doktorum yarin gel dedi canimSancin varsa git canim benim 2 kere nişanım geldi ilkinde gittim 5 gün önce 1 sm şu ana kadar bi şey yok daha ne sancı ne su
Geçen cumartesi 36.haftamda 4 cm açıklık var 3.doğum çabuk olur hemen yatış yapmalıyız dendi.Yatarak Bekledim cuma günü biraz ayaklandım baskı artınca sancıların şeklide değişmeye başladı akşam üstü biraz daha yoğunlaştı hastaneye gece 3,5da 5 dklık sancılarla gittim 7,8 cm açılmayla yatış yaptım 4:40doğum gerçekleşti. Süreci uzatmak istiyorsan yatarak beklemen uygun olacaktır. Diğer türlü hareketlenip sancıların geldiğinde rahat bir doğumda yapabilirsin.Kızlar şimdi de devlet hastanesine kontrole geldim.Aynen dün ozeldeki gibi 3 cm açıklık çıktı.Ama bebeğin suyu falan normal,haftası da uyumlu.Bu doktor perşembe dogurmam için bi sebep bulamadı.Şekerin şu durumda bir riski yokmuş.Kendi sancini bekle dedi.Birazdan nst ye giricem.Sancın çıkarsa yatiririm dedi sadece..
Yok ben yatmiyorum,hareket halindeyim ama ağrı,sancı yok şimdilik..Senin de gözün aydın,güle güle büyüt bebeğiniGeçen cumartesi 36.haftamda 4 cm açıklık var 3.doğum çabuk olur hemen yatış yapmalıyız dendi.Yatarak Bekledim cuma günü biraz ayaklandım baskı artınca sancıların şeklide değişmeye başladı akşam üstü biraz daha yoğunlaştı hastaneye gece 3,5da 5 dklık sancılarla gittim 7,8 cm açılmayla yatış yaptım 4:40doğum gerçekleşti. Süreci uzatmak istiyorsan yatarak beklemen uygun olacaktır. Diğer türlü hareketlenip sancıların geldiğinde rahat bir doğumda yapabilirsin.
Ay çok şükür canım bize de doktor biraz sarılığı var dedi kan aldılar pazartesi günü yarın tekrar bi kontrolü var kulak testi de yapılacak yarın doğduğu ilk gün de sünnet ettirmiştim biz hala hastanelerden gelemiyoruz valla sürekli kan alıyolar yavrumdan çıkmıyor da çok ağlatıyorlar hiç kıyamıyorum sarılığı için sürekli emziriyorum bu sarılık nasıl bişey çok mu kötü doktor mavi ışık filan dedi oğlumun yüzü hiç sarı değil eğer yatış yaparsa başka hastaneye götürmek istiyorum güvenmiyorum pekAyy ne güzel ya maşallah hepsi geçmiş gitmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Allah'a şükürler olsun yavrularimiz da biz de iyiyizne korkutucuydu değil mi...
Oğlum iyi hafif Sarı ama bakalim. İlk hafta titreme nöbeti vardı epey korkuttu bizi. Norolojide sonuçlar temiz çıktı. O yüzden sarılık falan mühim gelmiyor şu an Allah'a şükürler olsun Allah dermansız dert vermesin.
Haydi bakalım hayırlısıyarin gel dedi doktorum sabah gidecegim gecebisey olmazsq
gözünüz aydın. sağlıklı uzun ömürlü olur inş. çok şükür kolay dogum olmuş darısı tüm isteyenlereMerhaba kızlar bu gün doğumumun beşinci günü anca biraz müsait olabildim doğum hikayemi anlatayım
Perşembe günü eşimle gezmeye gitmiştik bir gün önce gece adet sansısı gibi kasıklarıma belime sancı vuruyodu ama çok hafifi üşüttüğümü sandım zaten sabaha geçmişti o gün gezmeye gittik akşam üstü eve dönerken arabada karnıma hafifi sancılar giriyodu (gezmeye gittiğimiz yer iki saatlik uzaklıkta) ertesi güne doktora çatı için randevum verdı o yüzden kuaförden ağda randevusu almıştım sancılar yolda sıklaşınca kuaförü arayıp gelemiyceğimi söyledim sancılar hafifdi dayanabiliyodum yorgunluktandır diye düşündüm sonra eşimle eve geldik saat 18:00 civarıydı bulunduğumuz yerdeki acile gittik niye sancım var acaba diye parol verip gönderirler düşüncesindeyim hala doğum sancısı olduğunu hiç düşünmedim acilde sancılarıma baktılar düzenli dediler doğum başlamış dediler ben o şokla ağlamaya başladım kendi dr aradım vakit kaybetme hemen gel dedi acilden çıktık eve gelip valizimi aldık ve yola çıktık doktorumun hastanesi 2 buçuk saatlik uzaklıktaydı sancılar sanki artıyodu ama öyle dayanılmıycak gibi değildi sadece çok korkuyodum ve hala doğumun başladığına inanmıyodum çünkü daha 37+2 deydim anlamamıştır acildekiler diyodum hastaneye yaklaştıkca sancılarını aralığı sıklaştı hiç dakka tutmadım hastaneye geldik ayakta duramadığımı fark ettim ağrıya dayanabiliyodum ama kasılmış gibi hissediyodum kendimi hemen nts bağladılar ordaki ebe de doğumun başladığını söyledi alttan muyne ettiler üç santim açıklığım varmış hemen yatış verdiler saat 22:00 ye geliyodu nts ye bağlı şekilde iki saat yattım saat oniki olmuştu sancılar sıklaştı tekrar bi alttan muayne ettiler açıklık 4 cm olmuş ebe benim suyumu patlattı ve sonra kendi isteğimle epidural yaptırdım tekrar nts bağlı şekilde sancı çekmeye devam ettim saat gecenin ikisi olmuştu ve doktorum ebeyi arayıp eğer saat üçe kadar açıklık 10 cm olmamışsa sezeryana alacağım dedi ebe tekrar bi alttan muayne etti açıklık sadece 5 cm olmuştu ebe benim sezeryana girmemi istemediği için bir saat boyunca mesajlar yaptı bir takım ilaçlar iğneler verdi ve saat 2:45 de ebe tekrar baktı ki 10 cm açıklık ve hemen doğumhaneye aldı doktorum geldi üç dört kez ıkındım ve 15 dk içinde bebeğim doğdu gece 3:10 geçe 37+3 de oğlumu kucağıma verdiler hayatımın en inanılmaz ve en güzel anıydı.
