İlk gelen süt ön süt,sulu olan..Arkadan gelen beyaz süt yağlı olan, kilo aldıran.Pardon da kim görüyor sütünü de,çok bilmislik yapıyor?Sinir oluyorum bu herbokologlara..Mümkün olduğunca yalnız emzirin bebeğinizi ve sütünüzün yettigine canı gönülden inanın
Gerckten deli ediyorlar beni ya. Tam kendimş toparlıyorum hop başka bişey çıkıyor. Şimdi akşamdan beri sütüm nasıl yağlanır onu araştırıyorum. Süreklş yetemediğimi düşündürüyorlae bana. Ve geeçekten toparlayanıyorum artık ya. Mama vermek istemiyorum çocuğuma ama akşama sütüm azalıyor bu da beni üzüyor.
Kabuklu olarak ikiye böl baş ucuna yakın koy canım karanfil de batır varsa soğana kişiye göre değişiyor dikişler cnm 40 gün oldu dikişte hissizlik yok kapandı tamamen
Tamam canm deniycem inşallah işe yarar benim dikişlerde güzel kapandı çok ince bir çizgi var sadece ameliyatı benim profesör dr yapmıştı haftalık kontrolde bir süre olcak hissizlik dedi ama hala geçmedi
Ben varım :)
Bugün sünnet oldu oğlum, beni almadılar içeri, çok kötü oldum. Çıkınca farkettim ki sol gözünün dışa doğru olan kısmına kan oturmuş baya, çok mu ağlattılar noldu anlamadım baya kan oturmuş, çıkınca gözleri yaşlıydı zaten yavrumun. ilk çişini yaparken çok irkildi, titredi resmen. 1 haftaya geçermiş, inşallah kazasız belasız atlatırız.
Kızar sütünüz ne renk benim önce çok açık bulanık renk somra beyaz oluyor ama diyorlar sütün yağsız rengi beyaz ya sarı olmalıymış. Şimdi de bu çıktı başıma çocuk doymuyor ya of mama vermemek için 2 gün direndim bu akşam daha çocuk çok ağladı sütüm de azaldı gün boyu emdi diye toplanmadı da
Canım o kadar ayrıntıya girme sütun rengi falan boşver emzir çiş yapıyorsa kilosu iyiyse doyuyordur büyüklerimiz çok söyler doymuyor diye bu grupta da sürekli söyleniyor gazı olduğu için ağlıyor genelde
Gerckten deli ediyorlar beni ya. Tam kendimş toparlıyorum hop başka bişey çıkıyor. Şimdi akşamdan beri sütüm nasıl yağlanır onu araştırıyorum. Süreklş yetemediğimi düşündürüyorlae bana. Ve geeçekten toparlayanıyorum artık ya. Mama vermek istemiyorum çocuğuma ama akşama sütüm azalıyor bu da beni üzüyor.
Canim kim diyor onu sana ya.Kimseye bir sey sorma.Bir sey derlerse dinleme de.O kadar yanlis biliyorlarki ozellikle eskiler.Takilma ya.Senin annelik icgudulerin bebegine en iyi sekilde bakmaya yeter.O su gibi olan sut hepimizde var.Emzirirken once o sut gelir.Arkadan yagli olan sut gelir.Bilmeden cahil cahil konusuyorlar.Sinir oluyorum gercekten..
Kizlar bebekleri kac gunde bir banyo yaptiriyorsunuz..Malum havalar soguk ama benimki cok kusuyor..Usutur mu diye de korkuyorum.Banyo yapinca da rahatliyor.Derin uykuya daliyor.Aglamasi falan geciyor.
[QUOTE="Halahask, post: 62381403, member: 75850
Hadiya geçmiş olsun Ya kötü olmuş senin ki niye ödem toplamış ki enfeksiyon kapınca akma oluyor benim hiç sızlama vs herhangi bir ağrım olmadı şükür ama hissizlik var Hala
[/QUOTE]
Valla enfeksiyon mu diyorum her gitmemde yok ödem diyolar bana da enfeksiyon gibi geldi ama özel hastane oldugu icin galiba biraz gizledilrr enfeksiyon kptırdı demesinler diye çünkü antibiyotik kullandım ve her pansumandan sonra antibiyotik iğne yaptılar sezaryen yerime somra da ödem diyolar
Maşallah hepimizin oğluşlarına Allah nazarlardan saklasın.. Da herkesin Oglu mu var şimdi kızımın resmini atsam hepiniz ben Oglum alcam dersiniz diye korktum atmadım
Maşallah hepimizin oğluşlarına Allah nazarlardan saklasın.. Da herkesin Oglu mu var şimdi kızımın resmini atsam hepiniz ben Oglum alcam dersiniz diye korktum atmadım
Benimki de kiz.Ben de dedim bir tek benimki.kiz oldu heralde diye:))Ben de aticaktim bebegin fotolarini o kadar cok cekiyoruzki telefonun hafizasi dolmus.Esime sunu bilgisayara aktar dedim.Hepsini atmis sagolsun:))Bir tane bile.fotosu kalmamis kiziimin:))
Canım o kadar ayrıntıya girme sütun rengi falan boşver emzir çiş yapıyorsa kilosu iyiyse doyuyordur büyüklerimiz çok söyler doymuyor diye bu grupta da sürekli söyleniyor gazı olduğu için ağlıyor genelde
Canım önce günde kaç kere mama veriyordum şimdi bıraktım kaka hiç yapmıyor 2 gündür. Çiş de çok az öncedem 2 saatte bir açardım bayağı doldurmuş olurdu.bu gece çok ağladı uyumadan önce mama verdim mecbur kaldım çünkü zatrn meme ile kavga ediyor bitkşn düştü ağlamaktan memede de çok süt yoktu baktım çocuk baygın gibi ksldı kucağımda çok korktum hemen mama yaptım
Canim kim diyor onu sana ya.Kimseye bir sey sorma.Bir sey derlerse dinleme de.O kadar yanlis biliyorlarki ozellikle eskiler.Takilma ya.Senin annelik icgudulerin bebegine en iyi sekilde bakmaya yeter.O su gibi olan sut hepimizde var.Emzirirken once o sut gelir.Arkadan yagli olan sut gelir.Bilmeden cahil cahil konusuyorlar.Sinir oluyorum gercekten..
