2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doğurdum. İlkine göre kolay olsa da tabii hiçbir doğum kolay değil :))
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Ayrıntılar biraz kendimi toplayınca
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bize inşallah

Benim de 2 gün önce nişanım geldi. Bugün muayenede 2 cm açılma var dedi dr. Pazartesi ye randevu verdi. Ama o arada kanama ya da suyum gelirse gitcem. Her an gelebilir mi bilmiyorum.
Nişandan 2-3 gün sonra derler hayırlısıyla gelsin inşallah İlk bebeğin mi senin

Günaydın kızlar.nişan yada su genelde kaçıncı haftalarda geliyor acaba? Ben şuan 34+5 teyim ve planlı sezeryan olacak mecburen..planlanan tarihten önce gelirse bebiş nasıl oluyor

Günaydın kızlar.nişan yada su genelde kaçıncı haftalarda geliyor acaba? Ben şuan 34+5 teyim ve planlı sezeryan olacak mecburen..planlanan tarihten önce gelirse bebiş nasıl oluyor
Bunlar benim de aklimdaki deli sorular, planli sezeryan benimki de hayirlisiyla

Grup bebisleri gorunmeye basladi hanimlar, bir heyecan sardi isimi..

Bunlar benim de aklimdaki deli sorular, planli sezeryan benimki de hayirlisiyla

Grup bebisleri gorunmeye basladi hanimlar, bir heyecan sardi isimi..
Benim doktorum 38.hafta alınır demişti bi ara..yaklaşık 3 haftam kalmış oluyor bende heyecanlanmaya başladım sizin kaç haftalık?

Bebek doğum kanalına girmişse nişan veya su gelir diye biliyorum.bende seninle aynı haftadayim 37den sonra beklemek lazim galiba
Evet ilk bebeğim. 5 dk önce de suyum geldi. Biz de birazdan hastaneye doğru geçeceğiz. Dualarınızı esirgemeyin...
Allah sağlıkla bir avazda kavuştursun insaALLAH

Beni 2 haftada bir çağırdı geçen hafta cuma gitmiştim en son.ntsde birşey çıkmadı bebek gelişimi herşeyi iyiydi cok şükür.yalanci kasılmalardir seninki benimki başlamadı henüz ama çatı ağrısı var.sağlıkla gelsinler insaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…