2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
2 saat takip etdim gidip geldi ama geçti sonra şu an bi şey yok anlamadım bi şey

Vücut hazırlanıyor olabilir. Ben de düzeltilmiş tarihe göre 39+0ım bugün. Akşamdan bu yana ara ara karnıma sancı giriyor ama geçiyor. Geçmezse sıkıntı :)

2 saat takip etdim gidip geldi ama geçti sonra şu an bi şey yok anlamadım bi şey
Benim de o haftalarda oldu canim aynisi.Doktoruma soyledim hatta.Onlar yalanci dogum sancilari dedi..Vucut kendini doguma hazirliyormus.Onemli olan duzenli olmasi ve gittikce siddetinin artmasi.Benim hâlâ oluyor ama bicak gibi kesiliyor.

Yaa işte ben de öyle olucam çok kasıcam biliyorum elletmicem bile ((

Bnde 39+5 Canım bir hafta daha bekle herseyi normalmiş doğar Allah'ın izniyle. Ama beklemek çok zor gercekten son zamanlarda
Ben bacak ağrılarına dayanamıyorum yoksa yine idare ederim birde 3 gündür feci bir baskı var doktor kanalama girmeye çalışıyor bile demedi mi neden bu baskı çözemedim

Herkese teşekkür ederim Kızlar dünkü durumum aynı devam ediyor Gece düzensiz sancılarım ve ara ara kahverengi lekenmem oldu bazen otururken özellikle sancıları daha çok hissetim ama Ayaktayken dolaşırken geçiyordu gece bir ara tamamen geçti sancılar uzanırken uyumuş kalmışım sabah tekrar başka bir nöbetçi doktor geldi nst bağladılar sancılar hafif çıktı açılmaya baktı hala 3 cm Açılma var ultrosanda suyu normal baş geliş pozisyonundaydı doktor riskli bir durum yok çıkabilirsin dedi kendi açılmanı bekle daha 1 haftası var dedi 3 gün sonra tekrar kontrole cağırdı şimdi birazdan çıkışım yapılcak Eve gidicem

Su nişan hiçbirşey gelmemişti degilmi? Açılmayı arttırmak için sıcak duşun altında squat yapın bol bol çömelerek yer silin demişlerdi eğitimde bize.ve bende meryem ana otu var açılma ve kolay doğum icin(inanış işte)
InsaALLAH hepimizin doğumu kolayca ve sağlıkla olur

Seninle aynı durumdayım.Açıklığım 3cm dün de kahverengi sümüksü leke geldi.Ağrı sancı yok şimdilik

Özeller daha farklı sezaryen istemiyorsun sanırım ben olsam şimdiye al beni doğuma demiştim
Yok istemiyorum canim ama çatım dar..Doktora kalsa 29 ekimde alacakti.Ben bekleyeyim dedim.40 a kadar sanciyi bekleyelim sanci gelirse normal dogumu denerim dedi.Yoksa sezeryan canim.:)

Iyi canim daha zamanin varmis..Saglikla gelsin bebisler insallah..

hiçbişey gelmedi canm çatı kontrolünden sonra olanlar oldu öyle rutin kontrole gittim yani nst de ağrı çıktı ama hissetmedim öyle hafif bir belime karnıma geliyordu anlık hani yürüyerek gitmiştim hastaneye ondan falan dedim içimden İlk gebelik ya insan panik oluyor çok bende korku ve stres vardı biranda sapsarı kesildim gözlerim kıpkırmızı oldu yakınlarım bile korktu beni öyle görünce neyseki şimdi iyim yatıp dinlenicem.Fatma ana otunu bende alıcaktım ama nasip olmadı herşey biranda gelişince

Kızlar doğum sancısı hafifmi başlar? Qaz mı sancı mı karar veremiyorum ni türlü hafif belimde de ağrı var ama gezince geçiyor uzanınca oluyor
Benim.ikinci olmasına rağmen ben gaz diye gitmedim doktora sonra dk tuttum duzenliydi. Dk tut.

Su an onu yazmak icin gelmistim senin yazdigini gordum boyle tik tik atiyor gece on dk surdu nerdeyse ve beni uyandirdi, hickiriktir demi o baska bi sey deildir
Benim oğlumda doğum sonrasında titreme vardı zıplama. Norolojiye gittik. Orada dedim anne karnında da böyle 2-3 dk kadar zipliyordu. Ben hıçkırık sandım ama sıkıntılı bir şey olabilir mi diye. Anne karnındaki o zıplama önemli değil dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…