Canım kızım biberon a alıştığı için o son süt yavaş gelince çekmek iatemiyor ön sütü alıp bırakıyor memeyş çekip çekip bırakıyor bide benim galiba ön süt mü fazla ne anlamadkm ki son süte gelinceue kadar sinirleniyor öu ne oluyor çözemedim ya of bir türlğ çocuğumu tam doyuramadım bir düzeni oluşturamadık neredeyse 2 aylık olacak ben hala çocuğumu tam besleyemiyorum ya
Kizlar bebekleri kac gunde bir banyo yaptiriyorsunuz..Malum havalar soguk ama benimki cok kusuyor..Usutur mu diye de korkuyorum.Banyo yapinca da rahatliyor.Derin uykuya daliyor.Aglamasi falan geciyor.
Ben 2 günde bir yaptırıyorum önceden gün aşırı yaptırıyordum şimdi havalar biraz daha soğuk 2 güne bir çıkardım benim ki de rahatlıyor ama uyuyup yarım saat sonra uyanıyor geçen yarım saat sonra uyandı yarım saat uğraştım geri yatırmak için neyseki uyudu sonra
Canım önce günde kaç kere mama veriyordum şimdi bıraktım kaka hiç yapmıyor 2 gündür. Çiş de çok az öncedem 2 saatte bir açardım bayağı doldurmuş olurdu.bu gece çok ağladı uyumadan önce mama verdim mecbur kaldım çünkü zatrn meme ile kavga ediyor bitkşn düştü ağlamaktan memede de çok süt yoktu baktım çocuk baygın gibi ksldı kucağımda çok korktum hemen mama yaptım
Sende kendimi görüyorum. İlk kızımda ben de çok takardım ona. Ama inan öyle de böyle de büyüyor bebekler. Böyle yaparak en güzel anlarını kaçırıyorsun. Tadını çıkaramıyorsun. Allah iyilik sağlık versin de varsın mama da yesin. Şükür ki alacak gücünüz var.
Ben en fazla gün aşırı. genelde her gün yıkıyorum zararını görmedim çok şükür her akşam uyku öncesi rutinlerinden biri banyo. Hem rahatlıyo hem gazı çıkıyo hemde kızımın saçları çok fazla çabuk yağlanıyo.
Ben 2 günde bir yaptırıyorum önceden gün aşırı yaptırıyordum şimdi havalar biraz daha soğuk 2 güne bir çıkardım benim ki de rahatlıyor ama uyuyup yarım saat sonra uyanıyor geçen yarım saat sonra uyandı yarım saat uğraştım geri yatırmak için neyseki uyudu sonra
Ben en fazla gün aşırı. genelde her gün yıkıyorum zararını görmedim çok şükür her akşam uyku öncesi rutinlerinden biri banyo. Hem rahatlıyo hem gazı çıkıyo hemde kızımın saçları çok fazla çabuk yağlanıyo.
Canım kızım biberon a alıştığı için o son süt yavaş gelince çekmek iatemiyor ön sütü alıp bırakıyor memeyş çekip çekip bırakıyor bide benim galiba ön süt mü fazla ne anlamadkm ki son süte gelinceue kadar sinirleniyor öu ne oluyor çözemedim ya of bir türlğ çocuğumu tam doyuramadım bir düzeni oluşturamadık neredeyse 2 aylık olacak ben hala çocuğumu tam besleyemiyorum ya
Canım biberon mama ona kolay geliyor... ön süt çok oluyor tabi kolay çekiyor sonraki yağlı süt için enerji harcaması lazım o daha az geliyor oda zoruna gidiyor ondan çekiştiriyordur .