2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar hemoroid basur gibi sorun yaşayan var mi hamileliğin son döneminde. Kanama falan yok ama şişlik var sanirim rahatsız ediyor beni pskolojikmen çökertti. 38. Haftada var mi çözümü
Ben yaşadım bir kaç ay önce inanılmaz acı ve ağrılı dönem gecirdim.doktorum.ilac ya da krem veremem dedi genel.cerrahiye gitmemi söyledi açıkçası ihmal ettim o ağrıyı en az iki hafta çektim.sonra yavaş yavaş geçti.

Nişan değil, nişan açık pembe renkli ve yapışkan kıvamda oluyor.

Kızlar hemoroid basur gibi sorun yaşayan var mi hamileliğin son döneminde. Kanama falan yok ama şişlik var sanirim rahatsız ediyor beni pskolojikmen çökertti. 38. Haftada var mi çözümü
Yok canım çözümü. İlk çocukta çok erken olmuştu
Doğumdan bir süre sonra geçiyor. Bu da 35. hafta civarı oldu. Ama çok ciddi basur olursa doğumdan sonra ameliyat gerekebilir ama muhtemelen dayanamazsın o raddede olsa.
Acı yeme. Temizliğini yaparken su ya da ıslak pamuk kullan. Islak tuvalet kağıtları var onları da kullanabilirsin.

Ağrı kanama yok ama ağırlıktan sanirim bebek iyice aşağı indi çünkü şişlik var. Bombe gibi. Korkuma bakamıyorum da valla. Normal doğumda hepten kötü olmaz mı bu durum. Sezeryan olmayalım derken makattan olmayam

doktor bana bu haftalarda lekede olsa gel demişti. bence git acile

doktor bana bu haftalarda lekede olsa gel demişti. bence git acile

Meraba arkadaslar.. Arkadasim gecen hafta sezeryan oldu, ameliyata girmeden once varis corabi giydirmisler cikinca da kalmis ustunde neden acaba bilen var mi ?

İliski sonrasi oldugu icin sumukumsu yapida mi degil mi anlayamadim maalesef☹ Henuz devaminda birsey gelmedi. Umarim hayirlisi olur.
Aynen canım hayırlısı ama daha erken 35 haftalıkmış seninki nişan değildir heralde yine de sen takip et nişan olsa akıntı gelir heralde bende tam bilmiyorum ilk dogum olunca insan tecrübesiz oluyo basına ne gelecegini bilmiyo sürekli yazı falan okuyorum ama yaşamayınca anlamıyo insan sancı nasıl olcak onu bile bilmiyorum korkuyorum yaklaştıkça zaman hakkımızda hayırlısı olsun saglıkla kavuşalım hepimiz bebişlerimize insallah

bol su ve sarımsak öneririm bende daha önce hafif idrar yolu enfeksiyon geçirdim tek kullanımlık antibiyotik aldım öyle geçti daha sonra grip oldum ondada bolbol C vitamini ve sarımsak yedim çok faydası var

Hamileligimin basindan beri bende de az enfeksiyon var. bir sorun olacagini sanmiyorum ama sen yine icinin rahat etmesi icin kendi dr na sor.

Ben yaşıyorum ve mafoldum acıdann iki kremim var ama faydasını görmedim

Kizlar onemli bir konu degil ama cok garip ruyalar goruyorum anlamlarina bakinca cok iyi seyler yazmiyor onceden bu kadar cok gormezdim ama ruyadan ruyaya atliyorum resmen

Kizlar onemli bir konu degil ama cok garip ruyalar goruyorum anlamlarina bakinca cok iyi seyler yazmiyor onceden bu kadar cok gormezdim ama ruyadan ruyaya atliyorum resmen
Ohooo benim rüyaları anlatsam gece en az 3kez wcye kalkıyorum tekrar uyuyabilirsem abidik gubidik rüyalar eşlik ediyor hemde renkli 3 boyutlu gibi ama hiçbirinin anlamına bakmadım.bir yerde okumuştum rüyalarınız çok çeşitli ve renkli olabilir die

Hamileligimin basindan beri bende de az enfeksiyon var. bir sorun olacagini sanmiyorum ama sen yine icinin rahat etmesi icin kendi dr na sor.
Pazartesi sorcam canım bende daha yeni cıktı her ay tahlil yaptırıyodum saglık ocagında hic cıkmamıştı cok azmış zaten ilaç kullanmaya gerek yokdediler dedigin gibi bişey olmaz heralde ama icim rahat etsin doktoruma sonucu götürüp sorayım

bol su ve sarımsak öneririm bende daha önce hafif idrar yolu enfeksiyon geçirdim tek kullanımlık antibiyotik aldım öyle geçti daha sonra grip oldum ondada bolbol C vitamini ve sarımsak yedim çok faydası var
Tamam canm teşekür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…