2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Park yatak alan anneler hangi markaları aldınız ben joie ve graco arasında kaldım tavsiye ve memnuniyetlerinizi paylaşırsanız fikir olur çok sevinirim
Garco'nun fermuarlı kısmı çok dar olanı almayın. Çok güzel ürün ama çocuk büyüyünce alta almak zorunda kalıyorsunuz yatağı. Fermuarlı kısim cok dar çocuk girip cikamiyor. Çünkü icindrki önce dikte yeterli değil. Park ystagib içine en sert sungerden yatak yaptıtirfik biz.

Tşkler

Kızlar cevap yazarsanız sevinirim 32 +4 TE doğum izni için rapor alsam sıkıntı olur mu raporda 32 hafta yazar demi 32+4 yazmaz
Merhaba
Ben de 32+4te aldım. 32+O da da olsa raporda 32 yazıyormuş otomatik . Müdahale olmuyormuş , yalnız üzüldüğüm nokta, 33+0 da almadığım için tahmini Doğum tarihim ve izne ayrılış zamanım 4 gün ileriye atıldı

32+0 olduğun gün rapor alınabiliyor
Merhaba size de sorayım aynı soruyu . 32+4 te aldım raporumu. 4 gün gecikmeli aldığım için tahmini Doğum tarihim ve izne ayrılış tarihim 4 gün sorasına atıldı. Bu durum benim lehime mi olacak. Boşuna 4 gün daha çalışacağım .

kizlar oglum maşallahı var 3500 kilo olmuş 1haftada 600 gr almış çok şaşırdım pzt son kez bakacak salıda 11de sezaryan dua edin bana
sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah :)
Benim de yarın bakılacak bir sonraki pazartesi sezaryan olacak.
Benim de 39+4 te sezaryanla alınacak. Son 1 haftam.

Nasıl kurallar mesela canım

Nasıl kurallar mesela canım
2tane gazlı bez verdiler birini sabunladim sildim(sadece vajina bolgesini arkaya asla degdirme)diğeriyle kurulamak için.ozellikle klozet kullan verirken diğer türlü acayip zor oluyor agirlastigimiz için.ve klozete asla tam oturma.ayak kaslarına kuvvet:) ve azcik idrar yapıp orta akıştaki idrarını vereceksin.umarim anlatabilmisimdir

Yanlışlık var canım senin hemen izine ayrılman gerekiyor evet fazla çalışmış olduk ama ben mazeret izni kullanıyordum. Çalışamaz raporu alabilirsiniz ben aldım

Yanlışlık var canım senin hemen izine ayrılman gerekiyor evet fazla çalışmış olduk ama ben mazeret izni kullanıyordum. Çalışamaz raporu alabilirsiniz ben aldım
Çalışamaz raporu aldığın tarihten itibaren 3 hafta başlıyor diye biliyorum

Anladım canım bana hic böyle diyen olmadı ne hastanede ne saglık ocagında hep ilk akıştan alıyodum ben bu sefer öyle deneyim teşekkür ederim

Anladım canım bana hic böyle diyen olmadı ne hastanede ne saglık ocagında hep ilk akıştan alıyodum ben bu sefer öyle deneyim teşekkür ederim
Rica ederim,temizlikte çok önemli onuda mutlaka yap canım.vereceğin yerden gazlı bez işte 2 tane.dedigim gibi yap.umarim birşey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…