2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar selam ben bu hafta acayip yoruluyorum 30.haftada başlamıştı yorgunluk ama şimdi hat safhada bir odayı supuyorum ben pert ve çok ayakta kalıp yorulmussam ayaklarım şişiyor epeyce,yukarı kaldırınca dinlenince geciyor.normalmidir acaba sizlerde durum nasıl?

Normal canım bende öyleydim kolumu kaldıracak halim yoktu kendimi zor kaldırıyordum dün geceden beri kendimi iyi hissediyorum çok şükür piskolojikmen mi bilmiyorum doğuraydım iyiydi :)

Normal canım bende öyleydim kolumu kaldıracak halim yoktu kendimi zor kaldırıyordum dün geceden beri kendimi iyi hissediyorum çok şükür piskolojikmen mi bilmiyorum doğuraydım iyiydi :)
Evet bazı haftalardan sonra enerji geliyormuş bunu kendinizi çok yormadan hazırlıklar yaparak,doğumda falan kullanın yazıyordu bir yerde.az kaldı canım az daha sabır.sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin evlatlarımız insaALLAH

Kizlar bizde 35+3 olduk evi temizliyim diyorum gozum hic kesmiyor Kizim tekme atinca alt tarafta keskin bir sızı olusuyor bir de baya asagi Indi bu aralar kasilmalarim var sizce dogum yaklastigi icin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…