2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kizda bilmiyordum ama bunda bnbnde duydum 3 hurma ya ayrı ayrı 2 yasin okudum birini sanci başlayınca kolay dogum icin birini dogumdan sonra süt gelsin diye birini de tahnikdeniyor ağzında ezip verirmişsin de bn yalattim bebege bide elimle cok minicik bisi ezip koydum tabi yalama emme çabasıyla geri çıkardı da yemiş oldu sonucta oda güzel Ahlaklı olsun diyeymis yapmak isteyen olursa

Kizlar dun gece karin agrisi ve hafif sanci ile uyandim.Dedim sanirim dogum sancilarim baslayacak.Baya da uzun surdu..Hic bu kadar uzun surmemisti ama sonra bicak gibi kesildi ve devam etmedi..Kizim daha gelmeyecek heralde.:)
vence ayak sesleri son hafta ck yaşadım bunu hele son 2 gun o yüzden dogumum yalanci çoban hikayesine döndü ve doğurmaya zor verdm

Gözünüz aydın.Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı biz bekleyenlere

Senin açılman vardı dimi canm Kilosu ne kadar olmuş

Şeker vs ne alemde? Senin sıkıntılar geçti mi ya da ne zaman geçecek?
Şekerimi doğumdan beri hiç ölçmedim ama yükseldiğini anlardım hiç yükselmedi diğer problemlerim de hep gebelikle alakalıydı çok şükür iyiyyim çok teşekkür ederim canım önemseyip sorduğn için senin bebiş nasıl sen nasılsın

Ayy ne güzel ya maşallah hepsi geçmiş gitmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Allah'a şükürler olsun yavrularimiz da biz de iyiyiz ne korkutucuydu değil mi...
Oğlum iyi hafif Sarı ama bakalim. İlk hafta titreme nöbeti vardı epey korkuttu bizi. Norolojide sonuçlar temiz çıktı. O yüzden sarılık falan mühim gelmiyor şu an Allah'a şükürler olsun Allah dermansız dert vermesin.

İyi aksamlar kizlar benim bir iki saat once nisanim geldi 2 kez ama sancilarim cok hafif ve duzensiz sizce gitmeme gerek var mi hastaneye
Sancılar 5dk bir gelirse git bence.nisandan bir hafta sonra bile olabilir doğum,aşırı suyun gelirse hemen git ama

İyi aksamlar kizlar benim bir iki saat once nisanim geldi 2 kez ama sancilarim cok hafif ve duzensiz sizce gitmeme gerek var mi hastaneye
Bence git muayene etsinler. Eğer daha sancı düzensiz zaman varsa yollarlar zaten.

Sancin varsa git canim benim 2 kere nişanım geldi ilkinde gittim 5 gün önce 1 sm şu ana kadar bi şey yok daha ne sancı ne su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…