2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çatı kontrolü cok canımı yaktı Ya benim hala sızlıyor :/ senin açılma olmazsa suni verilecek mi
Ozeldeki doktora kalsa beni bu sabah zorla dogurtacakti.Devletteki risk yok bekleyebilirsin dedi.Haftam bi dolsun bakalım,oğlumun gelmeye niyeti olmazsa o zaman kabul edicem mecbur suni sancıyı

Kızlar benim kafama bişey takıldı bebeğimin ölçüleri 3 haftadır hemen hemen aynı kilosuda 37+2 iken 3.459'du 40+0'da 3.563 bir tuhaflık yok mu sadece banamı öyle geliyor sizin ölçüleriniz nasıl

Kızlar benim kafama bişey takıldı bebeğimin ölçüleri 3 haftadır hemen hemen aynı kilosuda 37+2 iken 3.459'du 40+0'da 3.563 bir tuhaflık yok mu sadece banamı öyle geliyor sizin ölçüleriniz nasıl

Bebeğin gelişimi son haftalarda yavaşlar. Eskisi gibi hızlı kilo almaz. Sıkıntı yapma. İyidir annesi o.

Bugün kontrol gunumdu 38+0. su plesanta bebek iyi. Nst de sancı çıkmadı kilo 3200 boy 49cm.pazartesi öğleden sonra sezaryen ile doğum. Hepimiz saglıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş ben de bugün gittim seninle aynıyız bebeğin kilosu 3300 boyu 51 cm dedi ben de salı günü sezeryana alınacağım doktora aç karnına mi tok karnına mi geleyim demeyi unuttum sezeryandan önce bişey yıyiliyor muydu

Ben pazartesi öğlen giricem cnm doktor pazar gece 12 den sonra bişey yiyip içme dedi sende pazartesi gece 12den sonra bişey yiyp içmezsin ama yinede bi sorabilirsen sor dr una. Hayırlı dopumlar diliyorum

Merhabalar bende kısmetse salı günü sezeryan alacağım bugünkü kontrolde 3200 ve 49 cm cıktı 38+6 alınmış olacak 2.sezeryanim ilkinde genel anestezi olmuştum bunda spinal olmak istiyorum sezeryan yapacak arkadaşlar sizler ne şekilde olacaksiniz acaba banada doktorum 12 den sonra birşey yiyip içme dedi su da dâhil

Sağlıkla kucağına alırsın inş ben de salı günü spinal olacağım ilki de spinaldi spinal genel anesteziden çok çok iyi

Sanırım seninle aynıyız bende pazartesi 38+5de sezaryene alınacağım ikinci doğumum ilkinde spinal anestezi ile sezaryen olmuştum bunda da öyle istedim

Hepimiz sağlıcakla aliriz inşallah yavrularımızı evet minasmom ayniyiz seninle benimde spinal deki endişem baş ağrısı yaşamak yakınlarımda yaşayanlar oldu ve bu durum beni biraz geriyor bugün de anestezi ile görüştüm ben size olmaz diyemem dedi sizin kararınız bir yorumda bulunamam dedi sizin rahat geçmişmiydi ilki herhangi özel birşey yaptiniz mi sonrasında

Bende ilkinde feci omuz ağrısı yaşamıştım o kadar ağrımıştı ki bebeği bile alamıyordum dr um bol bol kafein tüketmemi önermişti ilk gece gerçekten zordu ama doğum esnasında bebeğini görebilmek ve hemen emzirebilmek de ayrı güzel inşallah bu sefer ağrı yaşamayız

Merhabalar, ben hayalet takipçilerden :) bu ikinci bebeğim olacak Allahın izniyle. İlki vajinal doğumdu ancak bu bebeğim hâlâ makat geliş. 40a kadar bekler sonra sezaryene alırım dedi dr. Son haftalarda döner mi bebek? Sağlık ocağındaki hemşire umutsuz konuştu da

Selam kızlar doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın.. Darısı bizlere.. Benim hiöbşr belirti yok arada rahimde baskı okuyor gece tuvalete kalkınca zor kalkıyorum felan baskı hissrdiyorım onun dışında birşey yok. Bu da doğum belirtisi değildir sanırım. İlk gebeliğim olduğu için nasıl belirtiler olur bilmiyorum. Buarada doktorum 37 den sonra mutlaka günde 5 6 hurma ye ve ada çayı iç dedi. Kesiğin az olur dedi. Bir de perine masajı ve bol yürüyüş dedi. Bu hafta hurma yemeye başladım.. Bilgisi olan var mı hurma ile ilgili veya deneyen var mı gerçekten kolaylaştırıyor mu doğumu? Benim komşumda yemiş doğumu çok kolay olmuş kesi olmamıl felan o da bana mutlaka hurma ye demişti zaten.. Perine masajını da kendim yapamam eşime yaptırmayı düşünüyorum

Sezeryan dan sonra kahve içersen baş ağrısına iyi gelir

Hurmaya bende başladım günde 5tane yiyorum.benimde ilk doğumum olacak squat ve plates yapıyorum ve perine masaji.bakalım yarın kontrol var.dogum şeklimiz belli olur belki

Stres yapma bakalım,şimdi nasilsin.bol bol inşirah suresini oku salavat getir.ayni sehirdeysek sana verebilirim meryem ana otundan,hangi sehirdesin?

Sezeryan dan sonra kahve içersen baş ağrısına iyi gelir
Kızlar sezeryandan sonraki ilk 4 saat hicbir ağrı hissetmezsiniz,bu 4 saat içinde bol kafeinli nescafe veya büyük bir kupa türk kahvesi ve 3lt kadar suyu bol tüketin(kahve makinasi getirin evden)boynunuzu yüksek ve düz tutun(bebeği yanınıza koydularsa önünüze getirmelerini ve emzirmek içinde başkasının vermesini isteyin,kendiniz almayin)ve ilk yürüyüşte sakız çiğneyin,yeme içme serbest olunca kayısı kompostosu yulaflı bisküvi yiyin ki gazınız çabuk çıksın.simdilik topladığım bilgiler bunlar.sizede faydası olsun

Düzeltilmiş tarihe göre bugün 39+0dayım. Bugün sıklıkla karnımın altı vajinamın üst olan bölgede sancı hissediyorum. Sizce böyle bir doğum sancısı olur mu? Ağrı eşiğim biraz yüksek sanırım ilk doğumda da çok ciddi ağrı hissetmemiştim. Şimdi emin olamıyorum. Süre tutmaya başladım saatte bir gibi şu anda. Sizlerin benzer sancıları oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…