2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bence normal, biz 2 aylık olduk kakalar artık kokulu gelmeye başladı, annesütü alerjisi için erken bi dönem 5.6.aydan sonra başlar sadece annesütüyle beslenen bebeğin kakasında mikrobik bişeyde çıkmaz en steril şekilde besleniyor..

Masallah kuzucuga Bende merak ediyorum acaba kaç kilo oldu diye ama anca 5 olmuşur olmamıştır bile heralde 1 aylıkken 4.300 dü şimdi 49 günlügüz. Bende yarın uyurken kesiyim artık tırnaklarını eldiven takıyorum ama hep değil uyanıkken Cıkarıyorum dokunmasına falan izin veriyorum yani bide hemen elini emmeye başlıyo

Bebeklerin üşüyüp üşümediği elleriyle ayaklarından anlaşılmaz genelde bebeklerin elleri soğuk olur üşüdüğünü sinesine bakıp anlayabilirsiniz
Cocuk doktoru bana elleri ayaklarını sıcak tutun dedi ama

Ben bere hiç takmadim eve geldigimizden beri.Zaten hiç sevmiyor.Tırnaklarını da 2 hafta önce kesmeye başladım elleri açık devamlı,emerken memeye tutunuyor iki eliyle

Benimkide 48 gunluk 1 aylıkken 4450idi 5 kg olmuştur insaALLAH.bende çorap giydiriyorum ellerine.hic durmuyor çünkü elleri yüzünü çiziyor bide üşüyor elleri

Benimkide 48 gunluk 1 aylıkken 4450idi 5 kg olmuştur insaALLAH.bende çorap giydiriyorum ellerine.hic durmuyor çünkü elleri yüzünü çiziyor bide üşüyor elleri
Canım sanki senin bebeğinde bayağı küçük doğmuştu değil mi erken doğduydu sanırım

Tabii ediyorum ve bir kaç ay daha tedavim devam edecek sonrasinda duruma göre bakacaklar benim pihtim hala duruyor o yüzden biraktirmiyor doktorlar ağızdan alınan ilaca da emzirme sebebiyle gecemiyorum iğneye devam mecbur

Alintilayamadim niyeyse bardakkulpu

Cok gecmis olsun cabucak kurtulursun insallah

Anne sütüne alerji de mi oluyormuş öyle bişey değildir bizimki inşallah ya sadece dün o şekilde oldu alerji olsa daha önce belli olmazmıydı 3.kAkasınıda yaptı oda aynı şekilde ve mukusluydu bugün takip edicem olmasa acile götüreceğim inşallah bir şey çıkmaz düzelir

Aynen bende genelde corap giydiriyorum eldiveni cıkarıp duruyor dedigin gibi hiç durmuyo elleri hemen çiziyor bide gazlı olunca el ayak daha fazla hareket ediyo. Sen benden bi gün önce dogum yapmışın dur bakalım kaç kilo olcaklar iki aylıkken

Kızlar günaydın..Oğlum fena kucağa alıştı ve bu durum çok hoşuma gidiyor benim.Onu şimdi kucağıma almıcam da ne zaman alıcam..Kucakta yatar pozisyonda durmak istemiyor,hep omuzuma doğru dik tutucam,o da etrafa bakacak.Odaları öyle dikkatli inceliyor ki şaşırıyorum.

Günaydın :) benim oğlumda da aynı durum var. Benim de çok hoşuma gidiyor ama bi adım öteye götürdü benim lokumum durumu, omuzda uyuyor artık. Yatağa koyunca en fazla yarim saat. Dün gece 2de uyandı yine aldım omzuma, sabah 6 oldu artık dermanim kalmadı zar zor kandırıp koydum beşiğe. Karnı ağrıyınca kakasi gazi olunca hep omuz istiyor. Kanguru deniyorum dünden beri ama ağlıyor istemiyor. Yani şunu demek istiyorum, çok eğlenceli evet ama sıkıntı çıkarabilecek bir durum.

Evet sıkıntılı bi hâl almış sizin durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…