Cok sukur ferritini 5.38den 11.64 e yükseltebilmişim kızlar.oda baya halsizlik yapıyordu düşükken.baktirmadiysaniz mutlaka baktirin derim doğum sonrasi demire çok ihtiyacımız var
Kızlar kontrolden çıktım bebişin gelmeye niyeti yok hiç sancı çıkmadı nst de 3200 gram 50 cm olmuş amniyon sıvısı normal dedi doktor doğumdan önce kan ve idrar verdim daha önce enfeksiyon geçirdiğim için
Canim bebegin gelisimi haftasi ile uyulu.Onde degil.Pozisyon degistirince geciyor canim.Ara ara geliyor.Su an yok mesela.Benim sat a gore 11 kasim.Ultrasonda da 8 kasim yaziyor.
Kızlar iki gün önce saglık ocagında idrar tahlili yaptırdım çok az enfeksiyon cıktı hamileligimin basından beri hic cıkmamıştı sürekli tahlil yaptırıyodum ama saglık ocagındaki doktorda ebe de cok az bi sıkıntın yoksa ilaç içmeye gerek yok sol bol su iç dedi ama icim rahat etmedi pazartesi doktoruma gidince sorcam da size de soruyum dedim acaba bi zararı olur mu yarın 38 haftalık oluyoruz hadi birden dogum yaparsam bi zararı olur mu çok az dedi ilaca gerek yok dedi de ne bileyim icim rahat etmedi
Kizlar merhaba. Bugün tam 36+0 oldum. Gün icinde randevum vardi bir problem yoktu. Fakat sonrasinda iliskiden sonra kahverengi bir lekelenmem oldu. Nisan dedikleri sey olabilr mi? Yoksa iliskiyle alakali midir? Korkmali miyim? İlk dogumum olacagi icin nisan kavramindan cok uzagim. Lutfen bir fikir verin
Kizlar merhaba. Bugün tam 36+0 oldum. Gün icinde randevum vardi bir problem yoktu. Fakat sonrasinda iliskiden sonra kahverengi bir lekelenmem oldu. Nisan dedikleri sey olabilr mi? Yoksa iliskiyle alakali midir? Korkmali miyim? İlk dogumum olacagi icin nisan kavramindan cok uzagim. Lutfen bir fikir verin
Benimde ilk gebeligim ama olabilir canım sümüksü akıntı da geldi mi veya biraz takip et akıntı gelecek mi çünkü nişandan bir hafta sonra bile dogum olabiliyormuş istersen bi doktorunu ara sor bende de oldu ben gittim ama nişan değilmiş benimki belki seninde değildir ama dikkate al olabilirde
Bende kıvanç çok güzel bende düşünmüştüm bir ara eşim istemedi yiğit düşünüyoruz bende yiğit mirza diyordum mirzayi eşim istemedi sadece yiğit olacak galiba.mirza nasıl sizce?
Benimde ilk gebeligim ama olabilir canım sümüksü akıntı da geldi mi veya biraz takip et akıntı gelecek mi çünkü nişandan bir hafta sonra bile dogum olabiliyormuş istersen bi doktorunu ara sor bende de oldu ben gittim ama nişan değilmiş benimki belki seninde değildir ama dikkate al olabilirde
Kizlar kasiklarda adet agrisi gibi agri olmasi ve ayni anda buyuk.bir baski hissediyorum.Karnimdaki kasilmalarda baya artti.Karnim taş gibi oluyor.Nefesimi kesiyor.Akintim da cogaldi.Dogumum yakin mi acaba diyorum:))
Ultrason değerine takılmayın. O değer ilk haftalar için önemlidir. Eğer bebek gelişimi farklıysa sat değiştirilir. Mesela benim sat 18 Ocak ama geç döllenme. İlk ay kanda bhcg ve ultrason degero karşılaştırılır ve yeni sat belirlenir. Buna göre benim yeni sat 29 Ocak.
Son kontrollerde Ara ara iki hafta önde çıktı mesela. O değerlere göre çoktan dogurmam gerekiyordu
Kızlar hemoroid basur gibi sorun yaşayan var mi hamileliğin son döneminde. Kanama falan yok ama şişlik var sanirim rahatsız ediyor beni pskolojikmen çökertti. 38. Haftada var mi çözümü
Benim bebişin kilosu da öyle. Bu hafta yani 38 de 3.500 kg olmuş. Biraz önde gidiyolar. Hayırlı zamanda hayırlı şekilde gelsinler. Kendi sancimiz gelse harika olucak bende de tık yok bu hafta da çıkmadı sancı