2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladım canm radyolojide nasıl bakılıyor ki ordaki ultroson cihazı net sonuç mu veriyor
Evet canım ayrıntılı ultrason oluyo radyoloji işte heralde net sonuç verir diye düşünüyorum bide doktorla ikiside aynı kiloyu söyledi yine de yanılma payı var mıdır bilmem

Gözün aydın canım

Gözün aydın saglıkla büyüt bebegini inşallah. Neden mecburi sezeryan oldu canım bebek iri oldugu icin mi

Cok sukur ikinizde iyisiniz canim benim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun

Oyy maşallah tosuncuga bebek iriliginden dolayı cumartesiyemi gün almıştınız ve mecburi sezeryan oldu?Benim bebeğime de iri dedi dr bakalım bu hafta belli olur heralde doğum seklimiz

Teşekkür ederiz.. Benim 3.doğumum canım, diğerleri sezaryen olduğu için bu da öyle oldu. Oğlum 28.haftadan beri önde gidiyordu ve giderek arttı. En son doğumdan 10 gün önce 3800 küsürdü, 4ü bulacak demişti doktor.

Benim de korkum 4 kiloyu gecmesi gecen hafta kontrolde 3.650 g.korkuyorum.acikcasi kontrolüm persembe gunu o zamana kadar 4 kiloyu geçer kesin
Geçmeyebilir canım hamur işi yeme benim 7 gün önceki 3700dü bir haftada 100 gr almış Cumartesi 3800 dü

Bugün doğumun 4. Günü. Karnımın içi ağrıyor. Sanırım organlar boşlukta kendine yer bulmaya çalışıyor. İlk doğumdan sonra hiç hatırlamıyorum. Ama şimdi acı veriyor gerçekten. Yaşayan var mı?

Kızlar bende 39+1 haftalığım bugün kontrolüm vardı bebgek herşey iyi başı aşağıda ama yüksekteymiş ebe baktı 2 cm açıklık var şimdi kahverengi lekeler geliyor acaba ebe baktığında mı yoksa başka birşey mi

Anlamadım ama bildiğim birseyse yardımcı olurum
Tamam sana da anlatayım :)
Dur madem son soracağım kişi
Maddelere ayırıyorum
1)32 de çalışabilir raporu aldığımda aynı raporda , izne ayrılma tarihim yazıyordu (doğuma 3 hafta kala olan tarih belirtilmişti) şimdi yine 3 hafta kala rapora gerek var mı?
2) ben 32+4 de rapor almıştım , 4 gün gecikmeli aldığım için , izne ayrılacağım tarihi 4 gün sonraya attı,doğum tarihi 7 Aralık’tan 4 gün sonrası olan 11 ine atıldı . Doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışıcam güya ama benim 4 gün daha çalışmam söz konusu oldu. Bu durum aleyhime mi? 32+4 te de 6 d da gitsen sgk 32 olarak hesaplıyormuş , programa müdahale edilemiyomuş
3) doğum sonrası izinler bittikten sonra işe başlarken ; izne ayrılış tarihim mi baz alınarak hesap yapılıyor yoksa doğum tarihine bakarak mu yapılıyor hesaplama (bu en nokta atışlı soru)
4 ncü ve son soru; beklenen doğum tarihinden önce doğum yapınca mı sonrasına aktarılıyor izinler , yoksa herkes için 40. Hafta mı baz alınıyor ?
Not: maddeler halinde cevaplarsan çok sevinirim ve şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…