2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar sabahtan beri gaz sancısı ile adet sancısı gibi bi sancım var sabit aralıklarla değil ama sürekli bi sancı var bildiğiniz adetin ilk günü gibi. Hastaneye gitsemmi gitmesem mi bilemedim nedir acaba bu
Doktorunuza bir sorun isterseniz.bana sancıyı tanımlayın deseniz gaz,ishal,adet sancısı karışımı bir şey derim sürekliyse başka bir ağrıdır.süzenli geliyorsa o sıkıntı olur

Kızlarrrrrrrrr..Aradan 10 yıl geçince insan acemi oluyor valla.Bu akşam üzeri afedersiniz sümüğümsü bişey geldi benden.Nişan olabilir mi ki?Kızımda hastanede gelmişti hafif kanlıydı daha akışkandı.Şimdi kan falan yoktu.Nişan gelmesi diye yazıp gorsellere bakınca aynı şey çıkıyor ama emin olamadım.İlla pembeli-kırmızılı mı oluyor nişan?

Canim benim ilk dogumum tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir ama ben de nisan nasil olur diye arastirdigimda evet sumugumsu bir kivamda oldugu yaziyordu.Ayy biri yazinca kendim gibi heyecanlaniyorum.:))Senin de kuzuna kavusmana az kaldi demek:))Saglikla gelsin insallah..Doktora gidicek misin canim?

Tamam canım zamanı gelince sağlıkla gelsin insallah hepimizinki

Canim gorsellerde kansiz olan da var.

Sağ ol canım amin inşallah.Doktorumu bilgilendirdim.Su gelmesi,sancı yoksa bekleyelim dedi.Zaten dün 2 cm açıklık çıkmıştı.Şimdi beklemedeyim bakalım nolacak

Ben de hafif kanlı diye biliyorum ama kansız da olabilir demişsin.demekki nişan da olabilir.takip et sen kendini.benim ilkinde nişan durumu olmadı.çatı muayenesi sonrası kanamam olmuştu belki o esnafa gelmiştir anlamamış olabilirim.

Doktoru bilgilendirirken sordum.Kansız da olabilir dedi demin.Kılcal damarlarla alakaliymis kan olayı.Kendim sorup kendim cevapladım

Bu nişan dedikleri şey bi kerelik mi geliyor yoksa sürekli devam mı ediyo ben bu nişan işinden bişey anlamadım valla sürekli bakıyorum öyle bişey var mı yok mu diye insan bilmeyince de kötü oluyo ilk dogum olunca

Kızımda sancı esnasında bir kerelik gelmişti,Şimdi işe akşam üzeri 2 defa camasirimda gördüm

Kayınvalidem taş çatlasın 1,42 filandır boyu 13 tane Doğum yapmış ölü Doğumu yok ama eltimde ondan birkaç santim anca uzundur ilk bebeğinde evde normal Doğum diye diretmiş bebek ölmüş doğuramamışta sezeryan olmuş mecbur hastane güvenli bir ortam kesinlikle canlarımız söz konusu bebeklerimiz doktora güvenmek lazım. doktor bana sezeryan istersen bile biz bebeğin sancı çekmesini istiyoruz bebek için anne İçin faydaları var demişti yani gelme zamanını bebeğin belirlemesini istiyorlar. Ssvd adayıyım bende bakalım şartlar ne gösterecek

Doktorunuza bir sorun isterseniz.bana sancıyı tanımlayın deseniz gaz,ishal,adet sancısı karışımı bir şey derim sürekliyse başka bir ağrıdır.süzenli geliyorsa o sıkıntı olur
Aynen gaz ishal ve adet sancısı ve sürekli. Gittim hastaneye nst de sancı çıkmadı

Melegim121212, post: 61586662, member: 943204"]
Bu nişan dedikleri şey bi kerelik mi geliyor yoksa sürekli devam mı ediyo ben bu nişan işinden bişey anlamadım valla sürekli bakıyorum öyle bişey var mı yok mu diye insan bilmeyince de kötü oluyo ilk dogum olunca
[/QUOTE]
Bu nişan olayını ben de merak ediyorum.bazilarinda bir kere geliyormuş bazı kişilerde doğum sancisi başlayana kadar ara ara geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…