35 teyim ben de.. 39 dan sonra alicak insallah sonuna kadar bekliyelim dedi..Benim doktorum 38.hafta alınır demişti bi ara..yaklaşık 3 haftam kalmış oluyor bende heyecanlanmaya başladımsizin kaç haftalık?
Sezeryanmi olacak seninde?35 teyim ben de.. 39 dan sonra alicak insallah sonuna kadar bekliyelim dedi..
Allah yardımcınız olsun canım sağlıkla vakti zamanında gelsin hepimizin yavrusuSelam kızlar.benim dün nst de düzenli 3 sancım çıktı.çiğer geliştirici iğne verdi doktorum 12 saat arayla yaptırdım.35+2 günlüğüz.yarın tekrar nst çekilicem düzenli sancı çıkarsa eğer bir gece yatış verecek sancıları durdurmak için.ama dünden beri sancı hissetmedim pek.inşallah bir 10 gün daha bekler.küvözsüz atlatırız
Eğer sancı vs olmazsa benimkini de bekletebilir belki.hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah35 teyim ben de.. 39 dan sonra alicak insallah sonuna kadar bekliyelim dedi..
Bende Cumartesi gitmiştim.bebişin kilosu 2450gr , boyu 47 cm di.sizin ki nasılBeni 2 haftada bir çağırdı geçen hafta cuma gitmiştim en son.ntsde birşey çıkmadı bebek gelişimi herşeyi iyiydi cok şükür.yalanci kasılmalardir seninki benimki başlamadı henüz ama çatı ağrısı var.sağlıkla gelsinler insaALLAH
Biz 8-9 gün önden gidiyoruz 2800gr 49cm di cuma günü.+300 -300 olabilir dedi dr.birdaki sefere doğum şekli belirlenir heralde insaALLAH normal yapabilirimBende Cumartesi gitmiştim.bebişin kilosu 2450gr , boyu 47 cm di.sizin ki nasıl
Doktora 2 gun sonra falan gittim. Karnimda sürekli bir sertlesme hissediyordum. Muayene oldum henuz ne acilma ne de rahim agzinda incelme var. Kasilma zannettiklerim de bebegin hareketleri cok guclenmis cok hareketlenince ole hissetmek normalmis. Nisan değilmiş yaniNaptın doktora gittin mi nişan mıymış gelen merak ettim
Amin inşallah zamanında gelsinlerAllah yardımcınız olsun canım sağlıkla vakti zamanında gelsin hepimizin yavrusu
Maşallah baya önden gidiyor.neredeyse normal Doğum boy ve kiloya gelmiş.sağlıkla gelsinler inşallahBiz 8-9 gün önden gidiyoruz 2800gr 49cm di cuma günü.+300 -300 olabilir dedi dr.birdaki sefere doğum şekli belirlenir heralde insaALLAH normal yapabilirim
Hayırlı doğumlar olsun.Rabbim.bir nefeste kurtarsın
Sağ salim kucakla inşallah, bir avazda..
Allah kurtarsın canım sağ Salim kucağına al inşallah
Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahDualarım seninle
Allah sağ-salim kucaklatsin Allah yardımcın olsun
haber et cnm Allah sağ saglim kucağınıza gorsun
Sağlıkla kucağına al
Allah yardımcın olsun canm saglıkla kavuş bebegine insallah darısı hepimize
Hayirli dogumlaar bi haber var mi
Ay hadi hayırlısı bekliyorum güzel haberlerini
Ayyyy hadi gozun aydin.Allah anali babali.buyutsun bebegini...Saglikla,huzurla..Cok sevindim.Grubumuzdan biri dogum yapti:)))Darisi hayirlisi ile hepimizin basina:)))Doğurdum. İlkine göre kolay olsa da tabii hiçbir doğum kolay değil :))
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Ayrıntılar biraz kendimi toplayınca
Bende bugun baya heyecanlandim dogum yapan arkadaşları okudukcaYaaa dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsingrubumuz şenleniyor teker teker geliyor minikler sirada bize geliyor heyecan yaptim bende kucagima almak icin sabirsizlaniyorummm
Saglikla,rahatlikla gelsin bebegin canim..Cok sevindim.Kucagina saglikla al insallah.Evet ilk bebeğim. 5 dk önce de suyum geldi. Biz de birazdan hastaneye doğru geçeceğiz. Dualarınızı esirgemeyin...
Çok şükür canım, gözün aydınKızlar herkese çok teşekkür ederim
Çok şükür iyiyiz oğlum da ben de :)
Sağlıcakla gidin gelinEvet ilk bebeğim. 5 dk önce de suyum geldi. Biz de birazdan hastaneye doğru geçeceğiz. Dualarınızı esirgemeyin...
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza...Doğurdum. İlkine göre kolay olsa da tabii hiçbir doğum kolay değil :))
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Ayrıntılar biraz kendimi toplayınca
Allah yardımcınız olsun bir avazda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah...Evet ilk bebeğim. 5 dk önce de suyum geldi. Biz de birazdan hastaneye doğru geçeceğiz. Dualarınızı esirgemeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?