2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebislerinize bere takıyor musunuz hala? Ne zamana kadar takicaz bu bereleri, düşüp duruyor sürekli bi elimiz berede

Kızlar bebislerinize bere takıyor musunuz hala? Ne zamana kadar takicaz bu bereleri, düşüp duruyor sürekli bi elimiz berede
Yok 1 ay taktım sonra cıkardım banyo yaptırdıgım gün takıyorum sadece kızımın saçı cok terletiyo o yüzdrn takmıyorum

Yok 1 ay taktım sonra cıkardım banyo yaptırdıgım gün takıyorum sadece kızımın saçı cok terletiyo o yüzdrn takmıyorum

Bende çıkarmak istiyorum da korkuyorum üşütüp hasta falan olursa diye, eldivenleri çıkardım 1 hafta oldu, buz gibi elleri genelde soğuk. Kafası da öyle üşürse hasta olur. Ev merkezi sistem, 22-23 derece genelde. Gece 21 derece civarında oluyor.

Üşümez heralde ya bizim evde aynı öyle oluyor gece 21 gündüz 23 24 derece bende eldivenleri cıkarmadım ya yüzünü çiziyor tırnaklatını da kesmedim daha korkuyorum elini keserim diye. Eldiven taktıgım halde elleri buz gibi benimkinin

Ben tırnaklarını kestim de halimi görecektin, 10 yıl yaşlanmışımdır sanırım. Çok çiziyordu yüzünü gözünü uyurken, bi de sanki inşaatta çalışıyor gibi o minicik tırnakların arasına kir dolmuştu siyah siyah. Şok oldum görünce. Kestim uyurken tırnaklarını. Şapkayı da çıkarayım o zaman uyanınca takmıyım artık, eziyet çocuğa. Kocaman oldu zaten 6 kilo olmuş tombis çok terliyor

Doğduğundqn beri ne bere ne de eldiven taktım. Dışarı çıkarken bile zor takıyorum kafasını sürte sürte çıkarıyo hiç sevmiyo. Eldiven takmıyorum çünkü bebeklerin gözleri elleridir elleriyle hissederler dokuları hissetsin diye takmıyorum hatta bazen çoraplarını da çıkarıyorum bikaç dakikalığına. Tırnaklarını da uzadıkça kesiyorum tırnak makası hani şu normal makas şeklinde olanlar varya onla. Onunla istesenizde etini kesemezsiniz sadece tırnağı alıyo tavsiye ederim.

Ne şapka ne de eldiven hastaneden eve geldikten sonra hiç takmadım sadece banyo yapınca 1-2 saatliğine takıyorum onda da çok rahatsız oluyor ellerinin soğuk olması çok normal üşüdüğü elinden anlaşılmaz bebeklerin

Bebeklerin üşüyüp üşümediği elleriyle ayaklarından anlaşılmaz genelde bebeklerin elleri soğuk olur üşüdüğünü sinesine bakıp anlayabilirsiniz

Ben sadece banyo yaptırdığımda 3-4 saat takıyorum onun dışında kafası açık hep. Evin ısısı da önemli tabi

Çıkardım şapkayı yaklaşık yarim saattir pek bi mutlu
Gülücük saçıyor sağa sola lokumum. Takmam artık bende. Tırnak makası bildiğimiz şekliyle olan var, diğerini de alayım daha rahstsa

Kızlar bebeğim bugün ishal gibi baya göbeğine kadar kaka yaptı rengi koyu hardal ve çok ekşi kokuyor sadece bugün böyle bişey oldu 2 kez kaka yaptı ikiside aynıydı sadece anne sütü alıyor yediklerimden mi dedim ama herzaman ki gibi bir kahvaltı yapmıştım kaka sayısıda azalmıştı zaten içime dert oldu ya bilen yaşan var mı

InsaALLAH canım geçer Allahin izniyle.hep böyle olacak değil ya.gecssinde bebelerimizin tadını çıkaralım gezerek tozarak öperek ❤

Başıma gelmedi ama internetten araştırdım, bence doktora gidin siz yarın. Sebepsiz olan da varmış iltihap kaynaklı olan da varmış. Bi tahlil yaptırın nolur nolmaz.

Alerjiden de olabiliyormuş

Bizim ev sıcak olduğu için takmıyorum ilk 10 gün taktım sonra takmıyorum anca bir yere giderken takıyorum.eldivenleride çıkardım bir kaç yüzünü çizdi ama iz kalmıyor. Küçük makas var tırnak makası setinin içinde o süper kesiyor onla kesiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…