Evet ayaklar hiç durmuyo zaten bisikleti sürüyor gibi elleri de titriyo gibi oluyo yavrum saatlerce çekiyor gece en son yoruluyo emip uyuyo bide ağlarken gazı varken ememiyo memeyi çekip çekip bırakıyo ağlıyo hergün aynı insallah en kısa zamanda geçer hepimizinki ya cok zor
Kızlar bebeğim bugün ishal gibi baya göbeğine kadar kaka yaptı rengi koyu hardal ve çok ekşi kokuyor sadece bugün böyle bişey oldu 2 kez kaka yaptı ikiside aynıydı sadece anne sütü alıyor yediklerimden mi dedim ama herzaman ki gibi bir kahvaltı yapmıştım kaka sayısıda azalmıştı zaten içime dert oldu ya bilen yaşan var mı
Anne sütüne alerji de mi oluyormuş öyle bişey değildir bizimki inşallah ya sadece dün o şekilde oldu alerji olsa daha önce belli olmazmıydı 3.kAkasınıda yaptı oda aynı şekilde ve mukusluydu bugün takip edicem olmasa acile götüreceğim inşallah bir şey çıkmaz düzelir
Benim aklımda öyle kalmış demekki sende aralık annesiydin oradan hatırladım.Bende 37+2 de doğurdum ama 2500 doğdu son hafta beslenememiş bebeğim tansiyonum yükseldi çünkü gebelik zehirlenmesi oluyormuş ondan dolayı .Ama çok şükür 1 aylıkken bizde 4500 gr geldik arayı kapattık .
Kızlar çok fena grip oldum dün gece haksizlikten oturdum ağladım bebeğim uyumuyor ben hastayım eşim ertesi gün erken kalkıp okula gidecek perişan olduk vallahi. Nasıl geçer bu grip ilaçsız limonlu çay içiyorum sürekli. Portakal tüketmiyorum gaz yapıyo diye. Doktora gideyim mi...
Benim aklımda öyle kalmış demekki sende aralık annesiydin oradan hatırladım.Bende 37+2 de doğurdum ama 2500 doğdu son hafta beslenememiş bebeğim tansiyonum yükseldi çünkü gebelik zehirlenmesi oluyormuş ondan dolayı .Ama çok şükür 1 aylıkken bizde 4500 gr geldik arayı kapattık .
Evt cnm mukus var hala devam ediyor sabahta emzirirken göğsüm kanadı onu da içmiş kuzım sonradan farkettimm emdikten yarım saat sonra kanlı kustu yavrum inşallah bişey yoktur ya
Anne sütüne alerji de mi oluyormuş öyle bişey değildir bizimki inşallah ya sadece dün o şekilde oldu alerji olsa daha önce belli olmazmıydı 3.kAkasınıda yaptı oda aynı şekilde ve mukusluydu bugün takip edicem olmasa acile götüreceğim inşallah bir şey çıkmaz düzelir
Alerjiler 5.6.aydan sonra başlar alerji değil demek istedim. Mukuslu olması barsakların hızlı çalıştığını gösterir bunada sebep gaz damlası veya prebiyotik türevleri olabilir
Evt cnm mukus var hala devam ediyor sabahta emzirirken göğsüm kanadı onu da içmiş kuzım sonradan farkettimm emdikten yarım saat sonra kanlı kustu yavrum inşallah bişey yoktur ya