Arkadaşlar sabahtan beri gaz sancısı ile adet sancısı gibi bi sancım var sabit aralıklarla değil ama sürekli bi sancı var bildiğiniz adetin ilk günü gibi. Hastaneye gitsemmi gitmesem mi bilemedim nedir acaba bu
Doktorunuza bir sorun isterseniz.bana sancıyı tanımlayın deseniz gaz,ishal,adet sancısı karışımı bir şey derim sürekliyse başka bir ağrıdır.süzenli geliyorsa o sıkıntı olur
Kızlarrrrrrrrr..Aradan 10 yıl geçince insan acemi oluyor valla.Bu akşam üzeri afedersiniz sümüğümsü bişey geldi benden.Nişan olabilir mi ki?Kızımda hastanede gelmişti hafif kanlıydı daha akışkandı.Şimdi kan falan yoktu.Nişan gelmesi diye yazıp gorsellere bakınca aynı şey çıkıyor ama emin olamadım.İlla pembeli-kırmızılı mı oluyor nişan?
Kızlarrrrrrrrr..Aradan 10 yıl geçince insan acemi oluyor valla.Bu akşam üzeri afedersiniz sümüğümsü bişey geldi benden.Nişan olabilir mi ki?Kızımda hastanede gelmişti hafif kanlıydı daha akışkandı.Şimdi kan falan yoktu.Nişan gelmesi diye yazıp gorsellere bakınca aynı şey çıkıyor ama emin olamadım.İlla pembeli-kırmızılı mı oluyor nişan?
Canim benim ilk dogumum tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir ama ben de nisan nasil olur diye arastirdigimda evet sumugumsu bir kivamda oldugu yaziyordu.Ayy biri yazinca kendim gibi heyecanlaniyorum.:))Senin de kuzuna kavusmana az kaldi demek:))Saglikla gelsin insallah..Doktora gidicek misin canim?
Doktora 2 gun sonra falan gittim. Karnimda sürekli bir sertlesme hissediyordum. Muayene oldum henuz ne acilma ne de rahim agzinda incelme var. Kasilma zannettiklerim de bebegin hareketleri cok guclenmis cok hareketlenince ole hissetmek normalmis. Nisan değilmiş yani
Canim benim ilk dogumum tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir ama ben de nisan nasil olur diye arastirdigimda evet sumugumsu bir kivamda oldugu yaziyordu.Ayy biri yazinca kendim gibi heyecanlaniyorum.:))Senin de kuzuna kavusmana az kaldi demek:))Saglikla gelsin insallah..Doktora gidicek misin canim?
Ben de hafif kanlı diye biliyorum ama kansız da olabilir demişsin.demekki nişan da olabilir.takip et sen kendini.benim ilkinde nişan durumu olmadı.çatı muayenesi sonrası kanamam olmuştu belki o esnafa gelmiştir anlamamış olabilirim.
Ben de hafif kanlı diye biliyorum ama kansız da olabilir demişsin.demekki nişan da olabilir.takip et sen kendini.benim ilkinde nişan durumu olmadı.çatı muayenesi sonrası kanamam olmuştu belki o esnafa gelmiştir anlamamış olabilirim.
Bu nişan dedikleri şey bi kerelik mi geliyor yoksa sürekli devam mı ediyo ben bu nişan işinden bişey anlamadım valla sürekli bakıyorum öyle bişey var mı yok mu diye insan bilmeyince de kötü oluyo ilk dogum olunca
Bu nişan dedikleri şey bi kerelik mi geliyor yoksa sürekli devam mı ediyo ben bu nişan işinden bişey anlamadım valla sürekli bakıyorum öyle bişey var mı yok mu diye insan bilmeyince de kötü oluyo ilk dogum olunca
150 nin altındakilere normal doğumu önermiyor doktorlar riskli oluyormuş benim boyum 153 valla üç santimle kurtardım bebeğimin boyu geçen hafta 49 cm di doktorum uzun olacak diyor bende çok uzasın istemiyorum 38 de gelsin işte anasının kuzusu özledimmm
Kayınvalidem taş çatlasın 1,42 filandır boyu 13 tane Doğum yapmış ölü Doğumu yok ama eltimde ondan birkaç santim anca uzundur ilk bebeğinde evde normal Doğum diye diretmiş bebek ölmüş doğuramamışta sezeryan olmuş mecbur hastane güvenli bir ortam kesinlikle canlarımız söz konusu bebeklerimiz doktora güvenmek lazım. doktor bana sezeryan istersen bile biz bebeğin sancı çekmesini istiyoruz bebek için anne İçin faydaları var demişti yani gelme zamanını bebeğin belirlemesini istiyorlar. Ssvd adayıyım bende bakalım şartlar ne gösterecek
Doktorunuza bir sorun isterseniz.bana sancıyı tanımlayın deseniz gaz,ishal,adet sancısı karışımı bir şey derim sürekliyse başka bir ağrıdır.süzenli geliyorsa o sıkıntı olur
Melegim121212, post: 61586662, member: 943204"]
[/QUOTE]
Bu nişan olayını ben de merak ediyorum.bazilarinda bir kere geliyormuş bazı kişilerde doğum sancisi başlayana kadar ara ara geliyormuş.