2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi yaptın canım bi şey olmaz ben kızımı 36 haftada doğurmuştum suni sancıyla. Mecbur yapacak bi şey yokx. Kahve rengi gelen evet nişan. Kendini kasma normal doğumun tadını çıkar

Doktor kontrolünde olmak hastanede olmak her zaman iyidir. Evde bir anda doğum başlamasındansa... şimdi kasma kendini. Muayeneler olacak elbet sen kendini kasarsan zorlaşır asil. Ama yarın bu saatlerde bebeğin kucaginda emiyor olacak. Sen kendini kasma ki bebehinnde zorlanmasin. Sen güçlüsün ve anne oluyorsun. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşun

Kendini kasma canım rahat ol insallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini

İyi yaptın canım bi şey olmaz ben kızımı 36 haftada doğurmuştum suni sancıyla. Mecbur yapacak bi şey yokx. Kahve rengi gelen evet nişan. Kendini kasma normal doğumun tadını çıkar
Sağolun inşallah sağ Salim atlatırım çok tedirgin oldum şimdi doktor geldi ağrıların artarsa haber ver dedi.şuan hafif sancılar hissediyorum suni sancı istemedim inşallah kendi sancımla doğururum.

Sağol canm ilk başta çıkmak istedim daha yatış yapacak kadar sancı ağrı yoktu ama göndermediler heyecan korku bir arada çok ani gelişti çatı muayenesinde kasınca kendimi ben dpğıramıcam zannettim şimdi moral olarak biraz daha iyiyim

Allah saglıklı kucağına almayı nasip etsin.

Rabbim yardimcin olsun bebegim kasmamaya calis kendini rahat ol Jersey gonlunce olur insallah

Açılma arttıkça o muayeneleri hissetmeyeceksin zaten rahat ol. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Sağ salim yavruna kavuşursun inşallah her şey güzel olacaj bence yarın kızlar doğurdum yazacaksın

İnşallah kızlar sağolun Dua edin bana şuan yatıyorum geziyorum açılma olsn diye sabaha kadar beklicez kendi sancılarımı biraz daha kahverengi akıntım geldi duşa girdim çıktım biraz rahatladım Sancılar hafifledi duştan sonra bakalm hayırlısıyla sağsalim bebeğimle çıkayım burdan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…