2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Masallah canim.kacinci haftandasın peki

Onde mi gidiyordu bebeğinin gelişimi? Dinlenince geçmeyen bir ağrımı? Benim 10gun önce cıktı ultrasonda doğumum ama sata göre 4 aralık
Canim bebegin gelisimi haftasi ile uyulu.Onde degil.Pozisyon degistirince geciyor canim.Ara ara geliyor.Su an yok mesela.Benim sat a gore 11 kasim.Ultrasonda da 8 kasim yaziyor.

Kızlar iki gün önce saglık ocagında idrar tahlili yaptırdım çok az enfeksiyon cıktı hamileligimin basından beri hic cıkmamıştı sürekli tahlil yaptırıyodum ama saglık ocagındaki doktorda ebe de cok az bi sıkıntın yoksa ilaç içmeye gerek yok sol bol su iç dedi ama icim rahat etmedi pazartesi doktoruma gidince sorcam da size de soruyum dedim acaba bi zararı olur mu yarın 38 haftalık oluyoruz hadi birden dogum yaparsam bi zararı olur mu çok az dedi ilaca gerek yok dedi de ne bileyim icim rahat etmedi

Kizlar merhaba. Bugün tam 36+0 oldum. Gün icinde randevum vardi bir problem yoktu. Fakat sonrasinda iliskiden sonra kahverengi bir lekelenmem oldu. Nisan dedikleri sey olabilr mi? Yoksa iliskiyle alakali midir? Korkmali miyim? İlk dogumum olacagi icin nisan kavramindan cok uzagim. Lutfen bir fikir verin

Benimde ilk gebeligim ama olabilir canım sümüksü akıntı da geldi mi veya biraz takip et akıntı gelecek mi çünkü nişandan bir hafta sonra bile dogum olabiliyormuş istersen bi doktorunu ara sor bende de oldu ben gittim ama nişan değilmiş benimki belki seninde değildir ama dikkate al olabilirde

Sümüksü bir kıcamsa nişan olabilir. Cinsel ilişki doğumu tetikler. Dikkatli olun.

Bende kıvanç çok güzel bende düşünmüştüm bir ara eşim istemedi yiğit düşünüyoruz bende yiğit mirza diyordum mirzayi eşim istemedi sadece yiğit olacak galiba.mirza nasıl sizce?
ay kızlar bu isim çok zor bu türlü bulamadım anil uras koycaktim sanirim koymuycam off

İliski sonrasi oldugu icin sumukumsu yapida mi degil mi anlayamadim maalesef Henuz devaminda birsey gelmedi. Umarim hayirlisi olur.

Onde mi gidiyordu bebeğinin gelişimi? Dinlenince geçmeyen bir ağrımı? Benim 10gun önce cıktı ultrasonda doğumum ama sata göre 4 aralık
Ultrason değerine takılmayın. O değer ilk haftalar için önemlidir. Eğer bebek gelişimi farklıysa sat değiştirilir. Mesela benim sat 18 Ocak ama geç döllenme. İlk ay kanda bhcg ve ultrason degero karşılaştırılır ve yeni sat belirlenir. Buna göre benim yeni sat 29 Ocak.
Son kontrollerde Ara ara iki hafta önde çıktı mesela. O değerlere göre çoktan dogurmam gerekiyordu

Kızlar hemoroid basur gibi sorun yaşayan var mi hamileliğin son döneminde. Kanama falan yok ama şişlik var sanirim rahatsız ediyor beni pskolojikmen çökertti. 38. Haftada var mi çözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…