2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ikinci doğumda rahmin toplanması ilk doguma gore zaman alırmış ağrı yaparmış ondan olabilir mi acaba

Ebe baktığından canm benimde öyle oldu 2 güne geçiyor yatış yapmadılar mı sana

Çalışamaz raporu aldığın tarihten itibaren 3 hafta başlıyor diye biliyorum.4 gün senin lehine olur çünkü 32+6 da 32 inçi hafta sayılıyor.izne çıktığın tarih 6 gün gecikiyor doğum beklenen tahmini tarihten önce olursa işine yarar diye düşünüyorum.

Benim de böyleydi ve ebe müdahelesi ile indi. Bol bol çömelip kalkma yapmanı tavsiye ederim. Bana öyle söylemişti ebeler. Yürüyüş, merdiven inip çıkma..

Madde 1 çalışamaz raporu alacaksın şimdi canım 37 haftalıksın Demi
Madde 2 (bende 32+4 de rapor aldım 32 haftalık yazıyordu çalışamaz aldım.4 gün fazla çalıştım ama mazeret izni kullanıyordum sıkıntı olmadı benim için) sen 37+6 da rapor alsan 37 haftalık yazacak aldığın tarihten itibaren iznin başlayacak. (Senin için iyi olmuş doğum sonrası daha fazla iznin kalmış oldu.37+0da alsan önce başlamış olacak iznin) sanırım doğru anlattım
Madde 3.16 hafta hakkın var.37 de ayrıldın 5 haftayı aktarıyorsun.doğumdan önceki 8 haftadan 3 haftanın kaldı. 39 da doğum yaptın. 1 haftan da oradan kaldı.doğum sonrası 8 hafta doğum öncesi 4 hafta toplam 12 hafta doğum tarihinden itibaren hesaplanır.
3 ve 4 ü birleştirdi m umarım yardımcı olmuşumdur anlamadığın Birsey varsa yine sor yazayım yazarak biraz karışıyor

Çok yordum herkesi çok sağol .
O zaman çok net sorucam.
İznim raporda belirtilen günde zaten başlayacak ve benim izne ayrılış yazım yazıldığı zaman , zaten 37 ye kadar çalıştığım ve raporda belirtilen tarihte ayrıldığım zaten belli olacak . Bu durumda “çalışamaz” raporuna ne gerek var? Onu çözemedim .

Benim de böyleydi ve ebe müdahelesi ile indi. Bol bol çömelip kalkma yapmanı tavsiye ederim. Bana öyle söylemişti ebeler. Yürüyüş, merdiven inip çıkma..
Nasıl yukarıda oluyor peki doğum kanalına girmemiş oluyor o zaman öylemi

O çalışa bilir raporuydu çalışamaz raporu almak lazım mutlaka sistem böyle yapacak Birsey yok bu arada yukarıda 12 hafta yazmışım 6hafts doğum öncesi olacak toplam 14 oluyor.yazarken Baya kafa yordum 37 bitmeden raporunu al mutlaka

Gözün aydın,maşallah .Güle güle büyüt bebeğini

Teşekkür ederim

Kızlar merhaba. Dün geceden beri devamlı olarak adet ve bel ağrım var ama son üç saattir 40 dakikada bir karnımda kasılma/sertleşme oluyor. Ağrıdan bağımsız ama o sırada zaten hep aynı derecede ağrı altta devam ediyor. Böyle birşey yaşayan var mı, yalancı sancı mı doğum sancısı böyle olur mu acaba?

Canım benşmde senin gibi ama sonra geçiyor gibi olıyur ağrının şiddeti artmıyor. Artmıyor ise yalancı sancıdır dr öle demişti bana. Ama baktın ağrı giderek artıyor kasılmaların da var o zaman doğum sancısı dır

Doğum sancısı muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…