2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Selam kızlar.benim dün nst de düzenli 3 sancım çıktı.çiğer geliştirici iğne verdi doktorum 12 saat arayla yaptırdım.35+2 günlüğüz.yarın tekrar nst çekilicem düzenli sancı çıkarsa eğer bir gece yatış verecek sancıları durdurmak için.ama dünden beri sancı hissetmedim pek.inşallah bir 10 gün daha bekler.küvözsüz atlatırız

Allah yardımcınız olsun canım sağlıkla vakti zamanında gelsin hepimizin yavrusu

Bende Cumartesi gitmiştim.bebişin kilosu 2450gr , boyu 47 cm di.sizin ki nasıl

Naptın doktora gittin mi nişan mıymış gelen merak ettim
Doktora 2 gun sonra falan gittim. Karnimda sürekli bir sertlesme hissediyordum. Muayene oldum henuz ne acilma ne de rahim agzinda incelme var. Kasilma zannettiklerim de bebegin hareketleri cok guclenmis cok hareketlenince ole hissetmek normalmis. Nisan değilmiş yani

Kızlar herkese çok teşekkür ederim
Çok şükür iyiyiz oğlum da ben de :)
Hayırlı doğumlar olsun.Rabbim.bir nefeste kurtarsın
Sağ salim kucakla inşallah, bir avazda..
Allah kurtarsın canım sağ Salim kucağına al inşallah
Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah Dualarım seninle
Allah sağ-salim kucaklatsin Allah yardımcın olsun
haber et cnm Allah sağ saglim kucağınıza gorsun
Sağlıkla kucağına al
Allah yardımcın olsun canm saglıkla kavuş bebegine insallah darısı hepimize
rint @Kavunlu Dondurma rabbim yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hayirli dogumlaar bi haber var mi
Ay hadi hayırlısı bekliyorum güzel haberlerini

rint Masallah Allah saglicakla buyutmek nasip etsin cumhuriyet çocuğu oldu
Kendini iyi hissediyorsan ve müsaitsen doğumunu anlatirmisin? Normal mi oldu nasıl anladın ve hastaneye gittin vb

Yaaa dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin grubumuz şenleniyor teker teker geliyor minikler sirada bize geliyor heyecan yaptim bende kucagima almak icin sabirsizlaniyorummm

Doğurdum. İlkine göre kolay olsa da tabii hiçbir doğum kolay değil :))
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Ayrıntılar biraz kendimi toplayınca
Ayyyy hadi gozun aydin.Allah anali babali.buyutsun bebegini...Saglikla,huzurla..Cok sevindim.Grubumuzdan biri dogum yapti:)))Darisi hayirlisi ile hepimizin basina:)))

Yaaa dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin grubumuz şenleniyor teker teker geliyor minikler sirada bize geliyor heyecan yaptim bende kucagima almak icin sabirsizlaniyorummm
Bende bugun baya heyecanlandim dogum yapan arkadaşları okudukca çatı kontrolü yapıldımı size

Kızlar birde ben hurmaya başladım dün günde 5 tane doğumu kolaylaştırıyormuş birde bir abla medineden meryem ana otu getirecek onuda kullanacağım.ayyy eteklerim zil çalıyor bugün nasıl güzel bir gün hem bayram hem miniklerimiz doğuyor yavaş yavaş.Rabbimmmm hepimize yardim et kurban olduğum

Doğurdum. İlkine göre kolay olsa da tabii hiçbir doğum kolay değil :))
Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Ayrıntılar biraz kendimi toplayınca
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımıza...
Evet ilk bebeğim. 5 dk önce de suyum geldi. Biz de birazdan hastaneye doğru geçeceğiz. Dualarınızı esirgemeyin...
Allah yardımcınız olsun bir avazda sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…