Yok adet eminim hafif sancım da oluyor göbeğim şiş oluyo ilki lohusalıkta geldi rahim kanamasından farkıydı cünkü sarıya dönmüştü rahim kanaması ondan sonra gelmişti diğeri de lohusalık bitince geldi dün yine geldi valla anlamadım hormonlar bozuldu heralde
Yok adet eminim hafif sancım da oluyor göbeğim şiş oluyo ilki lohusalıkta geldi rahim kanamasından farkıydı cünkü sarıya dönmüştü rahim kanaması ondan sonra gelmişti diğeri de lohusalık bitince geldi dün yine geldi valla anlamadım hormonlar bozuldu heralde
Kaç gün sürdü peki benim de iki kere kırmızı kanama oldu ama ben adet olacağını düşünmedim doktora bir gitsen ben daha 40 kontrolüne gitmedim 2 ayilk olduk
Soğan iyi geliyor mu uyurken yanına mi koycam soğanı bizimkide üşüttü çok dolu burunları uyuyamıyor o yüzden hapşırınca mukus çıkarıyor dışarıdakileri cekiyorum aspiratörle
Bu arada ben taktırmadım spiral düşünmüyorum da valla :) sezeryan oldu benim dikiş yerlerinde hala hissiyatsizlik var ne zaman geçcek acaba bilen var mi ?
Bende de var o hissizlik normal galiba hatta bazen sızlıyor birazcık geri geçiyo hemen ama ben sezaryenden sonra akıntı oldu sezaryen yerimde 15 gün boyunca ödem oluşmuş hergün pansumana gittim açıklık oldu üç dikiş atıldı falan baya uğrastık yani spiral taktırmadım düşünüyorum ben aslında ama fırsatım olmuyo valla zaten dışarı da hiç cıkmıyoruz heryer hastalık diye haftaya kızımın 2. Ay kontrolu var ona bile korkuyorum hastaneye gitmeye
Merhabalar bizde alerji şüphesindeyiz 6 gün oldu kestim süt ürünlerini 15 gün bi deneyeceğim bakalım bir değişiklik olacak mi bizim belirtiler mukuslu kaka geçmeyen hırıltı ve sık sık uyanma sizde neler var belirti olarak
Maşallah kuzuya benimkinin kafasında da kabuk gibi yaralar var sivilceden mi oldu acaba yoksa unibaby şampuan kullandık ondan mı bilemedim egzama için krem vs bişey verdi mi lif kullanıyordum ben onuda kullanmayım bari
Canim mustelanin losyonunu kullan
Gecmezse bepantene in sensidin mi neydi hatirlayamadim bir kremi cikmis.Su an reklamlarda dönüyor dedi.Onu kullanirsin dedi.Ben hep dalin kullandim.Sonra icime sinmedi.Bubchen aldim.Bir kere kullandik.Saçı kepeklenmis.Hangisi ile ugrasacagimi sasirdim.Simdi doktor mustelanin sampuanini al dedi onu aldim.Iyi gelir insallah..