2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar onemli bir konu degil ama cok garip ruyalar goruyorum anlamlarina bakinca cok iyi seyler yazmiyor onceden bu kadar cok gormezdim ama ruyadan ruyaya atliyorum resmen
Bende cok rüya görüyorum sacma sapan ama uygulamada okumuştum normalmiş kafana takma hic anlanlarına da bakma rüyayı yorumlamak iyi olmaz zaten

Kızlar bu burda dursun inşallah lazım olmaz ama lazım olursa diye paylaşıyorum

Eklentiler

• 46788B17-654F-4DD7-A833-C1485005DA2E.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar ben de bugun kontrole gittim
37+5 deyim. Kizim 3 kilo 50 gram.Çatı muayenesi yapildi. Kemigin cok basik dedi doktor.Sezeryan olacak buyuk ihtimal dedi
Istersen 3 gun sonra gel alalim ama 40 a kadar bekleyebiliriz de sancin gelirse bir normal dogumu deneriz olmazsa sezeryanla alirim dedi.Ben de beklemek istedim.Dua edin bana da.

Kızlar suwende pijamalar gecelikler yüzde elli indirime girmiş. Henüz almayan ihtiyacı olan varsa diye haber vereyim dedim. Ben önceden almıştım. Almasam şimdi alırdım. Daha güzel şeyler vardı.

Ben dün doğum yapacağım hastaneye gittim ilk kez. Central hospital. Anne eğitimi vardı. Geçen hafta da eşimi baba eğitimine göndermiştim. Ebe, emzirme hemşiresi, diyetisyen vs gelip bilgi verdiler. Doğum sürecini, lohusa bakımını, yenidoğan beslenmesi ve bakımını anlattılar. Çok güzel geçti. Bir de hastaneyi gezmek istedim. Odalarını, doğumhanesini gördüm. Çalışanlarla tanıştım. Çok rahatladım. Hepsi de çok ilgili güler yüzlü ve donanımlı insanlar gibi geldi. Valla doğumhaneyi görünce de inşallah normal doğururum dedim. Böyle ferah aydınlık evde bir oda gibi. İmkanınız varsa doğum yapacağınız yeri kalacağınız odayı gezmenizi tavsiye ederim. Benim kaygılarım baya bi geçti bu sayede.

Kızlar suwende pijamalar gecelikler yüzde elli indirime girmiş. Henüz almayan ihtiyacı olan varsa diye haber vereyim dedim. Ben önceden almıştım. Almasam şimdi alırdım. Daha güzel şeyler vardı.
Ben de aldim.Almasam alirdim.Bugun de bir alt ust polar takim aldim oyle.Indirimdeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…