2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bize insallah

Allah yardımcın olsun canım. Umarım çok kolay bir doğum olur. Darısı hepimizin başına

Allah yardımcınız olsun kızlar.kolay ve sağlıklı bir doğumunuz olsun insaALLAH

Canm ultrosan yanıltılıyor olabilir benimde 3800 ama öyle doğacak gibi gelmiyor nedense bana :)

Tam olarak kaçıncı haftada doğurdun. Hayırlı uğurlu olsun inşallah bu arada

Kızlar ben doğum yaptım. Cumartesi sabah 9 olarak planlanan doğumum cuma akşam 11de suyumun gelmesiyle erken başlamış oldu. Ameliyathaneye gece 1de 5 cm açıklık ile girip, mecburi spinal sezaryenle oğlumu kucağıma aldım. 4360 gr 54 cm doğdu yavrum. Şimdi evdeyiz çok şükür. Diğer doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Henüz yavrusuna kavuşamamış olanlara da hayırlı doğumlar dilerim..

Canm ultrosan yanıltılıyor olabilir benimde 3800 ama öyle doğacak gibi gelmiyor nedense bana :)
Beni radyolojiye gönderdi bugun tam ölçsün kilosunu dedi doktor 3.900 demişti radyolojide 3.890 dedi yani ikiside aynı ölçtü o yüzden heralde dogru diye düşündüm canım zaten cumaya kadar bekleyecez cuma gel dedi cuma da 4.200 falan olursa sezaryen diyecek heralde hep normal istedim ama olmayavak galiba aslında 4 kilo doğuyorsa 4.100 4.200de doğar gibi geliyor bana

Oyy maşallah tosuncuga bebek iriliginden dolayı cumartesiyemi gün almıştınız ve mecburi sezeryan oldu?Benim bebeğime de iri dedi dr bakalım bu hafta belli olur heralde doğum seklimiz

Oyy maşallah tosuncuga bebek iriliginden dolayı cumartesiyemi gün almıştınız ve mecburi sezeryan oldu?Benim bebeğime de iri dedi dr bakalım bu hafta belli olur heralde doğum seklimiz
Kızlar kasım anneleri olarak bebeklerimize çok iyi bakmışız masallah hep 4 kilo

Anladım canm radyolojide nasıl bakılıyor ki ordaki ultroson cihazı net sonuç mu veriyor

Allah analı babalı büyütsün maşallah bebeğine kaçıncı haftada doğurdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…