2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizim de öyle masaj yspiyor musun iyi geliyor

Normal canım

Mukus varsa takip et Dr a git cnm

37+5 de doğdu canım çok küçük değildi 3900dogdu 3700e düştü
Benim aklımda öyle kalmış demekki sende aralık annesiydin oradan hatırladım.Bende 37+2 de doğurdum ama 2500 doğdu son hafta beslenememiş bebeğim tansiyonum yükseldi çünkü gebelik zehirlenmesi oluyormuş ondan dolayı .Ama çok şükür 1 aylıkken bizde 4500 gr geldik arayı kapattık .

Kızlar çok fena grip oldum dün gece haksizlikten oturdum ağladım bebeğim uyumuyor ben hastayım eşim ertesi gün erken kalkıp okula gidecek perişan olduk vallahi. Nasıl geçer bu grip ilaçsız limonlu çay içiyorum sürekli. Portakal tüketmiyorum gaz yapıyo diye. Doktora gideyim mi...

İlaç kullanmadan nasıl geçer demek istedim ilaçsız limonlu çay içiyorum yazmışım arada nokta olacaktı

Evt aralık annesiydim kasım annesi oldum çok şükür bugunumuze burun tıkanıklığı için soğana karanfil batırıp yattigin odaya koy iyi gelebilir

İlaç kullanmadan nasıl geçer demek istedim ilaçsız limonlu çay içiyorum yazmışım arada nokta olacaktı
Çayına zencefilde ekle ben öyle yapıyorum.gerci ben kekik limon karabiber ve zencefil hepsini karistiriyorum

Alerjiler 5.6.aydan sonra başlar alerji değil demek istedim. Mukuslu olması barsakların hızlı çalıştığını gösterir bunada sebep gaz damlası veya prebiyotik türevleri olabilir

Evt cnm mukus var hala devam ediyor sabahta emzirirken göğsüm kanadı onu da içmiş kuzım sonradan farkettimm emdikten yarım saat sonra kanlı kustu yavrum inşallah bişey yoktur ya
Kan yuttuysa kakada siyahlıkta görebilirsin endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…