı başladı doğuma hazırlanıyor heralde vücut bugün kontrolüm var benimde

Cok sukur ferritini 5.38den 11.64 e yükseltebilmişim kızlar.oda baya halsizlik yapıyordu düşükken.baktirmadiysaniz mutlaka baktirin derim doğum sonrasi demire çok ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…