Yani sadece çok şiddetli ağrı hissettiğim iki saatti o da epiduralin etkisi geçtikce yeni ilaç verilmesine 15 dk kala falan şiddetleniyordu o kadar çok şükür doğumum çok ani ve hızlı oldu
Evet eskiden sezeryan yoktu ama istatistikler eskiden doğum sırasında yaşanan kötü tecrübelerin daha fazla olduğunu söylüyor hem anne hem bebek açısından.Bilmiyorum ben eskilerin 5 kilo doğurduğunu duydum eskiden sezaryen mi vardı diyorum zaten çok tehlikeli bir durum olursa doktor sezaryene alır acilen bilmiyorum ama ne iri bebekler doğuyo valla.
Sünnette.sorununuz oldumu acabaAy çok şükür canım bize de doktor biraz sarılığı var dedi kan aldılar pazartesi günü yarın tekrar bi kontrolü var kulak testi de yapılacak yarın doğduğu ilk gün de sünnet ettirmiştim biz hala hastanelerden gelemiyoruz valla sürekli kan alıyolar yavrumdan çıkmıyor da çok ağlatıyorlar hiç kıyamıyorum sarılığı için sürekli emziriyorum bu sarılık nasıl bişey çok mu kötü doktor mavi ışık filan dedi oğlumun yüzü hiç sarı değil eğer yatış yaparsa başka hastaneye götürmek istiyorum güvenmiyorum pek
Sarılık önemli canım kan sonucunda daha belli oluyor bizde de sınırdaydı mavi ışıktan korkma inş gerek kalmaz gecer hemenAy çok şükür canım bize de doktor biraz sarılığı var dedi kan aldılar pazartesi günü yarın tekrar bi kontrolü var kulak testi de yapılacak yarın doğduğu ilk gün de sünnet ettirmiştim biz hala hastanelerden gelemiyoruz valla sürekli kan alıyolar yavrumdan çıkmıyor da çok ağlatıyorlar hiç kıyamıyorum sarılığı için sürekli emziriyorum bu sarılık nasıl bişey çok mu kötü doktor mavi ışık filan dedi oğlumun yüzü hiç sarı değil eğer yatış yaparsa başka hastaneye götürmek istiyorum güvenmiyorum pek
Canim nasil oldun??Sancilarin artti mi?Doguma girdin mi yoksa??İyi aksamlar kizlar benim bir iki saat once nisanim geldi 2 kez ama sancilarim cok hafif ve duzensiz sizce gitmeme gerek var mi hastaneye
yok canim ya nerdee hafif olan sancilarimda gecti suan hastanedeyim nst cekilecek onu bekliyorum belki bi anda sancim baslar diye umut ediyorumCanim nasil oldun??Sancilarin artti mi?Doguma girdin mi yoksa??
Tamam canim.Benim de sancim olmustu iki gun once ama senin nişanin gelmis yakindir..Insallah hayirlisi ile başlar canim.:)yok canim ya nerdee hafif olan sancilarimda gecti suan hastanedeyim nst cekilecek onu bekliyorum belki bi anda sancim baslar diye umut ediyorum
Hayırlısı canm onlar gelecekleri zamanı biliyorlar ilki de normal mi olmuştuBugün düzletilmiş tarihe göre 39. Hafta bitiyor Şu an nst ye bağlıyım ne sancı ne bir şey :) ilk kızım da 42. Haftada doğmuştu sanırım bu da öyle olacak. Hayırlı zamanı Allah biliyor ama artık gelse fena olmaz. Son zamanlar zor geçiyor.
insallah yakindir hayirlisiyla kucaklarimiza alalim yavrularimiziTamam canim.Benim de sancim olmustu iki gun once ama senin nişanin gelmis yakindir..Insallah hayirlisi ile başlar canim.:)
Dün bozuk değilse bir şey olmaz. Pastörize süt muydu?Kizlar dun ictigim sut bugun bozulmustu bisey olmaz degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?