2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçen cumartesi 36.haftamda 4 cm açıklık var 3.doğum çabuk olur hemen yatış yapmalıyız dendi.Yatarak Bekledim cuma günü biraz ayaklandım baskı artınca sancıların şeklide değişmeye başladı akşam üstü biraz daha yoğunlaştı hastaneye gece 3,5da 5 dklık sancılarla gittim 7,8 cm açılmayla yatış yaptım 4:40doğum gerçekleşti. Süreci uzatmak istiyorsan yatarak beklemen uygun olacaktır. Diğer türlü hareketlenip sancıların geldiğinde rahat bir doğumda yapabilirsin.

Yok ben yatmiyorum,hareket halindeyim ama ağrı,sancı yok şimdilik..Senin de gözün aydın,güle güle büyüt bebeğini

Ay çok şükür canım bize de doktor biraz sarılığı var dedi kan aldılar pazartesi günü yarın tekrar bi kontrolü var kulak testi de yapılacak yarın doğduğu ilk gün de sünnet ettirmiştim biz hala hastanelerden gelemiyoruz valla sürekli kan alıyolar yavrumdan çıkmıyor da çok ağlatıyorlar hiç kıyamıyorum sarılığı için sürekli emziriyorum bu sarılık nasıl bişey çok mu kötü doktor mavi ışık filan dedi oğlumun yüzü hiç sarı değil eğer yatış yaparsa başka hastaneye götürmek istiyorum güvenmiyorum pek

Kizlar dun ictigim sut bugun bozulmustu bisey olmaz degil mi

gözünüz aydın. sağlıklı uzun ömürlü olur inş. çok şükür kolay dogum olmuş darısı tüm isteyenlere

Bilmiyorum ben eskilerin 5 kilo doğurduğunu duydum eskiden sezaryen mi vardı diyorum zaten çok tehlikeli bir durum olursa doktor sezaryene alır acilen bilmiyorum ama ne iri bebekler doğuyo valla.
Evet eskiden sezeryan yoktu ama istatistikler eskiden doğum sırasında yaşanan kötü tecrübelerin daha fazla olduğunu söylüyor hem anne hem bebek açısından.

Anlam 42 haftaya kadar bekledi sırf normal olsun diye bebeğide 4.5 kilo suni sancı verdiler doğmadığı için cok zorlandı hatta doktor resmen karnının üstüne çıkmış doğsun diye ebelerde kafadan çekmeye çalışıyorlarmış bebeği sonuç olarak yiğenim doğdu ama 3 kaburga kemiği kırık ayrıca bebeği kafadan o kadar çekmişler ki çocukta su an zeka geriliği var o yüzden doktorunuzu dinleyin diyorum normal doğum diye diretmeyin yeter ki sagsalim kucağımıza alalım doğum şeklinin ne önemi var

Sünnette.sorununuz oldumu acaba

Sarılık önemli canım kan sonucunda daha belli oluyor bizde de sınırdaydı mavi ışıktan korkma inş gerek kalmaz gecer hemen

Bugün düzletilmiş tarihe göre 39. Hafta bitiyor Şu an nst ye bağlıyım ne sancı ne bir şey :) ilk kızım da 42. Haftada doğmuştu sanırım bu da öyle olacak. Hayırlı zamanı Allah biliyor ama artık gelse fena olmaz. Son zamanlar zor geçiyor.

Hayırlısı canm onlar gelecekleri zamanı biliyorlar ilki de normal mi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…