2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
rint Allah anali babalı büyütsün canim. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darisi bize valla. Bende 39 haftaligim. Sancı falan yok. Kilosu da en son öndeydi. Bakalim bizlerin akıbeti ne olucak. Var mı benim gibi 39 haftasında hiç sancısı , açılması falan olmayan

Biz senle aynıyız canım bana dr cuma günü yapacak çatı kontrolünü ☺ sancı çıkıyo mu nts de sende
benimde bu cuma kontrolum var 37+4 oluyoruz ama yapmaz benimki çatı kontrolu bence evet en son 36+5 te gittigimde sancilarim cikti 2 tanesi 100ü gecen 3tane de 50lerde o yuzden doktor vajinal ultrasonla rahim agzina bakti normal cikti 37 mm herhangi bi kisalma olnadigi icin yalanci sanci diyebiliriz dedi bakalim cuma gunu de cikacak mi . Senin cikiyor mu peki sancin

Arkadaşlar sabahtan beri gaz sancısı ile adet sancısı gibi bi sancım var sabit aralıklarla değil ama sürekli bi sancı var bildiğiniz adetin ilk günü gibi. Hastaneye gitsemmi gitmesem mi bilemedim nedir acaba bu

Arkadaşlar sabahtan beri gaz sancısı ile adet sancısı gibi bi sancım var sabit aralıklarla değil ama sürekli bi sancı var bildiğiniz adetin ilk günü gibi. Hastaneye gitsemmi gitmesem mi bilemedim nedir acaba bu
dogum sancisi aralikli olur diyorlar surekli bi agriysa dogum sancisi olmuyormus acaba enfeksiyon falan mi var ? Yada bebis kanala mi girmeye calisiyor diye dusundum ben iciniz rahat etsin bi nst ye girin bence

Bende de oluyordu ayni tarif ettiginiz gibi.Nst de sanci cikmadi.Doktoruma da soyledim.Doguma hazirlik sancilari dedi.

dogum sancisi aralikli olur diyorlar surekli bi agriysa dogum sancisi olmuyormus acaba enfeksiyon falan mi var ? Yada bebis kanala mi girmeye calisiyor diye dusundum ben iciniz rahat etsin bi nst ye girin bence
Bilmiyorum üşüttüm mü acaba geçmesse gidicem

Doğurdum. İlkine göre kolay olsa da tabii hiçbir doğum kolay değil :))
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Ayrıntılar biraz kendimi toplayınca
Gozunuz aydin, Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Bende 33 haftadan beri nts de sancı çıkıyor en son geçen hafta gittiğimde tekrar sancı çıktı dr haftaya çatı kontrolünü yapalım dedi bide benim boyum kısa dr küçük ve minyon olduğum ve oğlumun da boyunun uzun olduğu için erkenden yolunu çizmek istiyor sezeryan yada normale karar vermek için cuma günü gidicem inşallah 37+4 olucaz 38 ya da 39 da doğsun istiyorum çok yoruldum çünkü

benimde boyum kisa ama dogum icin bu onemli bi konu mu ilk defa duyuyorum 1.58 im ben oglumda 48 cmdi en son senin ve bebeginin boyu kac peki? Valla ben 39a bile kalmasin istiyorum hem yoruldum hem kucagima almak icin sabirsizlaniyorum hemde dogum fasli bian once olup bitsin istiyorum bekledikce stres artiyor

150 nin altındakilere normal doğumu önermiyor doktorlar riskli oluyormuş benim boyum 153 valla üç santimle kurtardım bebeğimin boyu geçen hafta 49 cm di doktorum uzun olacak diyor bende çok uzasın istemiyorum 38 de gelsin işte anasının kuzusu özledimmm

bende 8 cm le kurtariyorum demekki aynen oyle 38 iyidir 4 kasimda tam 38 oluyoruz ve o gun evlilik yil donumumuz ne guzel olur dogsa

34+3 2246 gram boy 46 cm doktorum minyon olabilir dedi. Bunu yazdığımıda 35 oldum. Cuma günü nst'ye giricem ilk defa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…