Hayirlisi olsun canim.Canini sıkma..Ben de cuma gunu gidecegim.Bende de hic tık yok.Benimki de 41 e kadar bekliycek gibi geliyor.Sancimiz gelmezse suni sanci verir haftaya heralde ama benimki 40 a kadar bekleriz gibi bir sey demisti.Belkide beklemez.
Sağol canm ilk başta çıkmak istedim daha yatış yapacak kadar sancı ağrı yoktu ama göndermediler heyecan korku bir arada çok ani gelişti çatı muayenesinde kasınca kendimi ben dpğıramıcam zannettim şimdi moral olarak biraz daha iyiyim
"Havva anamizdan beri sürekli doğuruyoruz." demişti doktorum arkadasima. Merak etme Allah bu vücudu buna göre yarattı. Ve unutma sen Allah'ın Bir kulunun dünyaya gelmesinde aracisin şu an. Bu lutfu veren muhakkak yardım.edecek.
"Havva anamizdan beri sürekli doğuruyoruz." demişti doktorum arkadasima. Merak etme Allah bu vücudu buna göre yarattı. Ve unutma sen Allah'ın Bir kulunun dünyaya gelmesinde aracisin şu an. Bu lutfu veren muhakkak yardım.edecek.
Sağol cnm Ağrı hiç hissetmiyordum nst de 100 lerde çıktı hafif sancıları hissediyorum şimdi nişanım da gelmedi suyumda gelmedi rutin kontrole gelmiştim doktor alttan bakınca hafif pembemsi kahverengi akıntı geldi nişan mu bilmiyorum.38+6 dayım suni sancı vericekler sanırım iyi mi yaptım yatış yapmakla kötü mü yaptım bilmiyorum :/
Kızlar bugün kontrole geldim devlette nst de ağrı çıktı hafif düzensiz adet sancısı gibi bele karnıma vuruyordu bebek baş aşağı dönmüş acile gönderdi doktor alttan baktılar 3 cm açılmam varmış doktor yatış verdi hastanedeyim büyük ihtimal bana suni sancı vericekler çok tedirginim çatı muayenesinde çok bağırdım ebe bakamadı kastım kendimi erkek doktor geldi baktı çatı dar gibi dedi kurtarabilir kilosuna Bağlı dedi nolcak bilmiyorum dua edin bana
Su an onu yazmak icin gelmistim senin yazdigini gordum boyle tik tik atiyor gece on dk surdu nerdeyse ve beni uyandirdi, hickiriktir demi o baska bi sey deildir