2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kaç gün sürdü peki benim de iki kere kırmızı kanama oldu ama ben adet olacağını düşünmedim doktora bir gitsen ben daha 40 kontrolüne gitmedim 2 ayilk olduk
5-6 gün sürdü bende 40 kontrolüne gitmedim fırsat olmuyo Ki yalnızım evde kızımı kontrole götürdüğümüzde kendimde gitçem artık

Hadiya geçmiş olsun Ya kötü olmuş senin ki niye ödem toplamış ki enfeksiyon kapınca akma oluyor benim hiç sızlama vs herhangi bir ağrım olmadı şükür ama hissizlik var Hala

Musteladan Çok memnun kalan var inşallah iyi gelir bapatenden baby pişik kremi kullandım ben ama işe yaramadı prima bez pişik yaptı benim kzıda hamazing ilaç yazdı doktor biraz geçti aama hala var

Canım o kabuk dediğin beyaz yapışık kepek gibi mi eğer öyleyse banyodan önce kafasına zeytinyağını sür yarım saat beklesin sonra banyo yaptır .sonra sık bebek tarağıyla tara
Evet canm böyle yara gibi deride kabuklu bişey öyle yapayım bakalm inşalalh iyi gelir

Geçmiş olsn canm ben dayanamıyorum ya o el ayak tutmalarına göz muayenesinde öyle yaptılar bize nasıl ağladı Yavrum bir de gözünün önünde olması daha kötü içim gidiyor insanın

İlk gelen süt ön süt,sulu olan..Arkadan gelen beyaz süt yağlı olan, kilo aldıran.Pardon da kim görüyor sütünü de,çok bilmislik yapıyor?Sinir oluyorum bu herbokologlara..Mümkün olduğunca yalnız emzirin bebeğinizi ve sütünüzün yettigine canı gönülden inanın

Kabuklu olarak ikiye böl baş ucuna yakın koy canım karanfil de batır varsa soğana kişiye göre değişiyor dikişler cnm 40 gün oldu dikişte hissizlik yok kapandı tamamen

Kabuklu olarak ikiye böl baş ucuna yakın koy canım karanfil de batır varsa soğana kişiye göre değişiyor dikişler cnm 40 gün oldu dikişte hissizlik yok kapandı tamamen
Soğanı dediğiniz gibi yaptım koyduydum emzirmeye kalktıkça midem çok kötü oldu kusacaktım acayip kokuyor ama yapacak bir şey yok bebişler tek iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…